פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מתי שאני עובד ב WINDOWS הכרטיס לא ייציב מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו זה יכול לקרות אחרי שעה שעתיים או 10 שעותשלא לדבר על משחקים שהוא ניתקע עוד בתפרית או אחר דקה בתוך המשחק
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר המאוור עובד כי אם לא אז המחשב מצפצף ולא עולה אבל יש מצב שזה בגללו כי מידי פעם המחשב מצפצף ומתריע על חיבור המאוורר לחשמל למרות שהוא מסתובב
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני לא חושב שזה קשור לכך שאם הכבל מחובר או לא אלא אם הכרטיס מסך שלך מתחמם יותר מדי.תגע בו בזמן מאמץ ובדוק אם הוא רותח.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר בדקתי והכרטיס לא מתחםם במיוחד אבל מה שכן שכחתי לציין שהכרטיס עבד מצויין עד שנשרף לוח אם ואז התחילו הבעיות וגם לא ציינתי שהוא לא נותן לי להיכנס לתוחנות OC ול Catalyst Control Center הוא נותן לי שגיע ובתוחנת OC המחשב כותב שאין לו גישה לכרטיס
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים תוציא את הכרטיס מהמחשב ובדוק אם יש עליו פגיעות פיזיות - קבלים שרופים וכו'.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר בדקתי הכרטיס סה"כ נירה שלם חוץ מחיבור הפלסטיק של המאוורר לכרטיס שאחד הפינים שם די חום וגם הפלסטיק מסביב לפין קצת חום גם כן אבל הפין עצמו נירה שלם
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר עשיתי את זה הורדתי את החי חדשיםומה שעוד מוזר הדלקתי את המחשב ובwindows הוא לא מזהה את הכרטיס (לחיצה ימנית עם העכבר ו properties)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.