עבור לתוכן

אני מחפש עיסוק שאשכרה יכול להביא לי תועלת בחיים. רעיונות?

Featured Replies

פורסם

ועוד איך אפשר, תלוי איזה כשרונות יש לו וכמה אסרטיביות טמונה בו. שילוב של שניהם יחד יכול לעזור לו הרבה בחיים...

תעשה דברים שאתה אוהב, אל תעשה דברים שאתה לא אוהב בגלל שיש בהם כסף. לדוגמא: תיכנות, יש בזה כסף, אבל ניכר מדברייך שאתה לא בדיוק פאןבוי של תכנות.

זה משעמם...

בסוף היום אתה זה שסוחב איתך את הנשמה שלך... :P

• תגובות 75
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך לחדר כושר תתנפח קצת אולי יעזור.

אפ אתה רוצה לעשות הרבה כסף בקצת זמן - שדוד בנק.

לא לא מה שאתה חושב בטח עם רובים בלגנים ודם..

תפתח שיטה בלי לפגוע באף אחד פרוץ את המנגנון הניהולי גנוב את הכסף תחביא אותו תסגיר את עצמך תגיד שאת הכסף תרמתה תשב בכלא גג שנה אולי אפילו פחות על התנהגות טובה כשתצא מהכלא תיהיה מיליונר. בהצלחה.

פורסם

תפתח את התחביב האהוב עליך

דוגמא - כלי נגינה

עוד דוגמא - ציור

או סתם ללמוד יותר הסטוריה או לקרוא הרבה ספרים

אפשר גם סתם לעבוד לבלות ולחסוך עוד כסף כי אפילו אם אתה קרבי המשכורת הצבאית לא משאירה לך כל כך הרבה כסף

במיוחד שאתה רוצה להנות בסופשים המועטים שאתה בבית ומוציא הרבה..

בקיצור

תעשה מה שהלב אומר!

פורסם
  • מחבר

קרבי אני לא, יש לי פרופיל 45. לגבי לעבוד ולחסוך - אין לי עבודה שמתאימה כרגע לכישורים/יכולות שלי, וממש לי בא לי להטחן בשביל ח"י שקלים לשעה. זה לא שווה את זה, חוץ מזה שיש לי כרגע 10 אלף שקל נזילים ובאמת שאין לי מה לעשות איתם (חוץ מטיול לפני הגיוס... חחח למרות שאני אהיה קל"ב, אבל החבר'ה שלי קרביים אז אני הולך איתם).

הלב שלי אומר לקום עכשיו מהכסא הזה, לארוז שני תיקים, גיטרה, ולהדפק על איזה חושה בסיני ולעשן מלא מלא סמים עד שהצבא ישלח איזה נציג להביא אותי (מה שלא יקרה מן הסתם)...

פורסם

קפוץ מהגג {זה הולך חזק ביפן היום} וזה חינם וחוסך המון צרות לעתיד !!!!

סתם אם כבר לסיני לך אל ראס אל-שטן אחלה מקום ותיזהר מקיפודי ים {בקשר לסמים הייתי מציע להביא מהבית למרות שמסוכן } היום לקנות שם "חום" נורא מסוכן כול הבדואים או מושתלים {כי הם מקבלים על מי שהם מסגירים כסף } בגלל שהשרשויות שם רוצים לנקות את הנגע הזה או מתים שתעשן את הK300 שלהם נורא בעיתי היום הקטע :'(

וטוב לראות עוד אנשים שלא מפחדים לנסוע לאחד המקומות שהאדם עדין לא הרס אותם והחופים הכי הכי יפים במזרח התיכון {וראיתי טובים אבל הם שיכיים לערבושים עכשיו }

פורסם
  • מחבר

מצאתי עיסוק טוב-

אני וDark Respect משחקים באיזה משחק סימולציה של השקעה בבורסה... זה בהחלט מאתגר וגם יכול מאוד לעזור בחיים..

לילה טוב בינתיים.

פורסם

לשחק בבורסה זה שטויות.. ולא יעזור לך בחיים בלי עבודה מכניסה... מה שכן, חכה שתיכנס ואז תפסיד הרבה כסף, הרבה יותר יביא לך תועלת בחיים.

פורסם

באמת אם אתה רוצה משהו כמו שמישהו כבר אמר..

תנסה ללמוד טיסנים זה תחביב אם אתה תצליח בזה ממש את יכול לנסות להתקבל למזלט"ים בצבא משכורת של הרבה מאוד משהו בסביבות סכום שמקבל טייס\

אני התחלתי מגיל צעיר ככה שאין לי בעיה..

פורסם

תרצח זונות, ותחתוך אותן.

אחרי שתדע אנטומיה, יהיה לך הרבה יותר קל בלימודי רפואה.

פורסם

אתה יכול לשמור חלקים מהזונות ולהשתעשע איתם מאוחר יותר. אין טעם לזרוק חלקים טובים.

פורסם

תקנה אוטו קטן.

פורסם

תרצח זונות, ותחתוך אותן.

אחרי שתדע אנטומיה, יהיה לך הרבה יותר קל בלימודי רפואה.

לומד מהר אהה?

פורסם

חברים, טיולים, ספורט מועדף, עבודה, ספרים...

תלוי מה אתה אוהב.

פורסם

תהפוך לHIPPIE...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים