עבור לתוכן

מ-0 קמ"ש ל-160 קמ"ש ואז ל -0 קמ"ש, ב - 10 שניות

Featured Replies

פורסם

worlds fastest accelerating and braking road car.

The first ever Caparo T1, the worlds most exclusive prototype high performance road and track car, will premiere at the worlds most prestigious motoring event: the Top Marques show in Monaco. The dramatic 1,000bhp-per-tonne T1, which defines an entirely new breed of supercar that is lighter than a Caterham but with twice the power-to-weight ratio of a Bugatti Veyron, will be unveiled at the show by His Serene Highness Prince Albert II.

http://www.rsportscars.com/eng/cars/caparo_t1.asp

פשוט חולני ;D

כל זה עם נתון לא רע בכלל של 11 קילומט לליטר, זה בערך מה שהVW שלי עושה.. :P

פורסם

באמת חולני...

פורסם

אני רואה שהשיא של Ultima GTR נשבר...

פורסם

מה האוטו הזה שווה בדיוק ? הוא כמו פורמולה 1 יש בו רק מקום אחד ישיבה ... ממש לא שיא הטכנולוגיה.

מכוניות מדהימות זה כמו הלמבורגיני מרצ'ילרגו ששוקלת 2 טון עושה 3.8 למאה ואחיזת כביש מעולה, זאת מכונית מגניבה.

לקחת אוטו ששוקל חצי טון לתקוע שם 1000 כוחות סוס ולהגיד שהוא ממש מרשים אי אפשר כי הוא לא פרקטי בגרוש.

פורסם

המורצ'ילאגו שוקלת טון וחצי.

פורסם

זאת לא הפואנטה, הפואנטה שהמכונית פרקטית שאתה יכול לסוע בה גם יום יום ולא כמו המכונית הזאת שהיא מכונית מרוץ נטו. זה לא מעניין בכלל .

פורסם

אני הבנתי את הפואנטה

והשיא הזה בכלל לא מרשים אותי

פורסם
  • מחבר

BUG את מדבר שטויות בקילו, כדאי שתפסיק.

המכונית הזאת שייכת לסוג אחר בכלל של מכוניות, היא מתחרה בקטמרהם, באריאל, בלוטוס (הגרסאות המיוחדות) ובאחרות מאותה קטגוריה.

מדובר במכוניות שהמטרה היחידה שלהם היא נהיגה על המסלול.

המורצ'לגו היא מכונית ספורט לעשירים שרוצים פוזה וכוח. על המסלול שום אנזו או מורצ'יו לא יכולה להתקרב למכוניות מהסוג הזה.

למי שלא הבין, מדובר בכלי היחיד שיכל להתחרות באופנוע גם בישרות וגם בפניות.

יש בו רק מקום אחד ישיבה ... ממש לא שיא הטכנולוגיה.

אולי זה יותר מרשים אותך

http://www.camornoleggioauto.com/grafica/sprinter.jpg

דבר שני יש שם 2 מקומות ישיבה, לא אחד.

-nVIDIA-

אתה יכל לעשות יותר?

כי אם לא לא הבנתי מה בדיוק לא מרשים אותך.

אולי לא מעניין אותך, זה משהו אחר לגמרי.

פורסם

מה האוטו הזה שווה בדיוק ? הוא כמו פורמולה 1 יש בו רק מקום אחד ישיבה ... ממש לא שיא הטכנולוגיה.

מכוניות מדהימות זה כמו הלמבורגיני מרצ'ילרגו ששוקלת 2 טון עושה 3.8 למאה ואחיזת כביש מעולה, זאת מכונית מגניבה.

לקחת אוטו ששוקל חצי טון לתקוע שם 1000 כוחות סוס ולהגיד שהוא ממש מרשים אי אפשר כי הוא לא פרקטי בגרוש.

ולמה נראה לך שללמבורגיני יש אחיזת כביש מעולה?!?

יחסית למכונית הזאת האחיזת כביש שלה פחות טובה בהרבה.

למבורגיני והמכונית הנ"ל נבנו לשימושים שונים.

פורסם

נכון זה מה שאני אומר ... שמרוצים לא מעניינים אף אחד (לרוב) מעניין איזה מכוניות מיוצרות לקהל הרחב (כן לעשירים שרוצים פוזה) .

כי אותו דבר אפשר להגיד שהמכוניות הכי טובה זה פורמולה 1 . זה מעניין מישהו ? לא נראה לי .

פורסם

אוטו חלש

זה בעצם פורמולה 1 שהוסבה למכונית

אני יכול לעשות מכונית יותר מהירה מזאת בהרבה

אבל עדדין שומרת על השיא היא של המכונית KOENIGSEGG GTR

פורסם
  • מחבר

BUG

מה זה משנה מה מעניין?

למה אתה משווה אותם?

פורסם

-nVIDIA-

אתה יכל לעשות יותר?

כי אם לא לא הבנתי מה בדיוק לא מרשים אותך.

אולי לא מעניין אותך, זה משהו אחר לגמרי.

באמת לא הבנת.

פורסם
אוטו חלש

זה בעצם פורמולה 1 שהוסבה למכונית

אני יכול לעשות מכונית יותר מהירה מזאת בהרבה

בדיוק מה שאני אומר. אוטו אולי טוב אבל לא מרשים ולא מעניין אף אחד ... לא שווה ת'רד בכלל .

פורסם
  • מחבר

באמת לא הבנת.

אז תסביר לי איך הנדסה של כלי שיכל להכיל 2 אנשים ובכל זאת לשקול 500 קילו, ומכניקה של מנווע שמפיק 500 כ"ס מ2.4 ליטר. ורכב שמאיץ משקל של 500 קילו למאה קמש בפחות מ 2.5 שניות לא מרשימים אותך?

ובבקשה אם אפשר, תסבירו לי איך אתם יכולים לבנות רכב יותר טוב כמו שאתם מצהירים בלי בושה.

::) ???

אם רכבים ששוקלים 2-3 טון עם מרכז כובד בגוב של חצי מטר ופחות מ 400 כ"ס לטון וביצועים נחותים יחסית מרשימים אתכם יותר מזה כי הם יפים יותר ויש להם חלנות חשמיליים, אני באמת לא מבין אתכם :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים