עבור לתוכן

עזרה לבגרות באנגלית 5 יחידות :P

Featured Replies

פורסם

אז ככה שבוע הבא יש לי בגרות בעל פה באנגלית זה של ה - 5 יחידות שבה הבוחן מדבר איתך ואתה מדבר איתו על עצמך אחרי שהוא שואל אותך שאלות עליך

הוא גם שואל שאלות על הפרוויקט שעושים

אני בחרתי בטלפונים סלולריים ואני בוחר להציג את הקטע של ההיסטוריה של הפלאפונים,אז יש לי בעיה חבר טוב שלי שעשה איתי את העבודה עיבד אותה :\

וכול החומר בא

אז רציתי לקבל עזרה אם מישהו יכול לכתוב לי כמה דברים או להביא לי אתר שבו יש מידע על המצאת הפלאפון והיסטוריה כללית ואם אפשר כמה עצות למי שעבר את הבגרות הזו :s05:

פורסם

אתה 5 יחידות.. אתה אמור לדעת מה כתוב :smile1:

תבדוק מילים שלא מובנות לך במורפיקס (אתר שמאפשר תירגום מילים בעברית לאנגלית ולהפך).

פורסם

אתה לא ממש צריך להראות ידע פנומנלי בעבודה, פשוט לדעת לדבר עליה. לא חושב שהנושא של פלאפונים הוא כל כך קשה ברמה שלא תוכל לדבר עליו בצורה חופשית...

פורסם
  • מחבר

בידיוק אני מחפש מידע פשוט על הפלאפונים ממש פשוט שאני ילמד אותו ויוכל לדבר עליו בקלות :\

פורסם

הבגרות הזאת גם ככה לא רמה, כל הכית שלי קיבלה 100 והיו כאלה שמדברים באנגלית כמו שאני באמהרית.

פורסם
  • מחבר

הבגרות הזאת גם ככה לא רמה, כל הכית שלי קיבלה 100 והיו כאלה שמדברים באנגלית כמו שאני באמהרית.

אני רוצה ללכת על מאה בטוח וגם אני צריך לעשות עוד מתכונת :\ שהיא כוללת הצגת העבודה שלי :x:pissed:

פורסם

אין לך מה לדאוג זו בגרות ממש מעפנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים