פורסם 2006 באפריל 1819 שנים שלום,יש לי בעיה שקורה כבר פעם שנייה בכל משחק שאני מנסה להפעיל,בפעם האחרונה זה היה עם משחק: PC-CABELAS.OUTDOOR.ADVENTURESזה משחק ישן עם דרישות של פנטיום 3 זיכרון של 128 ודיירקטX 8 בקיצור משחק ישן...הבעיה שלי היא:כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את המסך הראשי עם כל האופציות של המשחק (help, play וכו')כשאני לוחץ על Play המסך פתאום נכבה או שלפעמים קופץ הריבוע שאומר שהמסך לא מחובראני לא יודע מה הסיבה של זה, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך geforce4 4400 mx והתקנתי עכשיו את הדרייבר האחרון של nvidia.רציתי לציין שניסיתי את זה על מחשב נוסף של ההורים שלי ושם המחשב מדגם פנטיום 4 שוב 512 זיכרון אבל עם כרטיס מסך geforce 5200 וגם שם אני מקבל את אותה הבעיה.כידי לצאת מהמשחק אני לוחץ על כפתור "החלונות" במקלדת וזה מחזיר אותי לשולחן עבודה ואז אני סוגר את היישום (של המשחק), או לחלופין לוחץ alt F4ויוצא.ראיתי איפה שהוא שזאת בעיה של תדר של כרטיס המסך, אבל בדקתי וגם המסך וגם בהגדרות של כרטיס המסך רשום תדר של 75Hz מה יכולה להיות הבעיה?מישהו?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים הוא אמר שהוא התקין את הדרייבר האחרון תנסה להתקין גירסה ישנה יותר של הדרייבר..
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים תתקין את הדרייברים של המסך לי זה עבד אם הבעיה היא OUT OF RANGE ואז המסך נכבה אז כן זה הפיתרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.