עבור לתוכן

צריך עזרה ודחוף בקשר לוינדוס ....

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה שלשום עשיתי פורמט הוא ביקש ממני לעשות אפדייט כרגיל, עשיתי כרגיל, היום אני מדליק תמחשב ויש לי איזה שיט שאומר לי שהWIN שלי הוא צרוב וצריך לקנות מפתח כלשהו שעושה אותו מקורי... הינה תמונות של השיט הזה קוראים לזה genuine

ייתכן שנפלת קורבן לזיוף תוכנה. מפתח המוצר של תוכנת Windows המותקן במחשב זה אינו מקורי.

מפתח המוצר הוא קוד זיהוי ייחודי שמיקרוסופט מקצה לתוכנות Windows מקוריות בלבד. אם מפתח זה חסר או שאינו נכון, יש בכך כדי להצביע על נוכחות של תוכנה מזויפת והדבר עלול לסכן את המערכת שלך.

מפתח המוצר של Windows המותקן במחשב זה הוא מפתח מוצר במסגרת הסדר רישוי בהיקפים גדולים (VLK) אשר נחסם. בדרך כלל, מפתח VLK משמש בארגונים המעוניינים להשתמש בעותקים מרובים של Windows. אך אם אנו מקבלים דיווח על גניבה או דליפה של VLK, אנו חוסמים אותו. VLK חסום לא יצליח לעבור את תהליך האימות ולכן ייחשב ללא-מקורי.

אם קיבלת מחשב עם VLK ואין לך הסכם רישוי להיקפים גדולים עם מיקרוסופט, ייתכן שנפלת קורבן לזיוף תוכנה. אם קרה לך דבר כזה, לפניך אפשרויות להפיכת התוכנה שברשותך למקורית.

אם יש לך הסדר רישוי להיקפים גדולים עם מיקרוסופט, אתה מאמין שאתה משתמש ב-VLK שהוקצה לארגון שלך ולא דווח על גניבה או דליפה של אותו VLK, פנה אל מנהל המערכת, אל המשווק לחשבונות גדולים (LAR) או אל יועץ התוכנה הארגוני (ESA) ודווח על הבעיה.

השג תוכנת Windows מקורית עכשיו

קנה מפתח מוצר מקורי דרך האינטרנט

מבצע מיוחד: רכוש מפתח מוצר מקורי דרך האינטרנט והפוך את המערכת שלך למערכת Windows מקורית.

מה אני עושה עם הזה?

בקשה חברה תעזרו לפני שאני עושה עוד פורמט היום בגלל זה...

זה איזה לינק שהתוכנה מפנה אותי אליה

http://www.microsoft.com/genuine/downloads/nonGenuine.aspx?displaylang=he&Error=3&Loc=ISR&sGuid=86d465cb-73d6-423c-966b-c693db71d2a0

הינה תמונה של התוכנה שמופיע לי

untitled6zo.jpg

פורסם

תקנה ווינדוס מקורי :P

אין לך מה לעשות עם זה ותקרא חוקים ליפני שאתם מפרסם הודעה כזאת

פורסם

תתקשר למיקרוסופט תשאל אותם :lol: :lol:

קרא את חוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

אופס זאת טעות שלי מצטער שלא קראתי חחח:P:bash:

פורסם

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים