עבור לתוכן

בעיה בכונן סידי רגיל ובצורב דיוידי - טעינת משחקים

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בשני הכוננים שלי

אני מכניס דיסק של משחק ולפני ההתקנה רצים לי אחוזים שטוענים את ההתקנה וזה נתקע על 99 אחוז ואחרי כמה דקות זה נעלם, ניסיתי כמה משחקים עם אותה שיטת התקנה וזה נתקע תמיד על 99 אחוז, יש לי כונן חדש של LG רגיל ועוד צורב דיוידי של NEC ושניהם חדשים. קניתי מחשב לא מזמן .

ובמחשב הישן של אחי אני מכניס את המשחקים האלה וזה רץ והכל עובד טוב ויפה

השאלה שלי 1)האם זה קשור למערכת הפעלה ולעדכונים של הווינדוס?

כי במחשב השני יש גם ווינדוס XP אבל בלי עדכונים כי הוא לא מחובר לאינטרנט

2)האם זה קשור לכוננים או לקושחה (אולי צריך לעדכן?)

תודה לעוזרים

פורסם

זה קורה רק בדיסק ספציפי אחד שהדיסק נתקע על 99% בשני נכוננים האופטים?

*נסה כמה דברים, בדיסק הספציפי שנתקע לך על 99% נסה פשוט מאוד להעתיק אותו למחשב משני הכוננים האופטים בשביל ליראות אם הבעיה היא ב Installer עצמו או בכוננים למרות שאתה אומר שהם חדשים...

*נסה להחליף כבל, בדוק שהם מזוהים כמו שצריך ע"י הווינדווס (דרך מנהל ההתקנים או Device Manager) תיראה שבאמת הווינדווס מזהה את הכונן האופטי הרגיל בתור LG ואת הצורב DVD בתור NEC

*בדוק אם במחשב שלי הווינדווס מזהה אותם בתור צורב DVD ובתור CD-ROM רגיל (למרות שלפעמים קורה שהווינדווס יכול לזהות אותם בתור כוננים רגילים אבל הם עובדים כמו שצריך)

*בדוק ג'מפרים בכוננים, שים לב ששניהם לא עובדים בתור MASTER כי זה יכול לגרום לדברים כאלה

*נסה את הכוננים על המחשב השני ששם ההתקנה לא נתקעת על 99%

*חבר כל כונן בנפרד ולנתסה להתקין

ולשאלות שלך:

1) יכול להיות שיש קשר, כי במידה והכוננים האופטים לא מוגדרים כמו שצריך מבחינת ג'מפרים ו/או כבלים אז המערכת הפעלה לא תעבוד איתם כמו שצריך ואז יהיה לזה קשר כלשהו

2)לקושחה זה לא קשור כל כך עד כמה שניראה לי אבל אם אתה חושב שזה עוזר ואתה יודע איך לעשות את זה כמו שצריך אז מה כבר יכול להיות?

תיראה בעיקרון כל ההצעות האלה נשמעות לך כאב ראש אבל םשוט חבל שתשלח אותם למעבדה ועד שיבדקו את זה... אם תשלח למעבדה הם יעשו פשוט מאוד את כל מה שהצעתי ככה שחבל לשלוח ולבזבז זמן בלי כוננים לדעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים