פורסם 2006 באפריל 2419 שנים :בגיל 16.5 אתה צריך כבר לתת בבזז'ים האלה ולא לשאול מה זה ואל תשקר אתה בן 14-15 ראיתי תרד שפתחת שמחפשים אותך משטרה או משהו כזה...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים WTF אז זה לא אני , אף אחד לא מחפש אותי במשטרה, ואני יודע על מה אתה מדבר זה של איזה ילד אחד אחר פה בפורום. ואני מעדיף לא לדעת מה הכוונה לתת בבז'ים האלה.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים פשששששש י'ווראדי חיממה לי ת'צורההההההה !איזה גוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף....איך אני יכול להשיג את הבחורה בעלת הגוף השווה הזהה?
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים פשששששש י'ווראדי חיממה לי ת'צורההההההה !איזה גוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף....איך אני יכול להשיג את הבחורה בעלת הגוף השווה הזהה?144תישאל שם...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים [ltr]wtf?! you think her tits are nice?!they are not the same size (and by a big difference), her nipples are the size of satellite dish and they sag more than 90 year old's.you disappoint me. don't you know that quality is what matters not quantity (or size in this case).the rest of her body and face are nice, though...[/ltr]
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים :בגיל 16.5 אתה צריך כבר לתת בבזז'ים האלה ולא לשאול מה זה ואל תשקר אתה בן 14-15 ראיתי תרד שפתחת שמחפשים אותך משטרה או משהו כזה... זה לא הוא.. זה שגיא משהו לא זוכר..(באנגלית..) עמוד קודם בין התגובות האחרונות..
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים [ltr]wtf?! you think her tits are nice?! they are not the same size (and by a big difference), her nipples are the size of satellite dish and they sag more than 90 year old's. you disappoint me. don't you know that quality is what matters not quantity (or size in this case). the rest of her body and face are nice, though...[/ltr] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אחת התגובות היחידות אי פעם שגרמה לי לצחוק בקול רם. Satellite dish קולט YES לפחות?? טוב, בכל מקרה, אני יכול להגיד בשם כולנו שאם היו מדביקים לאחד מאיתנו אותה, הוא לא היה מתלונן.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים BigDickBastard צודק הציצי השמאלי שלה קטן יותר. חוץ מזה עם זוג כזה הנאה מובטחת אגב ציצים שזזים: http://video.google.com/videoplay?docid=7037637462700044593&q=BOOBS&pl=true בטוח לא אמיתי ^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.