פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אני מתכנן לעשות דלת ואינטרקום בבניין שאני גר בו, עכשיו יש לי שתי אופציות לגבי האינטרקום, קוי או דרך קווי בזק (ישנם עוד אופציות אבל הם יקרות ולא ראליות).עכשיו קוי זה מגעיל ולא נח (ישנן שתי נשים זקנות שגרות בבניין), אז מה שנשאר לי זה דרך קווי בזק (שזה גם הרבה יותר נח), הבנאדם שנתן לי הצעת מחיר אמר שיש סיכוי שאינטרקום דרך קווי בזק יכול לגרום לשיבוש הקו.האם זה נכון, אם למישהו יש אינטרקום דרך קווי בזק וזה אכן גורם לשיבוש כלשהו, עד כמה זה מפריע?תודה.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר מה הבעיה באינטרקום רגיל!!!מה זה טלפון שאתה מדבר בו שעות?לא רוצה חוטים בכל מקום, צריך לקחת בחשבון שיש עוד דיירים+בית עסק.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים בתור מישהו שעובד בתמיכה של קוי טלפון אני יכול לומר לך שלפי דעתי לא אמורות להיות שום בעיות כל עוד התקינו כמו שצריך
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר אז שזהו, אני לא רוצה "ללכת לדעת" אני רוצה להיות בטוח כי זה עלות של כמה אלפי שקלים טובים, אשמח לעוד אנשים שהתנסו.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אני אישית יודע שזה יכול להפריע לחיבור ADSL, להפיל את המודם מסנכרון.אבל מעבר לזה, לא ידוע לי על בעיה מסויית שקיימת בקווים עצמם.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אני אישית יודע שזה יכול להפריע לחיבור ADSL, להפיל את המודם מסנכרון.אבל מעבר לזה, לא ידוע לי על בעיה מסויית שקיימת בקווים עצמם.נכון לא חשבתי על זה כי אנחנו לא מספקים ADSL אז זה לא דבר שאני חושב עליו
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אז שזהו, אני לא רוצה "ללכת לדעת" אני רוצה להיות בטוח כי זה עלות של כמה אלפי שקלים טובים, אשמח לעוד אנשים שהתנסו.במצב כזה לא היתי שואל בפורם אלה הולך לדבר אם מומחה בתחום, מישהו שהתקין כמה וכמה מערכות כאלה.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר אז זהו, שדיברתי, אותו בחור שנראה לי שאני הולך עליו אמר את זה, בגלל זה אני שואל כאן אם לאנשים אחרים שיש כבר אינטרקום דרך קווי בזק סובלים או לא.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים כמו שאמרתי אני עובד בתמיכה של קווי טלפון כבר מעל לשנה וחצי ובכל הזמן הזה קיבלתי רק שיחה אחת מלקוח שהאינטרקום שלו הפריע לקו טלפוןאני בטוח שמבין חצי מיליון הלקוחות של החברה שלי יש קצת יותר אנשים שיש להם כזה דבר
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר אוקיי, אז מה זאת אומרת "מפריע", האם ההפרעות בקו הם בזמן לחיצה על האינטרקום? האם ההפרעות הן על בסיס קבוע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.