עבור לתוכן

אני מחפש עיסוק שאשכרה יכול להביא לי תועלת בחיים. רעיונות?

Featured Replies

פורסם

העניין הוא שאין לך את החופש כמו לשאר הסטודנטים, והעתודאים... לצאת באמצע השבוע לפאב לא בדיוק אפשרי מבחנתם... וגם לפי מה שהבנתי הם גרים במגורים נפרדים עם כל מיני חובות צבאיות כמו בבסיס...

זה בסיס שנקרא המכון לטיפוח הקצין, או איזה פלצנות לשמה מסוג אחר.

• תגובות 75
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בסיס שנקרא המכון לטיפוח הקצין, או איזה פלצנות לשמה מסוג אחר.

חח נשמע כמו אחלה מקום (חח מקום עם נשים ל"עידוד" לאחר כישלון במבחן :D)

ואיזו סיבה יש לצה"ל להתעלל ב50 האנשים האיכותיים ביותר שלו (בכל מחזור)?

פורסם
  • מחבר

חלאס טחנתם לי ת'דיון... בבקשה תפסיקו עם הדיבור על תלפיות וכל מה שלא קשור לת'ראד.

לבחור ששאל על תלפיות - תעשה טובה ותפתח דיון נוסף בפורום ותפנה את כולם לשם.

אני אודה למנהלים אם יוכלו לעשות קצת סדר בבלאגן שנהיה פה...

תודה

פורסם

חלאס טחנתם לי ת'דיון... בבקשה תפסיקו עם הדיבור על תלפיות וכל מה שלא קשור לת'ראד.

לבחור ששאל על תלפיות - תעשה טובה ותפתח דיון נוסף בפורום ותפנה את כולם לשם.

אני אודה למנהלים אם יוכלו לעשות קצת סדר בבלאגן שנהיה פה...

תודה

חח, באמת קצת הסטתי את הדיון ;) תחזרו לשאלה המקורית שלו ..

בסה"כ רציתי לדעת אם זה משתלם להיות בתלפיות או לא ... התחילו לי פה שאלות איך אני בטוח שאני אלך לשם :/

פורסם

א. אפשר להתקבל ללימודים בלי בגרויות, קוראים לזה מכינה.

ב. תלפיות זה אחלה, קריאת תחת בשירות, הסיכוי שלך להתקבל ממש קטן, אבל כן, אחרי זה אתה מרוויח כסף די טוב יחסית.

ג. טיסנים זה תחביב טוב, אבל גם אם תתחיל עכשיו, זה לא יעזור לך בצבא יותר מדי (וזה לא קשור ליכולת להיות טייס בכלל, אם כבר מטיס של כל מני כלים).

פורסם

משהו מעניין?

שמביא תועלת בחיים?

כמובן צבא!

[attachment deleted by admin]

פורסם

תשמעו לא קראתי את כל ההודעות.. ארוך..

אבל יש לי כמה רעיונות..

א. תמצא לך תחביב שאתה אוהב ותתחיל לפתח אותו (ולא רעיונות מפגרים כמו ללכת להתנפח בחדר כושר..אנשים תבינו.. בני אדם ששונאים חדר כושר)

אבל למשל אתה יכול לצאת לריצות מידי פעם.. ושוב לא בשביל הכושר.. רק אם אתה נהנה מזה ובשביל הכיף, כנ"ל לגבי אופניים

ב. אם אתה רוצה לעובוד תמצא עבודה שאתה אוהב לעשות..ושלא תסבול שם, רק אל תשכח שבחופש הגדול צריך לטוס לחו"ל עם החברים ולבלות.

ג. תמצא חברה.. זה בדרך כלל מעביר את הזמן מהר מאוד...

וזהו בעיקרון.. תהנה ותעבוד.. זה כל החיים .. תעבוד בשביל להרוויח כסף שאחרי זה תבזבז אותו על בילויים.

רק עצה ממישהו שלפני שנה סיים.. אל תשב בבית ובמיוחד מול המחשב.. אל תתעסק אפילו במשחקים..

אז לסיכום תמצא דברים שאתה אוהב לעשות ותעשה אותם עד הגיוס..

ואולי תקרא קצת ותלמד דברים שלא לומדים בבצפר..

פורסם

כל התוכניות שלי זוינו אחושרמוטה

בעיקרון תכננתי כבר שנה מה אני הולך לעשות אחרי סיום הלימודים [אני עכשיו ב-יב']

אבל לבסוף הכל הלך לעזאזל בגלל התאריך גיוס החרא שלי [23 ליולי 2006...יש לי בערך חודש אחרי סיום הלימודים :pissed:...כשביקשתי לדחות את הגיוס הם דפקו לי תאריך מטורף...מרץ 2007...ומשיקולי גיל [אני כבר עכשיו 18] החלטתי שעדיף שלא...]

אבל אם לך יש זמן אחרי הלימודים,הנה רשימה קטנה ונחמדה של מה שאני תכננתי,אולי תאמץ...:

1)ללמוד גיטרה

2)ללמוד שיט מפרשיות

3)ללכת לקורס צלילה

4)להצטרף לשיעורי נינג'יטסו

5)לדחוף עבודות מזדמנות בין לבין

6)לצאת פווווולללללללל

7)לחרוש כמו מטורף על חדר כושר,3-4 פעמים בשבוע [שבוע אחד 3 פעמים,שבוע אחריו 4...כל יומיים בקיצור] <----בעיקרון זה מה שאני עושה,אבל רק לזה יש זמן

[סעמעמעמק]

:'(

פורסם

אתה לא צריך עבודה טובה, אתה צריך קשרים אצל אנשים בעלי השפעה.

תראה אותי לדוגמא, אני מוסכניק שעובד יומיים בשבוע 4 שעות ביום בלהעביר מכוניות ואני מקבל 6 אלף בחודש...

כל העולם בנוי על פרוטקציות , קשרים ושוחד

פורסם
link=topic=179020.msg1541699#msg1541699 date=1146344469]

אתה לא צריך עבודה טובה, אתה צריך קשרים אצל אנשים בעלי השפעה.

תראה אותי לדוגמא, אני מוסכניק שעובד יומיים בשבוע 4 שעות ביום בלהעביר מכוניות ואני מקבל 6 אלף בחודש...

כל העולם בנוי על פרוטקציות , קשרים ושוחד

!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

http://psipog.net :o

אל תגיד לא קיבלת הזדמנות. :jump:

פורסם

תשמעו לא קראתי את כל ההודעות.. ארוך..

אבל יש לי כמה רעיונות..

א. תמצא לך תחביב שאתה אוהב ותתחיל לפתח אותו (ולא רעיונות מפגרים כמו ללכת להתנפח בחדר כושר..אנשים תבינו.. בני אדם ששונאים חדר כושר)

אבל למשל אתה יכול לצאת לריצות מידי פעם.. ושוב לא בשביל הכושר.. רק אם אתה נהנה מזה ובשביל הכיף, כנ"ל לגבי אופניים

ב. אם אתה רוצה לעובוד תמצא עבודה שאתה אוהב לעשות..ושלא תסבול שם, רק אל תשכח שבחופש הגדול צריך לטוס לחו"ל עם החברים ולבלות.

ג. תמצא חברה.. זה בדרך כלל מעביר את הזמן מהר מאוד...

וזהו בעיקרון.. תהנה ותעבוד.. זה כל החיים .. תעבוד בשביל להרוויח כסף שאחרי זה תבזבז אותו על בילויים.

רק עצה ממישהו שלפני שנה סיים.. אל תשב בבית ובמיוחד מול המחשב.. אל תתעסק אפילו במשחקים..

אז לסיכום תמצא דברים שאתה אוהב לעשות ותעשה אותם עד הגיוס..

ואולי תקרא קצת ותלמד דברים שלא לומדים בבצפר..

הוא צודק. תחביב זה טוב. המלצה שלי: קנה ספר חדו"א (יש דרך אחרת חוץ מלקנות, אני מניח שאתה יודע מהי). אני ממליץ את זה של סטיוארט. זה גם מפתח מאוד את החשיבה, גם נורא מעניין וגם כשתלמד את הקורס הזה באוניברסיטה (וסביר להניח שתלמד אותו) תהיה מוכן אליו יותר טוב מכל אחד אחר.

פורסם

ללמוד חדו"א חודש לפני גיוס, כדי לא לגעת בזה 3 שנים? :s07:

זה שקול ל"תתחיל לשתות אקונומיקה בכמויות קטנות עד שתתרגל לטעם..."

פורסם

חדו"א ? חדו"א ?!?!?!?!?!? חדו"אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

פורסם

כל התוכניות שלי זוינו אחושרמוטה

בעיקרון תכננתי כבר שנה מה אני הולך לעשות אחרי סיום הלימודים [אני עכשיו ב-יב']

אבל לבסוף הכל הלך לעזאזל בגלל התאריך גיוס החרא שלי [23 ליולי 2006...יש לי בערך חודש אחרי סיום הלימודים :pissed:...כשביקשתי לדחות את הגיוס הם דפקו לי תאריך מטורף...מרץ 2007...ומשיקולי גיל [אני כבר עכשיו 18] החלטתי שעדיף שלא...]

אבל אם לך יש זמן אחרי הלימודים,הנה רשימה קטנה ונחמדה של מה שאני תכננתי,אולי תאמץ...:

1)ללמוד גיטרה

2)ללמוד שיט מפרשיות

3)ללכת לקורס צלילה

4)להצטרף לשיעורי נינג'יטסו

5)לדחוף עבודות מזדמנות בין לבין

6)לצאת פווווולללללללל

7)לחרוש כמו מטורף על חדר כושר,3-4 פעמים בשבוע [שבוע אחד 3 פעמים,שבוע אחריו 4...כל יומיים בקיצור] <----בעיקרון זה מה שאני עושה,אבל רק לזה יש זמן

[סעמעמעמק]

:'(

גם אני נתקעתי עם התאריך הזה... אוף.. רק עוד חופש גדול אחד, מה בסך הכל ביקשנו?

לפותח הת'ארד, בזמן הפנוי שיש לך, כמו שרבים אמרו פה, תעשה קצת כושר, להזיק זה לא יכול... בעיקר סיבולת לב ריאה, כדיי שלא יהיה לך קשה כ"כ בטירונות. תקרא ספרים, קח קורס קצר במשהו שמעניין אותך, תכיר מישהי, אבל לא כדיי לזרוק אותה לכשתתגייס :nono:.

מה עוד?..... מוזר איך אף אחד לא הציע.. אולי תתרום איכשהו לקהילה? תתנדב בכל דבר שאתה יכול. אני לא יודע כמה תפיק מזה, אבל אם אין לך מה לעשות, ובצדק, גם לי לא חסרים רגעים כאלה, אולי עדיף שתתרום אותם לקהילה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים