פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים שטויות לא נורמאליות.רואים שהכותב לא נגע בחיים שלו בלינוקס ולא השתמש ב-KDE שזאת מערכת ממש לא יציבה וראיתי איתה הרבה פעמים את ה-Crush Handler.וחוץ מזה, עברית זה לא מה שיעזור למשתמשים מתחילים להבין את המערכת הזאת, הקונסול זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש.
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים מה שמעניין זה שבסין המערכת עוברת תהליכי לוקליזציה מדהימה. משרדי ממשל שם עובדים על Linux , מפתחי ובתי תוכנה שם עובדים סביב השעון ע"מ לייצר אפליקציות מקומיות בשפה הסינית. מסתבר שגם הם שונאים את מייקרוספט.
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים מחבר ומעניין אם גם בישראל זה יקרה.... לדעתי אולי אבל, מה זה לא עכשיו(!)...כי ישראל זה עם סגולה..כל מה שתתן להם הם ירצו אחרת... :smoke: תתן להם לינוקס הם יחתמו משהו עם מיקרוסופט...
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים הקורא לא מבין מהחיים שלו.... זה בסדר. וגם הכותב...אני, לא רואה את לינוקס בארץ. למה? מסובך ומסורבל לעבוד עם זה.... KDE יציב כמו ווינדוס 98.... Gnome מכוער... העיברית במוזילה לא משהו. וישראלי מבין מה זה windows update, וגם זה בקושי, "תעדכן קרנל" הוא לא ידע למה אתה מקלל אותו...
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים הקורא לא מבין מהחיים שלו.... זה בסדר.אני, לא רואה את לינוקס בארץ. למה? מסובך ומסורבל לעבוד עם זה.... KDE יציב כמו ווינדוס 98.... Gnome מכוער... העיברית במוזילה לא משהו. וישראלי מבין מה זה windows update, וגם זה בקושי, "תעדכן קרנל" הוא לא ידע למה אתה מקלל אותו...חחח כל כך נכון
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים הישראלים תמיד שמתרגמים מערכות הפעלה מכניסים באגים למשל הם הרסו יותר את WINME כשתרגמו אותו שלא יתעסקו אפילו עם לינוקס עדיף ENABLED
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים לא לא, MS הרסו את ME. ולינוקס ena?.... אני עוצר את עצמי כאן למען "המבין יבין"
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר לא לא, MS הרסו את ME. ולינוקס ena?.... אני עוצר את עצמי כאן למען "המבין יבין" אולי הוא צהתכוון לווינדוס ENABLED ? ???
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים נו... ena זה enabled. בהקבלה שתבין, בשפות, לינוקס היא כמו 2000 פרו, מה שאתה רוצה אתה מתקין. יש מבין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.