עבור לתוכן

צריך עצה בנוגע לרכישת מכשיר פלאפון חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה מכשיר חדש בעוד מספר ימים, אבל אני עדיין לא סגור על הדגם.

אני רוצה מכשיר שיתמוך ב-GPS, ולכן ממה שהבנתי אני חייב לקחת או נוקיה 6230i, או נוקיה 6111, או אריקסון W800. השאלה שלי היא מה מהם עדיף, ומאיזו סיבה. כיוון שהם עולים אותו הדבר, אני רוצה לדעת מה המכשיר הטוב ביותר מבינהם, ומה ההבדלים בינהם. עד עכשיו חשבתי שהנוקיה 6230i אמור להיות העדיף מבין השלושה, אך לאחר שהסתכלתי קצת במפרטים ש להמכשירים אני לא ממש בטוח. כיוון שהניסיון שלי עם המכשירים האילו הוא אפסי, אני פונה אליכם, חבריי לפורום בבקשת עזרה.

תודה רבה מראש,

Anatoli.

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מניסיון שלי W800i הכי טוב. קח אותו הוא הכי טוב מהרשימה שם, אתה תהנה איתו מאוד, אם יש לך שאלות ספציפיות על השאלות אני בטוח שקובי ישמח לענות לך :silly:

פורסם

אמליץ לך על ה6111

יש לי אותו וזה פלאפון סוס

חוץ מזה שאין לי הרבה זכרון,

אבל יש תוכנה שמקטינה דברים לפלאפון

פורסם
  • מחבר

תודה, השאלה שלי היא בעיקר מה ההבדלים בין המכשירים?

במה כל אחד מהם עדיף מהאחרים, ובמה הוא פחות טוב מהם. ברגע שאני אדע בדיוק מה כל אחד מהם מציע לי ומה אנשים חושבים על המכשיר מבחינת אמינות, מהירות וכו', אני אוכל להחליט בצורה טובה יותר מי מהם מתאים לי יותר מכל.

Anatoli.

פורסם

w800i

פורסם

תודה, השאלה שלי היא בעיקר מה ההבדלים בין המכשירים?

במה כל אחד מהם עדיף מהאחרים, ובמה הוא פחות טוב מהם. ברגע שאני אדע בדיוק מה כל אחד מהם מציע לי ומה אנשים חושבים על המכשיר מבחינת אמינות, מהירות וכו', אני אוכל להחליט בצורה טובה יותר מי מהם מתאים לי יותר מכל.

Anatoli.

לW800 יש את המצלמה הכי איכותית שתוכל להשיג בארץ, ואולי גם בעולם (בתוך פלאפון כמובן).

האיכות שמע ב6111 טובה יותר.

הבטריה של הW800 חזקה יותר ומחזיקה יותר זמן (540 דקות דיבור ו400 שעות המתנה בW800 לעומת 190 דקות דיבור ו192 שעות המתנה ב6111).

לW800 יש אפשרות להכנסת כרטיס הרחבה ול6111 אין.

הW800 קטן יותר במעט, אבל טיפה כבד יותר... לא הבדלים משמעותיים... הבדל נוסף הוא שב6111 יש סליידר (יש אנשים שלא אוהבים את זה וזה לא נוח להם) והw800 בנוי בצורה הרגילה.

מבחינת התכונות, שניהם מציעים אותו דבר בערך:

* מצלמה (בW800 של 2MP וב6111 1MP)

*נגן Mp3

*תמיכה ב:

GPRS,Java,MMS,USB,Infra Red,BlueTooth,SMS,ems,wap

(ה611 לא תומך בems ו wap)

פורסם

W800I,פלאפון פשוט מעולה.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה לכולכם.

אם לא איכפת לכם, עוד מספר שאלות:

1- הבנתי שאפשר לחבר אליהם אוזניות לצורך האזנה למוזיקה. האם חובה באוזנייה עם חיבור מסוים או שאפשר לחבר אוזניות סטריאו סטנדרטיות?

2- מבחינת GPS, האם כל המכשירים יתפקדו כראוי ללא delay כלשהו, בכביש חשוב מאוד לדעת באיזו יציאה לפנות במידה והן סמוכות, ודיליי יפריע בעניין הזה.

3- מעבר ל-MMS, USB, IR, SMS, BT, מהם שאר הדברים שציינתם שהם תומכים בהם? אני לא מכיר אותם.

4- דבר אחרון, בנוגע לאיכות השמיעה העדיפה ב-6111, מבחינתי איכות שמע היא דבר חשוב. האם ההבדלים גדולים? האם מדובר בהאזנה עם אוזנייה, או בספיקר עצמו?

תודה שוב,

Anatoli.

פורסם

W800I

מכשיר הכי מדהים שנמכר עכשיו בארץ...

הסוני אריקסונים הם פשוט מכשירים תותחיים...

לי אישית יש את הSONY ERICSON K700I שהוא פחות טוב משמעותית מה-W800I והוא עדיין מכשיר מדהים [אוכל בלי מלך ובלי פלפל את כל המוטורלות למיניהם וגם חלק מהנוקיות]

אם יש לך מספיק כסף,לך עליו...אתה פשוט תהיה מרוצה ממנו...

sonyericsson_w800.jpg

בכל מקרה,אם אתה מחפש אלטרנטיבה יותר זולה,הייתי ממליץ לך על המכשיר שלי,הK700I שהוא מכשיר תותחי בפני עצמו,ובמחיר יחסית מצחיק.

[אבל תביא בחשבון שאין לו חריץ להרחבת זיכרון,רק זיכרון פנימי,שעומד על 60 מגה בייט,ומצלמת מגה פיקסל,אל מול ה-2 מגה פיקסל של הW800]

SonyEricsson-K700-1.jpg

k700-3.jpg

עוד אפשרות [לא זולה] זה הSony ericsson k750,שזה הגירסא ה"עיסקית" של ה-W800I [כולל את אותו המפרט הטכני,אבל בלי מותג הWALKMAN,בלי כרטיס זיכרון של חצי ג'יגה,בלי האוזניות האיכותיות של הW800 ובלי הממשק המיוחד של הנגן MP3]

אבל גם מכשיר תותחי בכל מקרה...

k750%20EARphones.jpg

SonyEricssonK750iW800.jpg

פורסם

מהמכשירים שרשמת ה W800i הוא הכי מתקדם והכי טוב ואי אפשר להשוות אותו מול ה6111,מכשירים מסגנונות שונים לגמרי

ממה שאני יודע לW800 יש אפשרות של GPS בחבילה דרך סלקום עם תשלום חודשי.

תשאל גם בפוקט www.pocket.co.il

פורסם
  • מחבר

לכל השלושה שציינתי יש אפשרות GPS בסלקום. זו הסיבה שאני צריך אחד מהם. מבחינתי המצלמה והנגן הם שטויות. יש לי מצלמה אמיתית, ונגן אמיתי, אני לא צריך צעצוע כזה בתוך הפלאפון. השאלה שלי בנוגע ל-GPS היא האם בשלושת המכשירים זה יעבוד כראוי.

בנוגע למחיר, ה-6230i, ה-6111, וה-W800 עולים בדיוק אותו הדבר. 45 שקלים לחודש לא כולל כל ההחזרים. יש לי החזר 5 בחודש על המכשיר הישן, ועוד החזר של 23 בחודש על שיחות. ככה שבסופו של דבר יוצא לי פחות מ-20 שקלים שזה מחיר טוב למכשיר ברמה הזו.

עכשיו נשאר ללכת לסלקום ולקחת את המכשיר הזה.

ד"א, למישהו יש מושג למה אני לא מוצא את ה-W800 באתר של סלקום? יש שם את הנוקיות, אבל לא את האריקסון הזה.

Anatoli.

פורסם

לא ברור, אבל אם אתה רוצה אתה הקטלוג של סלקום אז הנה:

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=50143

וד"א, יצא דגם חדש לסדרת הWXXX של סוני אריקסון (W600I) ונדמה לי שיש לו GPS והוא גם זול יותר מהW800 ומה6111 אז אולי הוא יתאים עבורך.

:)

פורסם
  • מחבר

אותו כן ראיתי באתר של סלקום. עם זאת, כיוון שעל ה-W800 יש החזר יחסית גבוה, המחיר שלו יוצא נמוך יותר. בשביל 3-4 שקלים לחודש אני לא רואה סיבה לקחת מכשיר פחות טוב משמעותית (מה גם שה-600 הוא סליידר, אני לא אוהב את זה ממש).

תודה לכולם, אשמח לעוד דעות/ עצות. אני מקווה שייצא לי לעבור בסלקום ביום שני ולהחליף מכשיר. אני כמעט בטוח שגם ה-W800 זהה במחירו לשניים האחרים שציינתי. במיניליין אמרו לי שכן, אבל כשהייית בסלקום לא שאלתי על ה-W800 כיוון שלא ידעתי שהוא מכשיר איכותי כל כך. במידה וייצא שהוא יקר יותר משמעותית, על איזה מכשיר מהשניים האחרים ללכת? ה-6230i או ה-6111?

Anatoli.

פורסם

6230I נחשב טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים