עבור לתוכן

כמה שאלות על שילוב שני מחשבים. מה יותר טוב, מה עדיף...

Featured Replies

פורסם

יש לי 1.5 מחשבים אני רוצה לשלב. האחד, אינטל פנטיום 3, 550 מגהרץ, לוח אם ישן, מהסוג שבו המעבד עומד, ולא שוכב, המחשב עובד, יש בו את כל הרכיבים, וגם דיסק קשיח של 40 גיגה שבו אני משתמש [זה מתקשר בהמשך אני לא סתם מציין].

והשני, אינטל סלרון 800 מגהרץ, ועם לוח אם חדש יותר, שבו המעבד שוכב, ואיתו יש 40 גיגה, ריקים, מפורמטים.

אני חדש בתחום החומרה, אך לא דפוק לגמרי. :s05:

שאלה 1: שני המעבדים, האינטל פנטיום 550, והסלרון 800. מה עדיף? מה מהיר יותר? מה טוב יותר?

שאלה 2: אז אם אינטל פנטיום טוב יותר, אני יכול להכניס אותו ללוח אם החדש יותר, (השוכב)?

שאלה 3: נניח ועברתי את השלב של שילוב לוחות האם האופטימליים עם המעבדים האופטימליים, איך אני מוסיף את ה40 גיגה הריקים ל40 גיגה שבשימוש, אני בכלל יכול לעשות את זה מבלי לפרמט את ה40 גיגה שבשימוש?

שאלה 4: הלוח אם החדש, הוא גם ישן כמו שהבנתם, אז המאוור שם, על המעבד, היה מלא אבק וכאלה, אז ניקיתי אותו. אבל במהלך הניקיון אני הפרדתי את לוחות הקירור מהמעבד, וכפי שאני יודע אמור להיות חומר מתווך מסויים בין הלוחות קירור למעבד, ואני לא ראיתי שם שום דבר, [המחשב בן 6 שנים :nixweiss: ]. אז אני אמור להוסיף לשם את החומר הזה? נו זה שמעביר חום בצורה טובה... כן? להוסיף? חייב?

שאלה 5: המחשב החדש יותר, אבל זה שבו יש רק לוח אם, מעבד, ודיסק קשיח, [נו זה עם המעבד השוכב, זוכרים?! :kopfpatsch: ] אז שם, במארז, יש USB קידמי, דבר שאין במארז של המחשב הישן, ולכן האיתי רוצה להשתמש במארז החדש, עם הלוח החדש, עם איזה מעבד שטוב יותר. אבל הUSB הקידמי הזה, במארז החדש, אינו מחובר ללוח, יש מצב שאין שם חיבור כזה כי זה ישן?! או שאתם יכולים להגיד לי איך לאתר אותו?

טוב, אני חושב שזהו.

מחכה לתגובות בקוצר רוח, מת כבר לשפר לפחות קצת את הגרוטאה שלי.

תודה מראש!! =)

:hi:

פורסם

שלום,

תשתדל בבקשה לשנות את כותרת הדיון שלך למשהו יותר אינפורמטיבי.

תודה.

פורסם

שלום לך! ראשית תרשום את שמות של הלוח החדש והישן זה צריך להיות רשום על הלוח ,שיהי יותר אפשרות לעזור לך :bash:כי

כך ניתן לדעת מה מתאים למה :jump:

פורסם
  • מחבר

אאממ... אני לא יודע איך בודקים את זה בדיוק.

אך על שני הלוחות רשום בכל מקום VIA. אז אני מניח שהם מאותה חברה פשוט זה עם המעבד השוכב, הוא חדש יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים