עבור לתוכן

צריך עזרה עם לפטופ שלפעמים מתכבה, וחוטף קריזות שהוא מציג אדום במקום שחור..

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם הלפטופ, בדרך כלל אחרי זמן ממושך שלא משתמשים בו הוא עובד בסדר למשך כמה שעות, ואחרי כמה זמן פתאום הוא חוטף קריזה ובמקום להציג פיקסל "ריק" (כאשר יש נקודה שהיא שחורה לגמרי, ולא גוון של שחור) אז הוא מציג אותו כאדום במקום לכבות אותו/להציג שחור.

בנוסף על כך, הוא נוטה להתכבות לאחר שימוש ממושך. העניין הוא שהוא מתכבה בדרך כלל רק כשאני משתמש בו... אם אני לא נוגע בו הוא יכול להמשיך לעבוד כמה יממות בלי להתכבות, אבל אם אני עובד באינטנסיביות (ביחוד כשאני מדבר עם כוסיות באייסיקיו, או אני אשכרה מוצא משהו מעניין לעשות) הוא מתכבה!

לא הצלחתי לאמוד על הסיבות שגורמות לתקלה, אבל אני מקווה שנתקלתם במשהו דומה ואתם מכירים את העניין.

תודה רבה לכולכם :hi:

עריכה: יש מידע על הדגם של הלפטופ בהמשך הדיון.

מצ"ב דו"ח Tune Up Wizard של Sandra.

נ.ב. אני עכשיו עושה Burn-In Wizard ואני מרגיש שהמחשב ממש ממש מתחמם...

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה שאתה בעצם אומר שבמצב מנוחה הוא עובד חלק ורק כאשר אתה "מאמץ" אותו אחרי כמה זמן הוא מתכבה...

יכול להיות שהוא מתחמם יותר מדי ולכן מתכבה בשביל להגן על רכיבים חיוניים ורגישים במקרה של מחשב נייד לא הייתי מתעסק יותר מדי ולוקח אותו לבדיקה ולא בודק בעצמי!

אבל חכה לעוד תגובות בפורום..

עריכה: אתה יכול לבדוק בעזרת אברסט את הטמפ' וגם בביוס אבל אתה בודק ומעלה לפורום תוצאות תציין איזה סוג מעבד יש לך..

פורסם

פירמה? דגם? איך אפשר לענות על שאלה כזו בלי הפרטים הבסיסים האלה?! :s05:

פורסם
  • מחבר

צודק. מצטער שלקח לי מלא זמן פשוט פירמטתי אותו והיו מלא בעיות בדרך.

המחשב הוא מסוג Zeus, נקנה מידי KSP לפני כמה שנים, מאז המסך הוחלף כמה פעמים (יכול להיות שהמסך שלי משומש... אני לא זוכר ממש אבל).

לגבי דגם... בלמטה של המחשב רשום:

Notebook Computer

Model: D270S

אני חושד שיתכן ומדובר בבעיית איוורור כיוון שהוא נוטה להתחמם. האם אתה מציע למשתמש שמבין בחומרה אך מעולם לא התעסק בקרביים של לפטופ לברר זאת בעצמו? אגב, אני מקבל גם הודעות על Corrupt files כל מיני, אפילו אחרי שפירמטתי את C:.

אשמח לדעת איזו השערות יש לכם לגבי הבעיה, ואיזה עוד מידע אני יכול לתת כדי לעזור לכם להבין מה הבעיה.

תודה רבה

פורסם

לפי התיאור שלך כל הנייד שלך הוא צרה אחת גדולה לצערי.

המאוורר של הנייד מסתובב?

נסה לקחת מאוורר גדול ולכוון אותו לתוך פתחי האווררור אם האוורר המקורי לא נראה פעיל.

פורסם
  • מחבר

המאוורר פעיל, אבל כיוון שהוא מפיק רעש רב ואינו מוציא הרבה אוויר אני חושד שישנה בעיה במאוורר. האם כדאי לפתוח את הנייד ולהסתכל?

פורסם

באופן כללי אין מניעה לפתוח אותו, אבל אתה צריך את מדריך התחזוקה שלו על מנת לקבל את מיקומי הברגים וסדר הפירוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים