פורסם 2006 באפריל 1819 שנים OK יש לי לוח NF7-SL של ABIT הלוח מצויין עד עכשיו עבד עם 512MB של TWINMOS הבאתי זיכרונות חדשים של 2*512 של קרוסייר והתקנתי ... והופה לא שורד חצי דקה ב S&M ב PRIME גם מתקלות שגיעות וגם ב SUPER-PI אין בעיה אמרתי לעצמי ובדקתי כל סטיק בנפרד (בשביל לראות מי מהם דפוק) וככל שבדקתי יותר... יותר השתגעתי- שניהם עובדים מצויין בנפרד החלטתי להתחכם שמתי כל פעם סטיק אחד מהחדשים עם הזכרון הישן ... וזה עבד עדכון מהיום: שמתי את שני הזכרונות אצל אח שלי (יש לו בדיוק אותו לוח אם) והכל עובד מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה ? *איך אני מסדר ששניהם יעבדו אצלי כמו שצריך....* תודה מראש
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים נסה לעדכן גירסת הקושחה של הלוחבהנחה והוא לא מעודכןאולי מתחיםאולי סלוטים שוניםקשה לדעת
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר OK הגירסא של הלוח זאת גירסא 27 ... הכי אחרונה ניסיתי את כל הסלוטים בשיטת האלמינציה ... DUAL CHANNEL וגם לא ... (יש סה"כ 3 סלוטים) ניסיתי לשחק עם המתחים - אין שום השפעה ... תגידו לי מה יהיה ?
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים לא הבנתי בדיוק. היו לך שני סטיקים של 512 של TWINMOS והחלפת אותם לשניים של 512 של CORSAIR וזה לא עובד?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר בהתחלה היה לי לי סטיק אחד של TWINMOS ...ורציתי להחליף אותו ל 2 סטיקים חדשים של CORSAIR ...
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר זה הזכרון נראה לי הכי נפוץ של קרוסיירוראיתי כמה ביקורת של הלוח שהשתמשו בו ...+ אצל אח שלי זה עובד מצויין של אותו הלוח בדיוקאז אני חושב שאפשר לשלול אי התאמה ...אני מיואש
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים ניסית להגדיל את התיזמונים?ניסית לעדכן קושחה(ביוס) לגירסה אחרת?תנסה לחפש מידע על הלוח גם כאן בפורום של אביטhttp://forum.abit-usa.com/forumdisplay.php?f=26לי יש לוח NF7-SL עם זוג XMS-C2 512MB של קרוסיר שעובדים מצוין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.