עבור לתוכן

כמה בעיות ... לוח אם או כרטיס מסך וכמה קריסות למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום חברה יש לי כמה בעיות שאני לא מבין...

1} עד לפני חצי שנה הייתי יכול להריץ במחשב שלי כמעט כל משחק טוב שיש... למעט כמה ממש כבדים...

עכשיו אני לא יכול אפילו להריץ משחקים פשוטים מאוד...

אני חושב שהבעיה הזו נובעת מכרטיס המסך אולי ...

אתמול פתחתי את המחשב שלי וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד {והכל מחובר כמו שצריך}...

[glow=red,2,300]אני חושב שנשרף לי הכרטיס מסך או שאולי רק נהרס הקירור שלו... אחד מהשניים...[/glow]

2} בעיה נוספת שיש לי זה שנגיד אני מריץ משחק הכי קל שלא מעמיס על הכרטיס מסך בכלל... ופתאום כל המחשב נתקע... ולפעמים גם קורס... ומתכבה לי...

ולפעמים מדליק עצמו מחדש והמסך לא נדלק לי {כאילו לא מחובר לכרטיס מסך}... אבל המחשב והכל כן נדלקים...

והמסך מראה שמחובר לחשמל אבל כאילו לא מחובר לכרטיס מסך...

אם תוכלו לעזור לי אני מודה לכם מראש... :yelclap::xyxthumbs::yelclap: תודה!

פורסם

עם המחשב עולה ואתה רואה תמונה אז לא יכול להיות שכ.המסך נדפק (לפחות לא לגמרי) אך חשוב שתבין שבזמן הרצת יסומים גרפיים הצ'יפ של הכרטיס (GPU) מתחמם. עם המאורר נדפק ז"א שאין מה שיקרר את הצ'יפ וזאת בהכלט יכולה להיות הסיבה שהמחשב מרסט את עצמו או נתקע.

בראש ובראשונה תחליף מאוורר !!! או לפחות תדאג שצלעות הקירור של הכרטיס יתקררו (לפחות כמו שהיצרן תכנן).

אישית אני ממליץ לך לא לעבוד כלל עם כרטיס זה עד להחלפת המאורר, אחרת יכול להגרם נגק בלתי הפיך (עם לא כוור נגרם).

נ.ב : זה שהמחשב מרסט את עצמו זה טוב כיוון שזה מה שגורם לכרטים לא להשרף כתוצאה מעומס.

פורסם

עם המחשב עולה ואתה רואה תמונה אז לא יכול להיות שכ.המסך נדפק (לפחות לא לגמרי) אך חשוב שתבין שבזמן הרצת יסומים גרפיים הצ'יפ של הכרטיס (GPU) מתחמם. עם המאורר נדפק ז"א שאין מה שיקרר את הצ'יפ וזאת בהכלט יכולה להיות הסיבה שהמחשב מרסט את עצמו או נתקע.

בראש ובראשונה תחליף מאוורר !!! או לפחות תדאג שצלעות הקירור של הכרטיס יתקררו (לפחות כמו שהיצרן תכנן).

אישית אני ממליץ לך לא לעבוד כלל עם כרטיס זה עד להחלפת המאורר, אחרת יכול להגרם נגק בלתי הפיך (עם לא כוור נגרם).

נ.ב : זה שהמחשב מרסט את עצמו זה טוב כיוון שזה מה שגורם לכרטים לא להשרף כתוצאה מעומס.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי...

אבל אתה כמעט בטוח שזה הקירור?

שאני לא יקנה סתם קירור

פורסם

תודה אחי...

אבל אתה כמעט בטוח שזה הקירור?

שאני לא יקנה סתם קירור

כמה מעלות הכרטיס מסך שלך במאמץ?

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את זה? עם איזה תוכנה?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך משתמשים בתוכנה הזאת ...

אולי מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לראות דרכה את החום של הכרטיס מסך שלי...???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים