פורסם 2006 באפריל 2319 שנים שלום לכולםלפני כחודש ההארד שלי הפסיק לעבוד, הופיע מסך כחול של windows ומאז ה bios אפילו לא זיהה אותו. לאחר שכל ניסיונות ה"החייאה" נכשלו קניתי הארד דיסק חדש - WD ATA 120GB 8mb buffer.לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות. פתאום המסך משחיר או שמופיע מסך כחול. לאחר ההפעלה מחדש המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בדיוק כמו שקרה עם הקודם. לא משנה כמה פעמים אני סוגר ומפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה אותו. רק לאחר שאני פותח את המחשבים, מנתק את כבל החשמל וכבל הנתונים ומחבר אותם מחדש (בלי לשנות כלום) הוא חוזר לעבוד. הדבר חזר על עצמו כבר מספר פעמים.במחשב מותקן הארד דיסק נוסף ישן של segate והוא עובד תקין לחלוטין ואיתו לא נתקלתי בשום בעיה.יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?תודה
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אולי החיבור IDE שעל הלוח לא תקין..תנס הלחבר אותו לHD הנוסף או לחיבור אחר..תנסה להחליף תחיברו חשמל מהספק..(לא אמור להיות משמעותי אבל עדיין)..
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מניסיון שלי תופעות כאלה מופיעות בעיקר בגלל ספק כוח לא תקין או חלש מידי לתצורה.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר אני אנסה להחליף את החוטים ולראות אם זה יעזור.בקשר לספק, יש לי ספק Hec 300W בן כמעט שלוש שנים. קשה לי להאמין שהוא חלש מדי בשביל להחזיק את המפרט:amd barton 2500+256mb x 2 ddr pc2700radeon 9700proWD ATA 120GB 8mb buffersegate 20gb 5400rpmכרטיס טלויזיה leadtek tv2000 xp expertאבל אתה חושב שאולי הוא לא מספיק? יש לך מושג אולי אין ניתן לבדוק אם הספק לא תקין?תודה
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים יש סיכוי שהספק כבר זקן ולא יכול להחזיק את המחשב.נסה לנתק את כונני הCD שיש במחשב או את הכונן הישן ותבדוק אם המחשב יציב יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.