עבור לתוכן

מגוון מוצרי חנויות המחשבים

Featured Replies

פורסם

איזה חנות תיהיה מוכנה להחזיק במלאי כרטיסי מסך/מעבדים של 4000-5000 שקל ?!

הם בחיים לא ימכרו אותם,מקסימום ימכר אחד או שניים! לכן לא משתלם להחזיק אותם במלאי, ומה לעשות שמי שפותח חנות רוצה גם להרוויח מהעסק שלו ומעדיף למכור עשרות כרטיסים של 500 שקל מאשר אחד של 5000 !!!

"אני היתי קונה מחנות כזות שתציעה רכיבים בינונים ומעלה במחיר זה למחירים בישראל"

כמה אתה מוכן להשקיע במוצרים בינוניים? ומזה מוצרים בינוניים ומעלה בשבילך???

פורסם

איזה חנות תיהיה מוכנה להחזיק במלאי כרטיסי מסך/מעבדים של 4000-5000 שקל ?!

הם בחיים לא ימכרו אותם,מקסימום ימכר אחד או שניים! לכן לא משתלם להחזיק אותם במלאי, ומה לעשות שמי שפותח חנות רוצה גם להרוויח מהעסק שלו ומעדיף למכור עשרות כרטיסים של 500 שקל מאשר אחד של 5000 !!!

"אני היתי קונה מחנות כזות שתציעה רכיבים בינונים ומעלה במחיר זה למחירים בישראל"

כמה אתה מוכן להשקיע במוצרים בינוניים? ומזה מוצרים בינוניים ומעלה בשבילך???

בישבילי כרטיס כמו 7600GT להיום מסמל תבינוני וזה כרטיס שאין על המדף בהרבה חנויות

והכוונה זה שיפתחו חנות שהלקוחות שלה זה אנשים כמוני שיגיעו במיוחד לחנות הזות כי היא תחזיק תרכיבים על המדף

שוב אני לא חושב שזה יקרה בארץ וזה לא כל כך נורא לחכות להזמנה אבל זה רעיון נחמד

פורסם
  • מחבר

למה שזה לא יקרה בארץ?

פורסם

אני לא מבין מה אתם מקטרים, כרטיסי ה-high end של ATI ן-nVidia נמצאים במלאי בלפחות 6 חנויות.

לדעתי, אין טעם לדיון הזה.

פורסם

לא מדברים פה על כרטיסי מסך :s07: אלא על מוצרי גימינג, מודינג וכדומה.

פורסם

הביקוש למוצרי מודינג בארץ נממד אולי במאות.. אפילו לא באלפים. הרווחיות על מוצרים כה זולים היא שולית כשהיא נמכרת בכמויות כה מעטות.

אין ביקוש עצום מצד השוק ולכן אין צורך בחנות ייחודית לכך.

מגוון המוצרים בתחום בימינו הוא בכל מקרה פי כמה וכמה על מה שהיה לפני כמה שנים, כאשר גם מערכות קירור מים מורכבות הן לא מילה גסה במספר לא מבוטל של חנויות.

האם יש מקום לחנות שתתמקד רק בנושא הזה? לדעתי עדיין לא.

עוד בעיה בישראל זה גם שכל חרייאת קטן עם מחסן נהיה יבואן וחנות אינטרנט ואי אפשר להיות במצב של תחרות נורמלית בשוק שכזה.

ברגע שאחד עושה כולם מעתיקים, ולכן הייחודיות של חנות שכזאתי תתפוגג במהירות, ולא תאפשר לה להרוויח מספיק כדי להתעלות על האחרות.

פורסם

לפי דעתי לא יישתלם לפתוח חנות שמתמחה רק ב HIGH END כי היא מוותרת על הכנסה (שהיא רוב ההכנסה של חנות מחשבים) מה LOW END.. חנויות רגילות שמוכרות הכל מרוויחות קצת מכל העולמים.. מציבור ה "מחשב בשביל לגלוש באינטרנט ועבודות פה ושם לאוניבריטה" הן מרוויחות את הרוב אחר כך יש גיימרים שאין להם כסף לHIGH END.. ובסוף בסוף יש איזה שמונה אנשים בארץ שמחפשים ציוד מחשבים ברמה הגבוהה ביותר..לבסס עליהם עסק? לא נראה לי רווחי..

חוץ מזה שאני לא מבין מה הצורך שכשבעצם אני יכול להזמין כל רכיב, מכמעט כל חנות שמכבדת את עצמה בארץ ומקסימום ייקח למוצר שבוע להגיע - מקסימום.

מה שאין בארץ זה רק מחיר הגיוני למוצרים.. כשבארה"ב נמכר לדוגמא משחק לPS2 ב 50$ מקסימום !! למשחק הכי חדש.. בארץ הוא נמכר בכ360 שקל בערך!! המחיר למראית עין הוא "רק" פי אחד וחצי.. עכשיו, תוסיפו למשוואה הזאת ששוויו של 50$ בארה"ב הוא בערך כמו 100 שקל בארץ (מבחינת כמה זמן אדם צריך לעבוד כדי להשתכר ב50$) וקיבלתם שבארץ ממש ממש מבאס לקנות משחק מקורי וחדש לעומת ארה"ב שאפשר לעבוד יום יומיים בעבודה הכי מאעפנה ולקנות משחק.. אפשר להמשיך ככה עם עוד מוצרים (כמו מעבד AMD FX60 שנמכר בארץ באיזור ה7000שקל ובארה"ב הוא עולה סביב ה 1000$..) אבל נסתפק בדברים אלו.

פורסם

זה לא רק זה

בארצות הברית יש חנויות גדולות שקונות ומוכרות קונסולות ומישחקים משומשים

וככה אתה יכול ליקנות בהרבה הרבה יותר זול (משומש) ולהרויח קצת גרושים על המישחקים המשומשים שלך

פורסם

השאלה הגדולה היא המחירים.. כי לא משנה עם חנות תביא את כל מודרי המודינג והגיימינג.. אם המחירים יהיו גבוההים בצורה משמעותית מחו"ל אף אחד לא יקנה..

אבל אם יהיה ביקוש גדול אז החברה תוכל להביא יותר מוצרים ולהוריד את הרווח מכל מוצר, וכך המוצרים יהיו זולים יותר.

עכשיו אף אחד פה לא יכול להגיד מה גודל השוק.. כי גם עם קצת פרסום השוק הזה יכול לצמוח.

אז חנות צריכה לנסות ולהביא מוצרים ולהתחיל לפרסם.

מה יקרה.. אף אחד לא יודע..

פורסם

"עכשיו אף אחד פה לא יכול להגיד מה גודל השוק.. כי גם עם קצת פרסום השוק הזה יכול לצמוח.

אז חנות צריכה לנסות ולהביא מוצרים ולהתחיל לפרסם.

מה יקרה.. אף אחד לא יודע.."

אז למה שאתה לא תשקיע קצת .....נגיד חצי מליון שקל בפתיחת חנות high end ועוד קצת בפרסום ככה גם תגדיל את השוק של המוצרים שאתה בעצמך חושק בהם וגם תעשה קצת כסף מזה?

אתה מצפה שאנשים ישקיעו אלפי שקלים בחנות מול הבית שלך בשביל שלך יהיה נוח לקנות מאוור עם לדים זוהרים כשיתחשק לך ולא תצטרך להזמין ולחכות למשלוח ?!

פורסם

אין צורך בחנות יעודית. כן צריך שאחת החנויות הגדולות תתייחס לנישה ביותר רצינות ותציג מבחר ראוי, כך שאם אני ארצה לעשות הזמנה של מספר מוצרים אני לא אצטרך להתפרס על 5 חנויות בשביל לרכוש את הדברים בהם אני מעוניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים