פורסם 2006 באפריל 2119 שנים כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמרהאם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים נו באמת היה על זה תרד לפני יום בלחץ..MEMTEST עובדת בלופים היא לעולם לא נגמרת...(כול פעם מתחילה מחדש)..
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים יש לך כנראה בעיה בזיכרון או ב HAVANA אם יש לך יותר מזיכרון אחד אתה צריך להחליף בניהם ואז הסריקה תיגמר מה שקורה עכשיו זה שבסיום הסריקה של הזיכרון הראשון הוא קופץ לשני והשני מחזיר אותו לראשון אם יש לך רק סטיק אחד אתה צריך להפוך אותו בצורה כזו, יגרם לך נזק בלתי הפיך למחשב !
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים יש לך כנראה בעיה בזיכרון או ב HAVANA אם יש לך יותר מזיכרון אחד אתה צריך להחליף בניהם ואז הסריקה תיגמר מה שקורה עכשיו זה שבסיום הסריקה של הזיכרון הראשון הוא קופץ לשני והשני מחזיר אותו לראשון אם יש לך רק סטיק אחד אתה צריך להפוך אותו בצורה כזו, יגרם לך נזק בלתי הפיך למחשב ! מה שלא תעשה, אל תקשיב להודעה הזו.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים זה כל הרעיון בתוכנה, היא לא מפסיקה לעבוד כדי לראות אם יש שיבושים בתווך הארוך גם כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.