פורסם 2006 באפריל 2419 שנים לא בטוח שהצבע הוא זיקית אבל יש חשד יכל להיות שזה סתם צבע שמחזיר את האור בצבע המקורי ^^ מה שהוא אמר!! הנה תמונה נחמדה להמחשת העניין: ________________________ שימו לב שיש הישתקפות של האורות ב 3 צבעים!!
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים זה כנראה כן איזה שהוא צבע שמשנה את צבע האור המוחזר בהתאם לזווית... אלא אם כן הם שחקו עם התאורה שם ממש טוב... פשוט עם הניסיון שלי עם למבורגהיני שחורה ( חחח) הצבע השחור הוא פשוט צבע שחור...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מהמם זה לא מילה יפה היא לא מצלצלת טוב אצל סטריית כמוני צבע זיקית משנה את הצבע עם הזווית לא משנה מה צבע האור
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר כן בטח... אם אומריםפ שזה זיקית אז שיהיה... כי אם זה סתם שחור או כחול כהה אז זה מעאפן
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים להפך הלמבורגיני דווקא הייתה מאכזבת חשבתי שתיהיה צהובה ואם אתה חי בחו"ל אז בטח שהתערוכה מעאפנה אבל למי שחי בארץ לראות Z4 SLR והמאזדה הכסופה ההיא זה די נדיר אני דווקא חשבתי שהלמבורגיני תיהיה תכלת יפה כזה.. כמו בחוברת של התערוכה! חוץ מזה המאזדה הכסופה היא קונספט אז זאת מכונית אחת כזאת בעולם אז אין בארץ.. אפילו אין לה מנוע..
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אתה מדבר על המיאטה? ראיתי אותה בחוברת תמונה אחת בענק ואחת עם הדלת פתוחה אחלה אוטו כמה המחירות שלו ?אני זוכר ליפני שנתיים ככה הוא עלה 200K
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר אין מצב ל200K זה אוטו שנראה הרבה יותר מ200 אם בכלל יש לו מחיר כי זה קונספט...
פורסם 2006 במאי 119 שנים :nono: תיקרא שוב וטוב ! לפני שנתים בברור זה 200K כל יום ניכנסתי לאתרים וראיתי אותה אני מדבר על רק שהיא יצאה שנתים שלוש יש עשרות כאלו בארץ (לא הקונספט
פורסם 2006 במאי 219 שנים מאזדה מיאטה - הרודסטר האדומה שכולם נכנסו אליה והצטלמו בהמאזדה סנקו - המאזדה החללית הכסופה שהייתה מגודרת מסביב ועם שומרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.