עבור לתוכן

שמתם לב, ככל שמתעסקים יותר בחומרה, מתעסקים פחות במשחקים......

Featured Replies

פורסם

אני כבר ממש מצטער על שהתחלתי עם העסק הזה :smile1:

פעם היה לי רק ידע בסיסי בחומרה והייתי משחק המון.

היום אני מתעסק כל היום עם חומרה במטרה להתעדכן ולהרביץ משחקים כבדים כמו שצריך.

אממה, מרוב התעסקות עם החומרה כבר לא יוצא לי לשחק כמו שצריך..... :kopfpatsch:

.....

מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אני :nixweiss:

פורסם

אני מכיר את התופעה ברוורס, התעניינתי מאוד בחומרה לפני שהיה לי מחשב שאני יכול לשחק בו, עכשיו מעניינים אותי הרבה יותר משחקים והרבה פחות חומרה.

:-X :-X :-X

פורסם

אני מכיר את התופעה ברוורס, התעניינתי מאוד בחומרה לפני שהיה לי מחשב שאני יכול לשחק בו, עכשיו מעניינים אותי הרבה יותר משחקים והרבה פחות חומרה.

:-X :-X :-X

כנ"ל

פורסם

אני מכיר את התופעה בשני הכיוונים.

פורסם

מכיר את התופעה... והיא מעצבנת אותי מאוד :pissed:

פורסם

כן גם אצלי זה ככה... עכשיו שאני דיי מבין כולם חושבים שאני גאון מחשבים/חננביץ (אבל אני לא כזה!!)

וזה טוב לדעת יותר מאשר להרוג עוד כמה מפלצות בדום

פורסם

מכיר בערך. פעם היה כרטיס מסך חלש אז בקושי הייתי משחק והתרגלתי לשטויות כמו איי סי קיו ומסנג'ר.

שדרגתי ל-9600 פרו ואז הייתי עסוק בלקנפג את המשחק כדי שיעבוד הכי יפה\חלק שניתן

אח"כ שדרגתי ל-6800 וצריך פחות לקנפג, אבל כבר יש פחות זמן

אם הדברים היו פשוטים יותר כמו פעם, כולנו היו משחקים יותר. יש יותר מידי אופציות וחומרה...

כל זה בגלל הרצון של כל המעורבים להגדיל נתח שוק, אז הכל יותר מגוון, ומי שמבין ומתעניין מוצא את עצמו מקנפג דברים ולא משחק בכלום

פורסם

אני מכיר את התופעה בשני הכיוונים.

פורסם

אני לא יודע אין כל כך הרבה מה ללמוד זה עדיין מאוד בסיסי , ואני לא רואה שום סיבה למה אני לא יוכל

להבין כמה שיותר בחומרה ובתוכנה ביחד אנחנו לא בני 3...

פורסם

כמה שיותר זמן אתה מתעסק בחומרה (יושב פה בפורום) ככה פחות זמן אתה משחק.

פורסם

למה אני חייב את הפורום בשביל להתעדכן?

פורסם

אני לא מבין מה הקשר בין ידע למשחקים.

תפסיקו לספור פריימים ולבצע בנצים כל דקה ופשוט תשחקו במקום זה.

לא מובן לי המרדף הזה אחרי עוד 10 נקודות באיזה תוכנת בדיקה או עוד פריים ורבע במשחק.

:screwy:

פורסם

כן אני מכיר את זה טוב מאוד...

פעם הייתי כל היום מגיב בפורומים, פה בטכנו בגיימר (מאונן על ה F5 אם אפשר להגיד :)

התחלתי לשחק ET ואחרי כמה זמן הייתי בקלאן אז הפסקתי עם כל הפורומים

עכשיו קצת חזרתי מגיב פה בקטנה פעם ביום כדי להישאר מעודכן...

פורסם

כן גם אצלי זה ככה... עכשיו שאני דיי מבין כולם חושבים שאני גאון מחשבים/חננביץ (אבל אני לא כזה!!)

וזה טוב לדעת יותר מאשר להרוג עוד כמה מפלצות בדום

לא מסכים איתך. אחרי הכל מה שווה ידע בשדרוג ותיקון רכיבי מחשב אם אתה לא משחק בו או עושה בו שומדבר שמצריך את זה?

מכיר. הייתה תקופה שכל הזמן חשבתי על מה לשדרג וכל היום בדקתי וחשבתי ולא יצא לי לשחק, עכשיו אני משחק יותר.

פורסם
  • מחבר

מכיר בערך. פעם היה כרטיס מסך חלש אז בקושי הייתי משחק והתרגלתי לשטויות כמו איי סי קיו ומסנג'ר.

שדרגתי ל-9600 פרו ואז הייתי עסוק בלקנפג את המשחק כדי שיעבוד הכי יפה\חלק שניתן

אח"כ שדרגתי ל-6800 וצריך פחות לקנפג, אבל כבר יש פחות זמן

אם הדברים היו פשוטים יותר כמו פעם, כולנו היו משחקים יותר. יש יותר מידי אופציות וחומרה...

כל זה בגלל הרצון של כל המעורבים להגדיל נתח שוק, אז הכל יותר מגוון, ומי שמבין ומתעניין מוצא את עצמו מקנפג דברים ולא משחק בכלום

אתה כלכך צודק!

פעם היה לי ב P4 הראשון שלי MX200 והייתי מבסוט איתו. כעבור כמה זמן כל המשחקים היו די זוועה, אני זוכר שממש התבאסתי לשחק max payne

אז בתור אהבל שלא מבין כלום הלכתי לחנות וקניתי MX400 של asus

אמרתי לעצמי עכשיו יהיה יותר טוב....

אבל לא היה ממש יותר טוב אם אתם מבינים למה אני מתכוון ;)

אז התעצבנתי והלכתי להחליף אותו ל LE 9100 שהיה די יקר (600 שקל) בהמלצת מישהו שהכרתי, וגם הוא לא ממש ריגש אותי.

אז כבר ממש התחלתי להתעצבן, ושאלתי את עצמי מה צריך לעשות פה בשביל לשחק משחק כמו בן אדם? ? :pissed:

ומאז השנה האחרונה אני כל הזמן במעקב חולני מי הוציא מה ולמה. לא שזה ממש עוזר לי בחיים אבל אני פשוט כבר לא יכול להספיק.

פעם הייתי משחק.

היום אני פה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים