עבור לתוכן

שאלה

Featured Replies

פורסם

במידה ואתם הולכים לקנות מחשב חדש

על איזה מעבד הייתם הולכים?DUAL CORE או 64BIT

ואם 64 אז של מי ולמה?

ועוד משהו-איך מעתיקים דיסק מוזיקה למחשב?

פורסם

בטח ש DUAL CORE

תוריד פשוט בMP3 אין לי מושג איזה תוכנה עושה את זה

פורסם

יש הרבה מאוד תוכנות שניתן להעתיק דרכן תקליטור לדיסק הקשיח במחשב ! ,האם יש לך Media Player ,כנראה שכן ,איזו גירסה? לאחר תתגיד לי אז אני ינחה אותך צעד אחר צעד בקלי קלות! :xyxthumbs:

פורסם

יש גם Dual Core שהם 64bit

פורסם
  • מחבר

כן יש לי מדיה פלייר 10 בבית ו 9 בעבודה

אני אשמח לדעת איך בשניהם

תודה

פורסם

יש גם Dual Core שהם 64bit

מה הקשר :bash:

פותחים את המדיה פלייר למשל גירסה - 9 ,מצד שמואל רשום COPY FROM CD לוחצים ,כמובן לאחר שהכנסנו תקליטור עם שירים לכונן ,בתוך הריבוע ניראה את כל השירים בדיסק , ואז מסמנים בצד שמאל את השירים שרוצים להעתיק ,לוחצים למעלה על COPY MUSIC ,ניתפח מין חלון ,מסמנים שם לפי רצונך לפי השאלות והאפשרויות וזהו ממתינים עד שמסיים להעתיק את כל השירים שסימנת ,רואים את התקדמות העתקה באחוזים בכל שיר כאשר 100 אחוז השיר מועתק לתיקיה שסימנת בחלון . בהצלחה פשוט וקל ,כמובן להעתיק רק לצורך גיבויי ,בלי פגיעה חליליה בזכויות יוצרים !

פורסם

מה הקשר :bash:

פותחים את המדיה פלייר למשל גירסה - 9 ,מצד שמואל רשום COPY FROM CD לוחצים ,כמובן לאחר שהכנסנו תקליטור עם שירים לכונן ,בתוך הריבוע ניראה את כל השירים בדיסק , ואז מסמנים בצד שמאל את השירים שרוצים להעתיק ,לוחצים למעלה על COPY MUSIC ,ניתפח מין חלון ,מסמנים שם לפי רצונך לפי השאלות והאפשרויות וזהו ממתינים עד שמסיים להעתיק את כל השירים שסימנת ,רואים את התקדמות העתקה באחוזים בכל שיר כאשר 100 אחוז השיר מועתק לתיקיה שסימנת בחלון . בהצלחה פשוט וקל ,כמובן להעתיק רק לצורך גיבויי ,בלי פגיעה חליליה בזכויות יוצרים !

במידה ואתם הולכים לקנות מחשב חדש

על איזה מעבד הייתם הולכים?DUAL CORE או 64BIT

ואם 64 אז של מי ולמה?

ועוד משהו-איך מעתיקים דיסק מוזיקה למחשב?

זה הקשר

פורסם

^הבנתי בהתחלה חשבתי שטעית בת'רד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים