עבור לתוכן

לינוקס תעבור גיור מלא :)

Featured Replies

פורסם
LOL
פורסם

שטויות לא נורמאליות.

רואים שהכותב לא נגע בחיים שלו בלינוקס ולא השתמש ב-KDE שזאת מערכת ממש לא יציבה וראיתי איתה הרבה פעמים את ה-Crush Handler.

וחוץ מזה, עברית זה לא מה שיעזור למשתמשים מתחילים להבין את המערכת הזאת, הקונסול זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש.

פורסם

מה שמעניין זה שבסין המערכת עוברת תהליכי לוקליזציה מדהימה. משרדי ממשל שם עובדים על Linux , מפתחי ובתי תוכנה שם עובדים סביב השעון ע"מ לייצר אפליקציות מקומיות בשפה הסינית. מסתבר שגם הם שונאים את מייקרוספט.

פורסם
  • מחבר

ומעניין אם גם בישראל זה יקרה....

לדעתי אולי אבל, מה זה לא עכשיו(!)...כי ישראל זה עם סגולה..כל מה שתתן להם הם ירצו אחרת... :smoke:

תתן להם לינוקס הם יחתמו משהו עם מיקרוסופט... :kopfpatsch:

פורסם

הקורא לא מבין מהחיים שלו.... זה בסדר.

וגם הכותב...

אני, לא רואה את לינוקס בארץ. למה? מסובך ומסורבל לעבוד עם זה.... KDE יציב כמו ווינדוס 98.... Gnome מכוער... העיברית במוזילה לא משהו. וישראלי מבין מה זה windows update, וגם זה בקושי, "תעדכן קרנל" הוא לא ידע למה אתה מקלל אותו...

פורסם

הקורא לא מבין מהחיים שלו.... זה בסדר.

אני, לא רואה את לינוקס בארץ. למה? מסובך ומסורבל לעבוד עם זה.... KDE יציב כמו ווינדוס 98.... Gnome מכוער... העיברית במוזילה לא משהו. וישראלי מבין מה זה windows update, וגם זה בקושי, "תעדכן קרנל" הוא לא ידע למה אתה מקלל אותו...

חחח כל כך נכון

פורסם

הישראלים תמיד שמתרגמים מערכות הפעלה מכניסים באגים למשל הם הרסו יותר את WINME כשתרגמו אותו שלא יתעסקו אפילו עם לינוקס עדיף ENABLED

פורסם

לא לא, MS הרסו את ME. ולינוקס ena?.... אני עוצר את עצמי כאן למען "המבין יבין"

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אוי... הייתי זקוק למשהו מצחיק עכשיו.

פורסם
  • מחבר

לא לא, MS הרסו את ME. ולינוקס ena?.... אני עוצר את עצמי כאן למען "המבין יבין"

:lol:

אולי הוא צהתכוון לווינדוס ENABLED ? ???

פורסם

נו... ena זה enabled. בהקבלה שתבין, בשפות, לינוקס היא כמו 2000 פרו, מה שאתה רוצה אתה מתקין. יש מבין?

פורסם
  • מחבר

יש. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים