עבור לתוכן

מגוון מוצרי חנויות המחשבים

Featured Replies

פורסם

ישנם 1001 חנויות מחשבים שונות בארץ, ואני רואה בכולם פחות או יותר זהות, כאשר הבחירה של הלקוח מתמקדת בעיקר בטיב השירות ובמחיר,

למרות זאת, ראיתי מספר רב של פעמים הודעות בפורום שאנשים מנסים להזמין מחוץ לארץ מוצרים ספציפיים, דברים שלא נמצא לרוב בכל חנות מחשבים, דברים כמו אוזניות מהסוג היותר יקר והיותר טוב, עכברים מקצועיים יותר, פתרונות קירור ומודינג אחרים למינהם, והשאלה שלי היא,ועוד מגוון רב של מוצרים שלא נמצאים בארץ ומשיחות עם ספקים ומוכרים הבנתי שפשוט אין ביקוש, אבל כנ"ל לפי הפורום זה לא כך בכלל.

האם חסר בארץ חנות שמתקמקדות בנוסף לכל שאר חלקי המחשב והטכנולוגיה גם בסיפוק מוצרי מודיג, HIGH END וכדומה (ולא אני לא מתכוון לתת קטגוריה כמו שיש במספר חנויות ואתרים שמציעים כ-20 מוצרי מודינג אלה למחלקה שלמה, או לחנות שתתמקד ב GAMERS וMODERS).

האם השוק פתוח לזה בכלל? או שמדובר בבודדים וההשקעה בחנות או בסיפוק מוצרים שכאלו אינה שווה?

פורסם

לדעתי יש את הדרישה

והדרישה תביא בזמן הקרוב לפתיחה של מחלקה (הכוונה למחלקה מקצועית) בחנות אחת לפחות

מחלקה של מוצרי נישה כמובן

פורסם

והדרישה תביא בזמן הקרוב לפתיחה של מחלקה (הכוונה למחלקה מקצועית) בחנות אחת לפחות

אם אתה צודק, תבורך. כי אם אתה צודק ימשיכו גם עוד כמה חנויות לעשות זאת.

פורסם

איזו דרישה יש?

כל הישראלים מעדיפים לקנות 3dforce ב- 1.5K כי זה זול ונשמע כמו geforce. המשתדרגים יודעים להתעקש על ה- geforce 5200.

לדעתי אין שוק לזה בארץ, למרות שאני כן מקווה שיפתחו מחלקות בחנויות כאלה ואחרות. אם הרבה חנויות יפתחו מחלקות כאלה, המחירים של מוצרי הHIGH END ירדו, ולא אתנגד לזה.

פורסם

גם אני הייתי מאוד רוצה שיפתחו חנויות מהסוג הנ"ל, לאחר מכן כשהאנשים יראו שאנשים באמת קונים יפתחו עוד חנויות, תהיה תחרות ואנחנו רק נרוויח ;D

פורסם

GENERAL COMPUTERS מספק סחורת מודינג מאוד טובה לדעתי.

המגוון בחנות הרבה יותר גדול מאשר באתר.

פורסם

ברור לכם שמדימה ותיפתח חנות כזאת המחירים בה יהיו פי 2 מחול נכון?

ועדיין תקנו בחול

והחנות תסגר

פורסם
  • מחבר

לגבי המחירים, אני לא רואה שום סיבה שיהיה הבדל עם בכלל בין המחירים בחול לארץ בייחוד בגלל מחיר המשלוח והטירחה,

אני רואה מפה שכן אכן חסרה מגמה של "מוצרים יותר מקצועיים", האם יש משהוא נוסף שחסר כעת בחנויות מחשבים וכן צריך להיות שם...?

פורסם

איזו דרישה יש?

כל הישראלים מעדיפים לקנות 3dforce ב- 1.5K כי זה זול ונשמע כמו geforce. המשתדרגים יודעים להתעקש על ה- geforce 5200.

לדעתי אין שוק לזה בארץ, למרות שאני כן מקווה שיפתחו מחלקות בחנויות כאלה ואחרות. אם הרבה חנויות יפתחו מחלקות כאלה, המחירים של מוצרי הHIGH END ירדו, ולא אתנגד לזה.

לא כולם

תתפלא אבל בזמן האחרון AMD זה כבר לא מילה גסה

פורסם

לגבי המחירים, אני לא רואה שום סיבה שיהיה הבדל עם בכלל בין המחירים בחול לארץ בייחוד בגלל מחיר המשלוח והטירחה,

אני רואה מפה שכן אכן חסרה מגמה של "מוצרים יותר מקצועיים", האם יש משהוא נוסף שחסר כעת בחנויות מחשבים וכן צריך להיות שם...?

אני לא יכול לחשוב על מוצר שאי אפשר להשיג בארץ.

אולי הדבר היחיד, זה גיוון באוזניות. זהו בערך.

פורסם
  • מחבר

תמיד אפשר להשיג הכל בארץ כשרוצים, אבל זה לא תמיד במרוכז,

בואנו ננסח את השאלה שלי אחרת, אם תוכלו ליצור את החנות האולטימטיבית למחשבים, מה יהיה בה?

או, מה חסר בחנויות כיום שיהפוך אותם למושלמות?

פורסם

תמיד אפשר להשיג הכל בארץ כשרוצים, אבל זה לא תמיד במרוכז,

בואנו ננסח את השאלה שלי אחרת, אם תוכלו ליצור את החנות האולטימטיבית למחשבים, מה יהיה בה?

או, מה חסר בחנויות כיום שיהפוך אותם למושלמות?

מה שחסר לי בחנויות המחשבים שאני מכיר

זה שאין זמינות לרכיבים שלא נימכרים לקהל הרחב

לדוגמה כרטיסי מסך יקרים בהרבה חנויות צריך להזמין במיוחד

מאווררים יקרים צריך להזמין במיוחד וכו וכו

אבל קשה לי להאמין שחנויות קטנות יחזיקו רכיבים כאלה במלאי

כי כמו שאמרו רוב הציבור בארץ קונה מחשבים פשוטים ולא מבין מה האבדל בין 6200 ל7900

פורסם

הציבור שלא מבין "מה ההבדל בין 6200 ל7900" לא צריך אותו כנראה.....ולכן הוא לא יודע את ההבדל ולא מוכן להשקיע עוד 2000 שקל!

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק על מה שאני מדבר!

כרטיסי מסך יקרים, צריך להזמין, מאווררים מיוחדים צריך להזמין, כל הציוד של ה HIGH END דורש הזמנה מראש וזמן המתנה גבוהה.

אני שואל, האם זה יהיה חכם לפתוח חנות שתציג את עצמה בתור חנות "HIGH END" כמובן שלא במקום שאר חלקי המחשב אלה בנוסף לכל הרכיבים הג'נרים אלה גם תאפשר טיפול במוצרים יחודיים ויקרים, בין היתר.

פורסם

זה בדיוק על מה שאני מדבר!

כרטיסי מסך יקרים, צריך להזמין, מאווררים מיוחדים צריך להזמין, כל הציוד של ה HIGH END דורש הזמנה מראש וזמן המתנה גבוהה.

אני שואל, האם זה יהיה חכם לפתוח חנות שתציג את עצמה בתור חנות "HIGH END" כמובן שלא במקום שאר חלקי המחשב אלה בנוסף לכל הרכיבים הג'נרים אלה גם תאפשר טיפול במוצרים יחודיים ויקרים, בין היתר.

אני היתי קונה מחנות כזות שתציעה רכיבים בינונים ומעלה במחיר זה למחירים בישראל

ושהמוכרים והטכנים של החנות יבינו בתחום הזה

כמובן שהחנות צריכה להיות באזור לא רחוק מידי ושתיהיה אמינה והמוצרים יהיו על המדף

אבל זה חלום רחוק ישראלים לא רוצים "שיעבדו עליהם" ואז הם קונים מחשבי מיפרט זולים

וביגלל שמות כמו פנטיום 4 או גיפורס 5200 הם חושבים שהם קנו מעבורת חלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים