פורסם 2006 באפריל 2919 שנים חבריםאני מארגן מחר בערב מסיבה עם חברים, ואני חייב מוזיקה - שמות של שירים, שכולם אוהבים לרקוד אותם, ובדרך כלל מכירים את הפזמון או משהו ...ואל תביאו לי משהו שרק אתם ספציפית אוהבים זה לא הקטע..בתודה מראש ..
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר אין לי מושג אחי, זה בערך 40 אנשים אז אין לי מושג, אני חושב שאף אחד כמעט לא אוהב מזרחית אז רד מזה.. עקרונית, משהו שיאהבו והוא לא מזרחית
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים בקיצור מוזיקת מסיבות לא?יש אתPakito - living on videoשזה חמוד לאללהיש אתsexy cherryאמממ.אין לי כרגע עוד רעיונות אבל זה הסגנון? שאני אדע אם למצוא לך עוד..
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר Living on video = The Drill, שניהם אותו הדבר ויש לי את THE DRILL, זה ממש ממש טוב כן אהבתי את הסגנוןSEXY CHERRY שמעתי הרגע, ממש נחמד כן בסגנון יהיה טוב
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אחי תעשה חיפוש בפורום אם זה דחוף לך... יש המון דיונים בנושאים האלה... תעשה חיפוש למילים: "מוזיקה מסיבה" וזה ימצא לך... אני אישית פתחתי דיון אחד כזה שהיה מפוצץ בשמות של מוזיקה ממש טובה... בהצלחה!
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר מצאתי אחד שניים בחיפוש, וגם ישן.. היום יש עוד הרבה חומר..אם ישלך איזה טראקים נחמדים.. שירים שכיף לקפוץ איתם תקתק
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר הממממ פסיכו לא יתאים כל כך.. עכשיו דברתי עם כמה אנשים אז בערך הגענו לכמה סוגים:רוק(כל הסוגים), ראפ, דאנס&טרנס, האוס..אז אם יש לכם דברו =]
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים הממממ פסיכו לא יתאים כל כך.. עכשיו דברתי עם כמה אנשים אז בערך הגענו לכמה סוגים:רוק(כל הסוגים), ראפ, דאנס&טרנס, האוס..אז אם יש לכם דברו =]הסגנונות האלה בכלל או רק לריקודים?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים הטראקים האלה אמורים להקפיץ ערס מצוי.* אין צורך להתייחס ל-i זה רק שהסוגריים לא יברחו לצד שני.offer nisimsave my soulfeat maya- anything (mix) ifeat fairuz- eastren drums (lm tribal mix) ifeat maya- only youfeat maya- own my ownsean paultemperaturewe be burningever blazinglike gluesexy ladymake it clapscooter- i shoot the djscooter- extacyscooter- jiga jigascarf- club infrno (club mix) italla 2 xlc- can you feel the silencevisual contact- dreamlandvisual contact feat electro sun- visual sunny daycosma- people on holdvarious artist- yellow dust mixvibe tribe כל מה שתמצא תוריד.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר הטראקים האלה אמורים להקפיץ ערס מצוי.* אין צורך להתייחס ל-i זה רק שהסוגריים לא יברחו לצד שני.offer nisimsave my soulfeat maya- anything (mix) ifeat fairuz- eastren drums (lm tribal mix) ifeat maya- only youfeat maya- own my ownsean paultemperaturewe be burningever blazinglike gluesexy ladymake it clapscooter- i shoot the djscooter- extacyscooter- jiga jigascarf- club infrno (club mix) italla 2 xlc- can you feel the silencevisual contact- dreamlandvisual contact feat electro sun- visual sunny daycosma- people on holdvarious artist- yellow dust mixvibe tribe כל מה שתמצא תוריד.כמה פסיכו טהור הבאת, וככה זה טוב, יש לי 2 אלבומים של VIBE TRIBE + עשרה חידושים...תודה רבה רבה אני מתחיל "לקנות"
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים בוס, איפה CASCADA ו- ATB ?... הם מצויינים ATB:ENDLESS SUMMERRUNAWEYBAD BOYוכל מה שתמצא של קסקדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.