פורסם 2002 בספטמבר 2223 שנים אני על P4 1500 , 512 RDRAMמחשב יחסית חזק..הרצתי XP בעבר..אבל אחריי הקריסה של ה HD חזרתי ל 2K הנאמן..האם 2K "קל" יותר מXP?מה מביניהם עדיף למשחקים והאם זה משמעותי?וה FINAL LINEכדאי לעשות UPGARDE? כי אין לי כוח להתקין מחדש 30 ג'יגה..תודה!
פורסם 2002 בספטמבר 2223 שנים לא חסרו פה דיונים על זה, גם לאחרונה. לסיכום העניין, 2000 זו מערכת "קלה" יותר מ-XP, אבל XP טובה יותר למשחקים. upgrade מאוד לא מומלץ ואף פעם לא היה מומלץ למוצרי מיקרוסופט.
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים XP בפירוש לא טובה יותר למשחקים, להיפך...תגיד כמה פעמים ראית בפורום: "בעיה ב XP..." !!!If it works, dont fix it.
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים אני דוקא הייתי ממליץ לעבור ל XP. אני עם XP כבר למעלה משנה וחצי, ואני לא ראיתי שום בעיה רצינית - לא עם משחקים ולא עם תוכנות. אם מפריע לך הממשק - עשה מה שאני עשיתי - עבוד עם הממשק הישן. זה הרבה יותר מהיר, הרבה יותר נוח. חוצמזה - עדיף לעבור עכשיו, מאשר לחכות שמיקרוסופט או יצרני החומרה יפסיקו לייצר עבור חלונות 2000, ואז תהיה חייב לעבור ל XP רק מתוך הכרח (לא הגיוני שזה יקרה בקרוב, אבלכדאי לקחת בחשבון).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.