פורסם 2006 באפריל 1819 שנים עוד ת'ארד הזוי ;Dשוט איזה תוכניות אתם הכי אוהבים ונא לציין אם זה בYES או בHOT
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים Prison Break - בקצב של ארה"ב Monster House - יס Invasion - יס Smallville - יס SuperNatural - יס The Biggest loser - יס The War At home - יס Survivior Exile Island - יס Lost - ערוץ 10 בקיצור כמעט כל הלוח שידורים של יס סטארס + אבודים(עונה ראשונה) בערוץ 10
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים LOSTBattlestar GalacticaDesperate Housewives__Prison Break - לא סדרה אהובה אבל אני צופה בה (פרק 10), והיא ממש לא ניראת טוב. המשחק עלוב, ישהמון חורים בעלילה, דברים שממש לא נשמעים הגיוניים, חוסר אוטנטיות ועוד ועוד. זה נראה יותר כתוצר של הדמוקרטיםמארה"ב מאשר סדרת טלוויזיה.סדרות אחרות שאני צפיתי והיו מאוד אהובות זה:Star Trek:TNG/DS9 הייתי אומר גם וויג'ר, אבל דיי קשה לי.Stargate SG1 עד העונה הנוכחית הלך ממש טוב, אבל מאז העסק התחיל להדרדר. לא צופה בזה יותר.Stargate Atlantis - כנ"ל. עונה 2 עלובה.X-Files, לאחר העזיבה של מאלדר העסק גם התחיל להתפשפש. עד אז סדרה מצוינת.וזהו פחות או יותר. אני גם צופה מזדמן בSmalville, Sopranos ועוד כלמיני סדרות מיינטסרים שיש בטלוויזיה.(אני לא צופה בטלוויזיה בשביל הסדרות. בשביל זה יש לי את האינטרנט. הTV בשבילי מיועדת יותר לתכניות אקטואליה, חדשות, ותכניות לייט נייט וקומדיה מזדמנות).
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים Smallville - בערוץ yes stars Prison Break - כנ"ל יש לך אותה משמעות כמו שלי באווטר!! צירוף מקרים? סדרות טובות... פוקימון,..דואל מאסטרס, סאקורה
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים Prison Breakהאנטומיה של ג'רייsleeper cell (תא רדום) - סדרה חדשה אבל מאוד מעניינת
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים פריסון ברייק(בדיוק ראיתי את ה18.. שווה להוריד את ה19(18 מזוייף) ? ) the war at home hope n' faith bernie mack the king of queens survivor survivor of the richest just for laughs(לא ממש סידרה) The biggest looser Malcolm in the Middle American Inventor Everybody Hates Chris The Loop The Amazing Race Two and a Half Men How I Met Your Mother וכמובן שזה לא לפי הסדר האהוב...(טוב, חוץ מהראשון )
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים פריסון ברייק(בדיוק ראיתי את ה18.. שווה להוריד את ה19(18 מזוייף) ? ) וכמובן שזה לא לפי הסדר האהוב...(טוב, חוץ מהראשון ) תלוי, סיימתי לראות אותו עכשיו אם אתה רוצה להתפוצץ מרוב עצבים ומתח עוד שבועיים תוריד ותראה אם לא תראה מסודר פעם בשבוע מבחינת איכות והכל זה סבבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.