פורסם 2006 באפריל 2819 שנים כמו שכמה יודעים אני גר בארה"ב ועוד בערך 3-4 שבועות אני מסיים 12 שנות לימוד ומקווה לא לחזור לסיוט הזה (אני מעדיף ללכת לצבא מאשר ללמוד).. בכל מקרה בבית ספר שלי צריך להזמין את הכובע המרובע הזה והחליפה הזאת שאתה לובש מתי שאתה מקבל את הHigh School Diploma והנה התמונות :xyxthumbs: הכובע החליפה + הכובע אני + הכובע + החליפה אני כבר לא יכול לחכות שיגמר הגהינום הזה
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים כמו שכמה יודעים אני גר בארה"ב ועוד בערך 3-4 שבועות אני מסיים 12 שנות לימוד ומקווה לא לחזור לסיוט הזה (אני מעדיף ללכת לצבא מאשר ללמוד)..בכל מקרה בבית ספר שלי צריך להזמין את הכובע המרובע הזה והחליפה הזאת שאתה לובש מתי שאתה מקבל את הHigh School Diploma והנה התמונות גבר תאמין לי שאתה לא מה גם אולי בצבא בארה"ב קצת יותר נחמד כי זה צבא שמשלמים משכורת רגילה לא כמו בארץ. אולי באמת שווה להתגייס אם אין מה לעשות חוץ מזה... אבל בגדול בכל צבא אוכלים חרא (במיוחד הקרביים) ככה שתתכונן להרבה חרא ומזל טוב על הסיום ! אחד הרגעים שלא שוכחים כל החיים !!
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר אני לא מתגייס לצבא האמריקאי !!!אני עדין אזרח של מדנית ישראל ואני לא רוצה לאבד את זה ואני עדין יהודי ואני מרגיש שזאת המחויבות שלי לעשות צבא בנוסף לזה גם אבא שלי גר בארץ ואם יקרה לו משהו ויעשו לי בעיות עם זה אני פשוט מעדיף לא לקחת סיכונים
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אחחח הזכרונותהיה לי אחד בדיוק כזה כשסיימתי intermediate school (חטיבה) בברוקלין אבל לא חשבתי לשניה אחת שלא אחזור וחזרתי........ אין כמו הארץתחזור במהרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.