עבור לתוכן

אני מחפש עיסוק שאשכרה יכול להביא לי תועלת בחיים. רעיונות?

Featured Replies

פורסם

גם אני בסוף יב' (למרות שלי יש רישיון), וגם אני חושב על העתיד, אבל צריך לזכור גם להינות מהחיים. לך לעשות משהו מהנה, אבל לא סתם לשבת ולעשן עם החברים. לך תעשה קורס צלילה או משהו (מניסיון שלי, זו חוויה מהנה ביותר - עשיתי קורס של שבוע שלם ל-2 כוכבים, ואני שמח שעשיתי את זה בכל יום שעובר). ואם אתה רוצה להשקיע בעתיד שלך, לך תלמד לקורס שמביא כסף אמיתי. אני מתכנן כבר בימים הקרובים להתחיל קורס השקעות, כיוון שזה הכסף האמיתי, ולא עבודה לפי משכורת חודשית.

וד"א, בכל עיסוק אתה לומד דברים חשובים לחיים. בכל עיסוק אתה לומד משהו כמו לתקשר עם אנשים, לנהל תקציבים, לנהל כח אדם וכו'. אני ממליץ לך לקרוא את הספר "אבא עשיר, אבא עני" של רוברט קיוסאקי. הוא "במקרה" מליונר אבל הוא מספר על כמה וכמה עבודות שהוא עסק בהן, רק בשביל ללמוד דברים חשובים לחיים.

Anatoli.

• תגובות 75
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ללמוד חדו"א חודש לפני גיוס, כדי לא לגעת בזה 3 שנים? :s07:

זה שקול ל"תתחיל לשתות אקונומיקה בכמויות קטנות עד שתתרגל לטעם..."

הוא יכול להמשיך ללמוד בזמן הגיוס בתקופות הקצרות של זמן פנוי. גם ככה כדי ללמוד חדו"א מבלי להשתגע, צריך לפרוס את זה על גבי 3 שנים, במנות קטנות ומתונות.

פורסם

תמצא לעצמך איזו חברה ככה תאמין לי זו משרה מלאה ואם יש לך ביצים מספיק גדולות קח שתייםזה יעביר לך את הזמן

פורסם

חברה לא "מוצאים" :bash:

ואין חברה יותר טובה מחדו"א. אחחח...משוואות דיפרנציאליות מסדר שני. היש משהו יותר מענג מזה?

פורסם

חישמול הבייצים

כדור לראש

אני יכול להמשיך ככה כל היום...

פורסם

תלמד אומנויות לחימה

פורסם

חישמול הבייצים

כדור לראש

אני יכול להמשיך ככה כל היום...

:lol:

הבעיה היא שהוא רציני.

הבחור ממש מאוהב בלימודים לפי הבנתי.

פורסם

חברה לא "מוצאים" :bash:

ואין חברה יותר טובה מחדו"א. אחחח...משוואות דיפרנציאליות מסדר שני. היש משהו יותר מענג מזה?

מי אתה בכלל??!!!יש לי תחושה שאתה הוא זה שלקח ספר חדו"א מצא כמה מושגים מושכי עין ומפליץ אותם לכל עבר...

אתה למדת חדו"א בחיים שלך בכלל?..

לפותח הת'ראד!

אתה לא נהנה מלצאת ולשתות?חבל!תעשה משהו בנידון,קח יוזמה!

רוצה לטייל - תעשה את זה ומהר(אחחחח אני מקנא בך,עוף לאוסטרליה\ניוזילנד\דרום אפריקה עכשיו! למה אתה מחכה??)

רוצה תעסוקה מועילה - אמרת שיש לך 10K נזילים נכון? איתם בא פרופיל 45 נכון? קנה אופניים כמו שצריך ותתחיל לפגדל!

עוד תעסוקה? קריאה,קריאה ועוד קצת קריאה(אבל לא חדו"א, זה לא ספר קריאה ללפני השינה :smile1:)

עוד אחת? שתתאין לך? כן - צא,תכיר אנשים(ונשים בעיקר) חדשים, זאת חוויה מעולה שבטח תשתלם בעתיד(אתה יודע,לדעת לקרוא אנשים וכל זה..)

עוד אחת לקינוח? שב בבית ותגרד ת'ביצים תוך פנייה לפורום כזה.

זוז!!!

פורסם
  • מחבר

גם אני בסוף יב' (למרות שלי יש רישיון), וגם אני חושב על העתיד, אבל צריך לזכור גם להינות מהחיים. לך לעשות משהו מהנה, אבל לא סתם לשבת ולעשן עם החברים. לך תעשה קורס צלילה או משהו (מניסיון שלי, זו חוויה מהנה ביותר - עשיתי קורס של שבוע שלם ל-2 כוכבים, ואני שמח שעשיתי את זה בכל יום שעובר). ואם אתה רוצה להשקיע בעתיד שלך, לך תלמד לקורס שמביא כסף אמיתי. אני מתכנן כבר בימים הקרובים להתחיל קורס השקעות, כיוון שזה הכסף האמיתי, ולא עבודה לפי משכורת חודשית.

וד"א, בכל עיסוק אתה לומד דברים חשובים לחיים. בכל עיסוק אתה לומד משהו כמו לתקשר עם אנשים, לנהל תקציבים, לנהל כח אדם וכו'. אני ממליץ לך לקרוא את הספר "אבא עשיר, אבא עני" של רוברט קיוסאקי. הוא "במקרה" מליונר אבל הוא מספר על כמה וכמה עבודות שהוא עסק בהן, רק בשביל ללמוד דברים חשובים לחיים.

Anatoli.

אני אשקול את העניין של קורס צלילה, הבעיה היא שזה באילת וגם שהמצב הגופני שלי הוא לא בדיוק בשמיים כיוון שעברתי ניתוח בגב. לגבי הספר אני עלול מאוד לקנות אותו, אם אתה ממליץ. אשמח לדעת באיזה קורס בדיוק מדובר, כי להזיק לי אני מניח שזה לא יכול.

לגבי יצירת קשרים עם אנשים- אני חושב שדי מיציתי את העניין... מתחילת י"ב עד עכשיו יצאתי כל יומיים בערך והכרתי מספיק אנשים וגם מספיק נשים (לא שאני מתרברב..) שזה יספיק לי. לגבי חברה קבועה- אני עדיין בטיפול פסיכולוגי כדי לשכוח את האקסית ;) - למרות שאני ממש מתגעגע לבת זוג קבועה.

אופניים טובות יש לי (רק שהן מפונצ'רות) ואין לי עם מי ממש לרכב.. לגבי אמניות לחימה- כמו שאמרתי המצב הגופני שלי לא מאפשר להתקדם ממש בכיוון הזה בצורה רצינית, למרות שבעבר עסקתי בקראטה, קפואירה וג'ודו... ממש בא לי ללמוד טאי צ'י או גונג פו... אם סבתא יכולה אז גם אני יכול :)

לגרד ת'ביצים בזמן שאני קורא את הפורום הזה זה מה שאני עושה כבר מאז כיתה ח' (אל תתן למונה ההודעות הנמוך להטעות אותך... יש לי כבר היסטוריה ארוכה פה [בניק אחר]).

אני שוקל לטוס לחו"ל עם ידידה לכמה ימים... פעם ראשונה שאני אהיה בחו"ל (אבל לא בסיני).

כרגע הרעיונות הטובים שמצאתי פה זה ככה:

-פסיכומטרי

-קורס צלילה

-קונג פו / טאי צ'י

-רכיבה על אופניים

- גרב"צנות

- קורס השקעות - שאשמח לשמוע עליו עוד בפרטי או פה, Anatoli.

עוד מישהו?

אגב, התחביבים שלי שאני חושב שאפשר לפתח זה נגינה על גיטרה, שירה (למרות שאני ממש צריך לעבוד על פיתוח קול כדי להצליח) וכתיבת שירים... אני מת ללמוד הלחנה - למרות שאני לא רוצה להפוך לאיזה שי גבסו או משהו... :pissed:

anyway תודה!

פורסם

למד גיטרה, אולי יש לך עתיד בזה?

פורסם

אם אתה חובב מכוניות.

תמיד אפשר לקנות איזה רכב שמתחיל לאבד מקסמו ולשפצו (קורטינה, אסקורט, גולף...)

כל מה שצריך זה חניה וידע בסיסי.

אני לא מדבר על שיפוץ מקיף שכולל צביעה מחדש והחלפת כל מיכלולי האוטו... אלה משהו קטן לקנות מכונית משנות ה 70 ככה במצב סביר ולהביא אותה למצב מקסימלי.

גם לומד מעט מכונאות. ויכול לעזור בעתיד שיהיה לך אוטו רציני ותרצה לטפלו (יוצא יותר זול ממוסך. ואתה יודע שהוא טופל במקסימום אחריות.)

פורסם

כן, תקנה את ה DVD של כל העונות של PIMP MY RIDE, ופשוט תעקוב אחריהם..

פורסם

מיצטער להגיד לך אבל זה לא מה שהיתכוונתי...

לקחת אוטו משנים אלו ולהפוך אותו לערסמוביל זה בהחלט לא מה שחשבתי. לעומת זאת לעשות לו ישור קו עצמי. זה יותר לכיוון.

ובנוסף תזכה להכיר עוד אנשים עם תחביב זה. אני בטוח שיש מועדון למכונית שתיבחר. (אם תיבחר).

אישית הייתי הולך על אמריקאית זוללת דלק משנות ה60 עד 70. אבל זהו פרויקט שעלול לעלות קצת יותר (עקב יבוא חלפים מEbay).

פורסם

לך לסיפריה הקורבה למקום מגורייך ותתחיל לקחת ספרים מתחומים שונים ולקרוא.

בסופו של דבר תחליט מה הכי מעניין אותך וככה יהיה לך כיוון ללימודים אחרי הצבא(במידה ואתה מעוניין ללמוד) .

מה לעשות עם הכסף? שמור אותו,אם בא לך שים בבנק למרות שזה לא ממש משתלם מבחינת ריבית,10 אלף זה לא כסף

בתור תחביב:תלמד לנגן על גיטרה/פסנתר

פורסם

כן, תקנה את ה DVD של כל העונות של PIMP MY RIDE, ופשוט תעקוב אחריהם..

מה אתה גנוב? "פשוט תעקוב אחריהם.." להם יש נסיון, הוא בסה"כ איזה י"בתניק שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו (סלח לי על ההגזמה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים