פורסם 2006 באפריל 2519 שנים הרוב מסתכם בבירה וויסקי,בירה - הואגרדן גראנד קרו (מבקבוק בלבד) , אחוזים משובחים יותר וטעם טוב, גם הגורדון שהמליצו כאן לא רעה.ויסקי - למרות שכייף להנות מהמתיקות של קנדים או בורבון , התמצית מבחינתי זה סינגל מאלט, ואין כמו מעושן. גלאןפידיך בשבילי ומידי פעם לאפרויג' (ממש מומלץ, מאוד חזק ומאוד מעושן).
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אם זה וודקה ולהשקיע אז זה אבסולוט לבל (Level) או גרי גרוס. האימפריאל עולה בסביבות ה-25-30 שקל למיטב זכרוני והיא בעיקר מכוונת לקהל הצעירים מאוד..שהכסף לא נמצא בכיסם. היינו שותים את הדבר הזה וקגלביץ' שהיינו ילדים . כמו שלא תשווה סובארו ג'אסטי 94 לפרארי אל תשווה את האימפריאל לסטולי כמובן שייגרבול הולך טוב פעם טעמתי גם ראמאזוטי שדי מזכיר את הייגר ואם כבר מדברים שיבאס רנדי עם קצת קרח - תענוג.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים (*בטעוץ הגבתי עם היוזר של KRIZ... - לא להתיחס להודעה שלו , הוא בקושי אוכל סוכריה על מקל, אז הנה שוב ההודעה בשמי).הרוב מסתכם בבירה וויסקי,בירה - הואגרדן גראנד קרו (מבקבוק בלבד) , אחוזים משובחים יותר וטעם טוב, גם הגורדון שהמליצו כאן לא רעה.ויסקי - למרות שכייף להנות מהמתיקות של קנדים או בורבון , התמצית מבחינתי זה סינגל מאלט, ואין כמו מעושן. גלאןפידיך בשבילי ומידי פעם לאפרויג' (ממש מומלץ, מאוד חזק ומאוד מעושן).
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים לא מקררים ווסיקי או וודקה או בירה עם קרח זה סתם מגעיל כי אתה מוהל אותו במים הכי טוב לשים בקבוק במקרר ומתי שרוצים מוציאים ושותיםככה אני עושה
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אני לא יודע בקשר לבירות הגרמניות לא טעמתי הרבה אבל הכי טובות לדעתי ה בלגיות ... אוח כמה שבא לי איזה הוגארדן עכשיו ( ובקרוב אני גם ישתה- יש אצל חבר שלי שקנה לקראת ליגת האלופות)
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים לא בן 18+ אבל לא נורא מהבירות בארץ אני הכי אוהב את סטרוברנו... צ'כית עילאית! STAROBRNO אח"כ גולדסטר... והכי אני שונא זה טובורג! במיוחד האדום... וודקה: לא ממש מרגיש את ההבדל בין אבסולוט, סמירנוף ופינלדניה.. :-\ אבל מה שחרא זה: אלכסנדרוב, גולד(לא טעמתי אבל מהמחיר -15 שקל?!!?!) וערק זה גם מגעיל.... קגלביץ' - בחיייייייייים לא! יין: לא מסוגל לשתות יין אדום... הכי טוב: לבן חצי יבש או יבש... היינות של יקבי הכרמל טובים!! ליקר: אייריש קרם... קוקטיילים: אין לי מושג לא מנוסה... וויסקי: תענוג אפילו יותר מסטרוברנו... :
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים זה הורס תוויסקי הכי טוב לקרר אותו במקרר ואז לשתות ולא למהול אותו עם קרח שהורס אותו
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים בירות: טובורג מהחבית, מילר או סמואל אדאמס מהבקבוק. בעיקרון מנסה הרבה לא מוצא משהו שטוב כמו טובורג קרה. אבל הכי טוב זה סאות'רן קומפורט וטוניק.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים ברנייגר(ייגר דבש) זה הכי טעים לדעתי. אני אוהב איך הדבש נשאר על השפתיים אחרי שלוקחים את השוט. מרפיס(Murphis) לא כ"כ אהבתי למען האמת. אני מעדיף להישאר עם ההייניקן
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים בירה אני אוהב קלסברגומשהו רציני יותר אנחנו מכינים בבית: לימונצ'לו ו קאשסה שניהם פשוט מתוקים בטעם לימון אבל עם המון אלכוהול שלא תטעו
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים בירות : יש כסף - Murphis, אין כסף - טובורג וודקה : יש כסף - גריי גוס, אין כסף - נימירופ ליקרים : ייגר.יין : קנצ'קוורה , גינגס מראולי.קוקטלים : שיתוק.ויסקי : הנסי.משקעות מיוחדים : הבסינט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.