פורסם 2006 באפריל 2119 שנים הנה כמה תמונות מהתערוכה מצטער על האיכות זה מהפלאפון שלי!! אבל בקרוב אני ייקח מחבר שלי את התמונות שהוא צילם במצלמה הדיגיטלית שלו ואני יעלה אותם! ה SLR!! פורשה אחת המכוניות היפות יותר בתערוכה!! אודי Q7 אם תרצו אני יעלה עוד!!
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים היו עוד מכונית חוץ מ SLR ו במו?אתה באמת מיתכוון לזה??צבע זיקית זה צבע שהוא משתנה לפי זויות
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים תנקה את העדשה של המצלמה בתמונות של הלמבו' חשבתי שיש סימני ידיים על המיכסה מנוע... :
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים תנקה את העדשה של המצלמה בתמונות של הלמבו' חשבתי שיש סימני ידיים על המיכסה מנוע... : חחח זה לא העדשה אשמה באמת יש סימני ידיים על המכסה מנוע.כל אחד שני עולה בלע רשות שם לבמה ומתחיל להצטלם. שלא לדבר על המכוניות שלא עומדות בסטאנד מיוחד,בכלל זוועה מה שהולך שם כל האוטו מכוסה בטביעות אצבעות.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים איכות לא משו אבל תעלה עוד בקישור לא ככה כי ככה אי אפשר לישמור טוב בסדר אחי אני יעבוד על זה אחרי הצהריים!!
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר יש לי 2-3 אבל לא רציני כל כךאם אתה רוצה תשלח לי את הICQ שלך בפרטי...ונראה לי שרק בארץ משלמים לאנשים שינקו את טביעות האצבעות מהמכוניות כי פה ממש מגזימים עם זה...בקשר ללמבורגיני זה באמת זיקית? (כי לא שמתי לב לזה)
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר טוב אולי לא רק בארץ משלמים לאנשים שיעשו את זה אבל הנגיעות במכוניות בחו"ל היא בתדירות הרבה יותר נמוכה ממה שקורה בארץ
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים לא בטוח שהצבע הוא זיקית אבל יש חשד יכל להיות שזה סתם צבע שמחזיר את האור בצבע המקורי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.