עבור לתוכן

אני מחפש עיסוק שאשכרה יכול להביא לי תועלת בחיים. רעיונות?

Featured Replies

פורסם

אוקיי, חוץ מללמוד נהיגה וללמוד לבגרויות (בערך) שמתי לב שאני לא ממש עושה משהו שיועיל לי לעתיד, וכאילו... בתכל'ס בשלושה חודשים האחרונים כל מה שאני עושה זה לצאת ולשתות ולעשן ובקיצור - שום דבר יעיל. עבדתי תקופה של חודשיים (מצטבר) אבל ב18 שקל לשעה (27 בשעות נוספות) זה לא באמת שווה את זה... חוץ מזה שיש לי עכשיו 10 אלף שקל ואין לי ממש רעיונות טובים של מה לעשות איתם (שיכול להועיל לי כאמור).

אז בקיצור, אם יש לך רעיונות ככה לעיסוקים שיכולים לעזור לי לרכוש מיומנויות חשובות, או קורסים מסוימים (כל עוד זה לא משעמם מממששש....) ודברים כאלה זה יהיה ממש נחמד אם תשתפו. אגב, גם אחרי שאני מסיים ת'לימודים (סוף י"ב) יהיו לי איזה שלושה חודשים לשרוף ואין לי מושג מה אני אעשה בזמן הזה... (די נמאס לי לצאת כל הזמן אם לא הבנתם).

אקיצר תשתפו, תודה לכולם...

• תגובות 75
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מצב שלך..רק שיש לי כבר רישיון. ממליץ לאנשים פה לנצל את יום העצמאות ללכת ולמכור בדוחנים אפשר לעשות כ 1000 שקל .

יש ספקי סחורה ביבנה. לפרטי בפרטי.

---

גם אני בשלב סיום יב' אני דוחה את הגיוס שלי ל מרץ 07 - עד אז אני מתכוון לעבוד ולעשות פסיכו..ולטוס לחו"ל עם החבר'ה.

פורסם

תלמד טיסנאות

פורסם
  • מחבר

תלמד טיסנאות

וזה יעזור לי בחיים, איך...?

פורסם

אני מתכוון לקחת קורס עזרה ראשונה. :xyxthumbs:

פורסם

וזה יעזור לי בחיים, איך...?

הרבה כסף יש בטיסנים

פורסם

תנוח

זה לפחות מה שאני הולך לעשות בחצי שנה שיש לי עד הגיוס

תמשיך לעבוד ותחסוך את הכסף, בתקופת הצבא גם נכנס כסף וכמעט ולא יוצא (בעצם, תלוי אם אתה קרבי או לא) ואז כמשתחררים יש כסף ללמוד..

פורסם
  • מחבר

עזרה ראשונה זה אחלה רעיון אבל זה רק אם אני אדחה גיוס... חשבתי לעשות פסיכומטרי, דווקא נשמע רעיון טוב.. (אבל גם דורש דחייה)..

פורסם

תלמד לתכנת.

פורסם

תשכח את האתר hwzone

פורסם
  • מחבר

תלמד לתכנת.

אני מעדיף להוציא בגרות כבר.

אףף.

לגבי "לשכוח את hwzone" - קודם כל נראה לי שיש איזשהי מדיניות נגד מסרים חתרניים (אני סומך עליך עומרי), שנית כל HWZone די עזר לי בסך הכל בחיים.. יש פה מלא אנשים ממש חכמים שאפשר להתייעץ איתם במלא דברים וגם למדתי פה המון על טכנאות ותמיכה טכנית - ואני לא מבלה כל כך הרבה זמן סתם מול המחשב ועושה ריפרשים בין וואלה ו-ynet כל היום איזה 100 פעם. סתם, אני כן... אבל כולם, לא...? :kopfpatsch:

פורסם

בגרות לא תעזור לך בחיים כמו לדעת לתכנת :jump:

פורסם
  • מחבר

בגרות לא תעזור לך בחיים כמו לדעת לתכנת :jump:

למדתי java, וגם C, וגם ASP, וJS וHTML וVB ואין לי כוח לחרא הזה יותר.. אני בן אדם הומני, אני לא מסוגל להסתכל על השורות קוד האלה בלי להתפחלץ. :-X

פורסם

אבל מה לעשות שאין מה לעשות בחיים עם דברים הומנים (חוץ מלעשות תואר שני... ואחרי זה תואר שלישי... ואחרי זה פוסט דוקטורט... ו..זהו?)

פורסם

בגרויות לא יעזרו בחיים נקודה.

לפותח הת'ראד: לפי מה שהבנתי, יש לך עוד כמה חודשים לגיוס ואתה לא רוצה לדחות אותו, אז הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע זה לנוח, לטייל ולהפסיק לעשן.

אם הייה לך יותר זמן אז היית יכול ללמוד לפסיכומטרי, אבל אין לך אז זה חסר משמעות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים