פורסם 2006 באפריל 2119 שנים בגדול השאלה בכותרת, כמו כן שום תוספת/קודק מהאתר של וינאמפ לא עוזר.... מה שקורה בפועל זה שהתוכנה עצמה אחרי התקנת ה"תוספת" הופכת לרוסית, אבל שמות של השירים נשארים כ-"? ? ? ?". מה עליי לעשות? האם יש פתרון לבעיה שאני לא יודע? אגב, אצלי מותקן XP באנגלית וכל השפות נתמכות ב100%. בXP עצמו ניתן לקרוא את שמות השירים ללא בעיה... הבעיה היא רק בוינאמפ. תודה מראש...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים "Control Panel" -> "Regional And Language Options" -> "Advaced" -> "Language For Non-Unicode Programs" -> Enter "Russian".Having Troubles? Email me R9547655G@Gmail.com
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר OK, אומנם "פתרת" לי את הבעיה, אבל עכשיו כל השירים בעברית נהיו ג'יבריש... אין איזה פתרון לשני השפות שיעבדו בעת ובעונה אחת?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים תיראה אין לי שום דבר נגד עיברית אבל עיברית וערבית שתי השפות הכי לא נורמליות עיברית או רוסית אין דרך אחרת.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים תיראה אין לי שום דבר נגד עיברית אבל עיברית וערבית שתי השפות הכי לא נורמליות ורוסית עים עיברית לא אולך ביחד זה בכלל כתיבה משני צדדים שונים. עיברית או רוסית אין דרך אחרת. זה או עברית או רוסית. מה לעשות, מיקרוסופט לא בנו על העלייה מרוסיה.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר זה או עברית או רוסית. מה לעשות, מיקרוסופט לא בנו על העלייה מרוסיה. לעליה מרוסיה הם בנו XP שלמה ברוסית... רק שהיא ממש לא באה לי טוב...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים Look Russian is LEFT-TO-Right and Hebrew is RIGHT-TO-LEFT and english is the same as russian LEFT-TO-RIGHT so russian and English Go together Better than Hebrew With English. The only thing to say is choose between the two. PS: I HATE YOU BILL!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.