פורסם 2006 באפריל 2319 שנים נגיד אני קונה מוצר ומשלם עליו בפייפאל.מה השלב הבא? אני אמור לדעת אם החבילה נשלחה או רק לחכות לקבל את זה בדואר?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים בדרך כלל אתה אמור לקבל אימייל מהמוכר שמאשר לך שהוא קיבל את התשלום שלך על סכום מסויים ומספר הזמנה שלך וכו'..ברגע שקבלת את המייל הזה - שמור אותו כהוכחה לקניה. באותו מייל בדרך כלל גם רשום תאריך יציאה של המוצר.. במידה ולא - צמיד אפשר לשאול את המוכר.נ.ב - EBAY זה לא חנות אלא מתווך. ואין לו שום קשר לקניה שלך. אתה צריך להסדיר את הקניה שלך עם המוכר בלבד.. ודאג לכך שהוא יהיה מוכר אמין..אני אישית די מרוצה מהאתר הזה וחבל שאין לנו אEBAY ישראלי.. הזמנתי שם כמה דברים בעבר הגיעו כמו שעון שוויצרי.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים תלוי במוכר, ואיך הוא שלח את זה.בד"כ הוא מודיע לך מתי שהוא הוציא את החבילה.אם בשיטת המשלוח שבחרת יש Tracking, תקבל מספר לצורך מעקב.אני מניח שלא, כי אלה בד"כ משלוחים יקרים.חכה שבוע, עשרה ימים ותקבל הודעה בדואר לקחת.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים ומה קורה אם הוא דופק אותך?יעני הוא מקבל את הכסף ולא שולח לך כלום יש מצב?לדוגמא אני יכול לפתוח חשבון למכור נגיד מסך מחשב ב1000 דולר ואחרי שאני אקבל את הכסף אני אגיד לו ביי בי..
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים יעני אם המוצר לא הגיעה אליי אני יכול לתבוע אל PAYPAL?וקרה למישהו פעם שהוא הזמין ולא קיבל את המוצר?או שהוא קיבל משהו שהוא לא הזמין יעני יותר זול.. או מקולקל?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר בטוח זה קרה.בקשר למה לעשות אם זה - לא יודע.בעיקרון המכירה הזאת מבוטחת ע"י PAYPAL
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים דוגרי נשמע מפחיד לקנות באינטרנט לך תדע מה הוא ישלח לך ולך תוכיח את זה לפייפל הזה.. הרי אני יכול לקבל משהו תקין ולהגיד שהגיעה קופסא עם עיתונים בפנים..רק אני מפחד לקנות בEBAY?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים בשביל זה באיביי יש שיטה מאוד חכמה של דירוגים.אתה יכול לבחור לקנות ממוכרים שאתה רואה שיש להם אלפי לקוחות מרוצים כבר.וככה הסיכון הוא אפסי.אני הזמנתי משם מספר פעמים, הכל הלך פשוט חלק. קיבלתי את החבילה מארה"ב תוך פחות משבוע מהיום שהזמנתי.הכל היה פיקס.שוב, כמובן שקניתי ממישהו שהיה לו הרבה פידבק חיובי, וברור שזה קצת פחות נחמד לקנות ממישהו שאין לו..אבל יש שם פשוט המון מה לקנות, מהמון מוכרים עם פידבק טוב.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים קניתי בשנתיים פלוס האחרונות כבר עשרות מוצרים באלפי שקלים ותמיד קיבלתי את מה ששילמתי עבורו.הבעיות היחידות שהיו לי הן עיכוב במשלוח אבל בסוף הכל הגיע.צריך לדעת ממי לקנות ולא להתפתות לכל מיני עסקאות/מוצרים/מוכרים מפוקפקים.תמיד כדאי להתחשב בכמות הפידפקים שיש למוכר וביכולת התקשורת שלו.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר אז אני אשאל את שניכם מעלי,האם אחרי שאני משלם בפי-פאל יש עוד שלב עד שאני מקבל את המוצר?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר אין לי כוח לצילום מסך. זה מימין למעלה, תראה מספר באחוזים. זה הדירוג. אח"כ תסתכל כמה לקוחות יש לו. עם זה מעל 1000 לקוחות ודירוג מעל 98% אתה בצד הבטוח כנראה. רצוי כמובן יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.