פורסם 2006 באפריל 1919 שנים וניסיתי תווינדוס אפדייט והוא לא עובד ומחקתי את כל הוירוסים עם כל מיני תוכנות מה לעשות אם יש למישהו להמליץ על איזה תוכנה טובה...
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים windows update ?, ה windows חוקי?עם איזה תוכנות סרקת ואיזה וירוס הווינדוס אומר שיש לך בכלל?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר זה ווינדוס חוקי .....וניסיתי לעשות ווינדוס אפדייט ויש בעיה באתר לא יודע למהוסרקתי עם נורטון ואיידי אוואר וספיי סוויפרניראה לי שזה עוד וירוס....
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים איפה בדיוק קיבלת הודעה שיש לך ווירוסים? ואיזה הודעה הWINDOWS UPDATE נתן לך כשהוא לא עבד?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר עכשיו אני כבר לא מקבל תהודעה הזאת אני כמעט בטוח שזה היה וירוס הבעיה עכשיו שיש לי וירוס כזה שמראה לי את כל הסמלים בדסקופ מודגשיםוהנה ההודעה מהאתר של האפדייט"אירעה תקלה באתר האינטרנט, ולא ניתן להציג את הדף שאתה מנסה להציג. האפשרויות המסופקות להלן יכולות לסייע לך בפתרון הבעיה. לקבלת אפשרויות לעזרה עצמית: שאלות נפוצותחפש פתרונותקבוצת דיון של Windows Update לקבלת אפשרויות תמיכה וסיוע: תמיכה וסיוע מקוונים של Microsoft (ללא תשלום עבור בעיות הקשורות ל- Windows Update)"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.