עבור לתוכן

אני מחפש עיסוק שאשכרה יכול להביא לי תועלת בחיים. רעיונות?

Featured Replies

פורסם

תרצח זונות, ותחתוך אותן.

אחרי שתדע אנטומיה, יהיה לך הרבה יותר קל בלימודי רפואה.

ובנוסף 100 שנה אחרי זה יכתבו עליך ספרים שינסו לפתור את התעלומה מי זה יוסי המרטש :xyxthumbs: על תשכח לבקש תמלוגים!

• תגובות 75
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי משהו מושלם בשבילך

כתבתי ספר- "איך להצליח בחיים ומה לעשות עם 10,000 שקל"

המחיר- 10,000 שקל ;D

אני גם הייתי הולך על טיסנאות

אני בן 16 וכבר ברמה להטיס הידרופום. בצבא אם לא ילך לי להיות טייס, אז אני יודע בדיוק לאן אני הולך D:

פורסם
  • מחבר

לגבי טיסנים - לא שמעתי על זה עד עכשיו אז זה קצת מוזר לי שאתם מדברים על זה. בכל מקרה טייס אני לא אהיה כי הפרופיל שלי בקאנטים. איך בדיוק נכנסים לנושא הזה של טיסנים ובמה זה יתרום לי אם לא בצבא?

אגב אני מבקש להמנע מהספמה מיותרת של הדיון.. לשחוט תרנגולים?! :nixweiss:

פורסם

IG - איך בדיוק בגרויות לא יעזרו לך בחיים? עם מה מתקבלים לאוניברסיטה -עם חיך חמוד? - ברצינות כי אם אתה יודע משהו שאני צריך לדעת אז Shoot

כי אני גם מסיים תיכון בקרוב ומתכנן לעשות פסיכומטרי - ואולי לשפר ציונים שלא יצאו לי טוב ...

אגב אבינועם זה מה שאתה צריך לעשות עזוב טיסנים זה רק אם היית מתחיל עם זה מכיתה י' עכשיו זה מאוחר מדי , לך למודיעין

הכי טוב...או תהיה ג'ובניק תעשה הרבה כסף שיהיה לך לאוניברסיטה + חיים :xyxthumbs: ידע זה כח! :)

פורסם

הבגרות היחידה שאתה צריך להשקע בה זה מתמטיקה. פסיכומטרי גבוה הרבה יותר חשוב מבגריות.

עם תעודת הבגרות שלי אני יכול לנגב עכשו את התחת... ובאמת שללמוד כמו תוכי לספרות והיסטוריה לא עוזר לאף אחד.

פורסם

אני בעד העצה לשדוד בנק :P

ד"א ... אני עכשיו בכיתה ט' בכלל, בנאדם דיי ראלי, לפי מה שמסתמן יס סיכוי שאני אתקבל לתלפיות, זה אומר שאני ארוויח הרבה כסף, או שה6 שנים קבע חובה האלה לא שווים את זה ?

פורסם

תלפיות ממה שאני יודע זה קריעת התחת הכי חזקה בצבא. אתה לומד על מדים כמו מנייאק תואר בפיסיקה+ מתמטיקה, ומשרת 6 שנים כמו עתודאי שלמד לא על מדים, רק עם יותר אחריות ודרישות.

פורסם

אני בעד העצה לשדוד בנק :P

ד"א ... אני עכשיו בכיתה ט' בכלל, בנאדם דיי ראלי, לפי מה שמסתמן יס סיכוי שאני אתקבל לתלפיות, זה אומר שאני ארוויח הרבה כסף, או שה6 שנים קבע חובה האלה לא שווים את זה ?

איך אתה יודע שתהיה בתלפיות? אתה יודע זצריך להיות עם 5 יחידות פיזיקה ומתמטיקה בשביל להיות שם?הצבא יצר איתך קשר? היה לך צו ראשון?

Ig יש לי 95 ב 4 יחידות מתמטיקה ו 100 ב5 יחידות אנגלית זה טוב להנדסה?

פורסם

חח הפיסיקה והמתמטיקה לא הבעיה שלי:P ומה זה משנה אם זה מדים או לא ..? זה לא נוח ?

זה לא נשמע לי כ"כ קריעת תחת ... 3 שנים של לימודים אקדמאיים רגילים ובחופשות עושים את כל הלימודים הצבאיים ...

השאלה אם זה משתלם מבחינת כסף בעתיד ...?

בקשר לצו הראשון - אמ .. מן הסתם שלא .. אני מסים עכשיו כיתה ט', צו ראשון זה בי"א ... אבל כמו שאמרתי, פיסיקה ומתמטיקה הם לא הבעיה שלי ...

פורסם

תפתח איזה פיצוציה/פלאפל/שווארמה/על-אש או סתם איזה באסטה או מכולת תעשה כסף..

בדרך תוריד תפרופיל שלך ל21

כי הבנתי שאתה לא רוצה ללכת לקרבי או מקצוע אז אין ממש טעם להישאר בצבא אם אתה לא מתכנן לעשות את אחד מן הדברים הנ"ל..

נ.ב

מה זה באמת תלפיות שמעתי על זה פעם(אם אפשר הסבר מפורט)

פורסם

איך אתה יודע שתהיה בתלפיות? אתה יודע זצריך להיות עם 5 יחידות פיזיקה ומתמטיקה בשביל להיות שם?הצבא יצר איתך קשר? היה לך צו ראשון?

לא רע...

כמה בפיסיקה? (יותר חשוב מאנגלית...)

פורסם

תלפיות ממה שאני יודע זה קריעת התחת הכי חזקה בצבא. אתה לומד על מדים כמו מנייאק תואר בפיסיקה+ מתמטיקה, ומשרת 6 שנים כמו עתודאי שלמד לא על מדים, רק עם יותר אחריות ודרישות.

זה נכון.

רק תשנה את זה לתואר משולש בפיסיקה מתמטיקה וכימיה שמצטמצם לכפול, וזה מסלול של 9 שנים סך הכל על מדים. כמובן שהם עושים דברים מטורפים וקובעים בערך איך יראה הציוד של המאה הבאה כבר היום, אבל זה סיוט של מסלול.

והם זורקים אותך לכלבים אחרי שנה אם הממוצע שלך נמוך מ80 בלי טיפת רגשות אשם. והמיונים זה רצח לשמו -

בוא נגיד שאני מספיק טוב להיות רופא אבל לא מספיק טוב להיות תלפיון, כי אחרי 9 שעות של בחינות במיון הראשוני, לקחתי את המבחן האחרון, זרקתי על השולחן של החיילת בבית השריון, ועפתי משם חזרה הבייתה כדי ללמוד לפסיכומטרי ולהתקבל ללימודים שבאמת עניינו אותי. מן הסתם היה קצת קשה להתקבל אם לא עשיתי בחינה שלמה.

מי שסיים את המסלול הזה, אני מצדיע בפניו (טוב אני חייב, הוא מינימום סא"ל היום :smile1:)

פורסם

תפתח איזה פיצוציה/פלאפל/שווארמה/על-אש או סתם איזה באסטה או מכולת תעשה כסף..

בדרך תוריד תפרופיל שלך ל21

כי הבנתי שאתה לא רוצה ללכת לקרבי או מקצוע אז אין ממש טעם להישאר בצבא אם אתה לא מתכנן לעשות את אחד מן הדברים הנ"ל..

נ.ב

מה זה באמת תלפיות שמעתי על זה פעם(אם אפשר הסבר מפורט)

"תכנית תלפיות היא תכנית מצויינות יוקרתית , המכשירה צעירים מצטיינים בתחום מדעי הטבע לעסוק בתפקידים מרכזיים במערך המחקר והפיתוח הביטחוני.

מסלול ההכשרה בתלפיות הינו המסלול הארוך ביותר בצה"ל, ואורכו 41 חודשים. בסיומו משתלבים החניכים בזרועות הצבא השונות ותורמים למערכת הביטחון כקצינים מובילים בתפקידי מחקר ופיתוח. התכנית מובלת ע"י משרד הביטחון (מפא"ת) ומתבצעת בשיתוף עם חיל האויר. "

בקיצור, עושים תואר ראשון במתמטיקה ופיסיקה (אפשר גם מדעי המחשב) ועושים קורס קצינים, וכשמסיימים נשארים עוד 6 שנים בצה"ל כ"קצין פיתוח" או משהו כזה ...

ציטוט של: AmiLo ב היום בשעה 19:31:32

לא רע...

כמה בפיסיקה? (יותר חשוב מאנגלית...)

איך אתה בטוח שהוא עושה בכלל מגמת פיסיקה ?

ציטוט של: IG ב היום בשעה 19:29:28

זה נכון.

רק תשנה את זה לתואר משולש בפיסיקה מתמטיקה וכימיה שמצטמצם לכפול, וזה מסלול של 9 שנים סך הכל על מדים. כמובן שהם עושים דברים מטורפים וקובעים בערך איך יראה הציוד של המאה הבאה כבר היום, אבל זה סיוט של מסלול.

והם זורקים אותך לכלבים אחרי שנה אם הממוצע שלך נמוך מ80 בלי טיפת רגשות אשם. והמיונים זה רצח לשמו -

בוא נגיד שאני מספיק טוב להיות רופא אבל לא מספיק טוב להיות תלפיון, כי אחרי 9 שעות של בחינות במיון הראשוני, לקחתי את המבחן האחרון, זרקתי על השולחן של החיילת בבית השריון, ועפתי משם חזרה הבייתה כדי ללמוד לפסיכומטרי ולהתקבל ללימודים שבאמת עניינו אותי. מן הסתם היה קצת קשה להתקבל אם לא עשיתי בחינה שלמה.

מי שסיים את המסלול הזה, אני מצדיע בפניו (טוב אני חייב, הוא מינימום סא"ל היום )

אממ לא ידוע לי שיש שם אפשרות לכימיה .. ומה הכוונה משולש שהופך לכפול ?

ואני כבר אחכה למיונים ואראה אם אני עובר אותם .. השאלה אם זה בכלל שווה ללכת לשם .. ?

פורסם

העניין הוא שאין לך את החופש כמו לשאר הסטודנטים, והעתודאים... לצאת באמצע השבוע לפאב לא בדיוק אפשרי מבחנתם... וגם לפי מה שהבנתי הם גרים במגורים נפרדים עם כל מיני חובות צבאיות כמו בבסיס...

פורסם

העניין הוא שאין לך את החופש כמו לשאר הסטודנטים, והעתודאים... לצאת באמצע השבוע לפאב לא בדיוק אפשרי מבחנתם... וגם לפי מה שהבנתי הם גרים במגורים נפרדים עם כל מיני חובות צבאיות כמו בבסיס...

אהה ? זה לא בסיס חופשי .. ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים