עבור לתוכן

בקשר לחום של המחשב

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי היום GEFOCE 6200 ..

עכשיו הטפרטורה שלו בלי מאמץ 60 מעלות פלוס מינוס..

זה טוב? זה הרבה ?

לוח אם 41 מעלות

מעבד 44 מעלות- עכשיו יש לי מעבד מובנה של AMD ATHLON XP 2200+ ובחיים לא הגיע לי לטפמרטורות כאלה וזה לא במאמץץ

כ.מסך 62 כמו שאמרתי

ויש לי שני הארד דיסקים בישן יותר אין מד חום

ובאחר זה מראה 44 מעלות אגב הוא של MAXTOR

עכשיו לגבי כל הטמפרטורות האלה.. זה הרבה? זה לא טוב? זה טוב ?? אם אפשר לדעת בבקשה..

פורסם

מעלות יחסית גבוהות, בעיקר של הארד-דיסק, למרות שיש סיכוי שזה משקר/לא נכון, כי נראה לי הארד דיסקים לא מגיעים לכאלה מעלות...

איך הקירור במארז שלך? תסביר בפירוט בבקשה...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם זה משקר או לא.. אבל בדקתי עם התוכנה EVEREST ... וכשנגעתי באהרד דיסק הוא באמת היה חם..

עכשיו אין לי קירור מיוחד במארז.. יש את המאוורר המקורי של המעבד.. ואת המאוורר של הספק.. אין מאוורר נוסף לקרר את הלוח אם או משהו..

עכשיו עכשיתי בדיקה עם התוכנה AQUA MARK

קיבלתי

GFX 3,120

CPU 4,279

זה גרוע?

ומה לעשות לגבי הקירור של הלוח אם ושאר החלקים?

פורסם

כרגע אל תעמיס על המחשב (AQUAMARK, 3DMARK....) ואם אפשר אפילו תשאיר אותו כבוי ותעבוד עם מחשב אחר.

תבדוק את הטמפרטורה בביוס.

איזה לוח אם יש'ך?

יש לך מאוורר ליד הארד דיסק? תנסה לשים אחד שמה (רוב הסיכויים שיש כבר מקום מוכן לזה, אתה רק צריך למצוא/לקנות מאוורר מתאים), אם אין.

תנסה גם להוסיף מאוורר במקום האחורי של המארז...

תנקה אבק...

ותעדכן אותנו אחרי שעשית את הדברים שכתבתי כאן

פורסם
  • מחבר

קיצר הוספתי עוד מאוורר מתחת לספק יש שמה מקום .. והוא שואב אוויר מהמארז..

לוח אם 38 מעלות

מעבד 43

כ.מסך 61

הארד דיסק 38

פורסם

ניקית אבק? זאת אומרת את כל אבל כל המחשב מאבק; מאווררים, איט-סינק של המעבד, קירור של הכרטיס מסך וכאלה...

בכל מקרה תחכה קצת. עוד מעט (בעצם תחכה הרבה-מניסיון, בפורום הזה לוקח שעות עד שעונים ברצינות לשאלות ולבעיות) יבואו אנשים אחרים ויתנו עוד עצות...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים