פורסם 2006 באפריל 1919 שנים HOTהילוך חמישיטופ גירכולם שונאים את כריססיינפלדחבריםתהרוג אותי וזהוסימפסוןפיוצ'רמה בוא נראה אותך ( I BET YOU WILL)תעופה בחקירה
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים [glow=red,2,300]24[/glow] Enterprise Stargate SG-1 Stargate Atlantis X-Files Seinfeld Friends Coupling ובאופן כללי, כל סדרה עם כוסיות (ראה: "ורוניקה מארס" ו"מכושפות").
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים קומדיה:seinfeldthe sompsonssouthparkfuturamamarried with childrenfriends אני לא אוהב, לפעמים ההומור שם צבוע מדי ויותר מדי קטעי דרמה...
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים סטארגייט sg-1 , סמולוויל , csi , וזהו אין לי כבלים :'( (כאילו שיש לי זמן לראות טלוויזיה )
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים הוט והורדות למחשב: חברים נשואים פלוס דיוויד לטרמן CSI Miami סקרבס נוקאאוט - תולדות האגרוף (ערוץ 8 כדי לראות) של מי השורה הזאת בכלל האוס אבודים זהות בדויה סמולוויל To much TV man
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים (פרק 19 עונה 2)LostPrison Break(פרק 19)מדי פעם לא רציף גם How I Met Your Mother,My Name Is Earl,Everybodey Hates Chrisאמממכל הCSI למיניהםRESCUE ME באקסטרה הוטחח כמובן סאות'פארקורוניקה מארס24ובטח עוד כמה ששכחתי ><*יש לי הוטעריכהגם זהות בדויה(כיום קצת פחות)וחברים מתי שיוצא לי בביפ..
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר Just SHOT me סידרה שולטת ג'רמיה (3) 24(3) Friends(ביפ) the Simpsons(ביפ,STARWORLD) Futurama(ביפ) רצח מאדום לשחור(AXN) פסיפיק בלו(AXN) HOT תרתי משמע עריכה+תוספת תודות רבות לGimel שהזכיר לי את הסידרה נישואים +(ביפ) חובה להוסיף לרשימה : "המופע של שאפל"(ביפ) "נותנים בראש" (ביפ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.