עבור לתוכן

האם אינטרקום דרך קווי בזק גורמים לשיבוש הקו?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לעשות דלת ואינטרקום בבניין שאני גר בו, עכשיו יש לי שתי אופציות לגבי האינטרקום, קוי או דרך קווי בזק (ישנם עוד אופציות אבל הם יקרות ולא ראליות).

עכשיו קוי זה מגעיל ולא נח (ישנן שתי נשים זקנות שגרות בבניין), אז מה שנשאר לי זה דרך קווי בזק (שזה גם הרבה יותר נח), הבנאדם שנתן לי הצעת מחיר אמר שיש סיכוי שאינטרקום דרך קווי בזק יכול לגרום לשיבוש הקו.

האם זה נכון, אם למישהו יש אינטרקום דרך קווי בזק וזה אכן גורם לשיבוש כלשהו, עד כמה זה מפריע?

תודה.

פורסם

מה הבעיה באינטרקום רגיל!!!

מה זה טלפון שאתה מדבר בו שעות?

פורסם

יש אצלי, הכל עובד בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה באינטרקום רגיל!!!

מה זה טלפון שאתה מדבר בו שעות?

לא רוצה חוטים בכל מקום, צריך לקחת בחשבון שיש עוד דיירים+בית עסק.

פורסם

בתור מישהו שעובד בתמיכה של קוי טלפון אני יכול לומר לך שלפי דעתי לא אמורות להיות שום בעיות כל עוד התקינו כמו שצריך

פורסם

שים פילטר, לא אמורה להיות שום בעייה, אבל לך תדע :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אז שזהו, אני לא רוצה "ללכת לדעת" אני רוצה להיות בטוח כי זה עלות של כמה אלפי שקלים טובים, אשמח לעוד אנשים שהתנסו.

פורסם

אני אישית יודע שזה יכול להפריע לחיבור ADSL, להפיל את המודם מסנכרון.

אבל מעבר לזה, לא ידוע לי על בעיה מסויית שקיימת בקווים עצמם.

פורסם
  • מחבר

סבבה אין לי ADSL :P

פורסם

אני אישית יודע שזה יכול להפריע לחיבור ADSL, להפיל את המודם מסנכרון.

אבל מעבר לזה, לא ידוע לי על בעיה מסויית שקיימת בקווים עצמם.

נכון לא חשבתי על זה כי אנחנו לא מספקים ADSL אז זה לא דבר שאני חושב עליו

פורסם

אז שזהו, אני לא רוצה "ללכת לדעת" אני רוצה להיות בטוח כי זה עלות של כמה אלפי שקלים טובים, אשמח לעוד אנשים שהתנסו.

במצב כזה לא היתי שואל בפורם אלה הולך לדבר אם מומחה בתחום, מישהו שהתקין כמה וכמה מערכות כאלה.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שדיברתי, אותו בחור שנראה לי שאני הולך עליו אמר את זה, בגלל זה אני שואל כאן אם לאנשים אחרים שיש כבר אינטרקום דרך קווי בזק סובלים או לא.

פורסם

כמו שאמרתי אני עובד בתמיכה של קווי טלפון כבר מעל לשנה וחצי ובכל הזמן הזה קיבלתי רק שיחה אחת מלקוח שהאינטרקום שלו הפריע לקו טלפון

אני בטוח שמבין חצי מיליון הלקוחות של החברה שלי יש קצת יותר אנשים שיש להם כזה דבר

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז מה זאת אומרת "מפריע", האם ההפרעות בקו הם בזמן לחיצה על האינטרקום? האם ההפרעות הן על בסיס קבוע?

פורסם

אצל הבחור ההוא זה היה כל הזמן פשוט כי המכשיר התקלקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים