פורסם 2006 באפריל 1719 שנים ללא!אנטי אנטי ווירוסאנטי אנטי רגולותאנטי פיירוולפשוט תשמרי על עצמך, כמו שאת לא הולכת בסימטה חשוכה בלילה ככה גם אל תעשי שטויות עם המחשב והוא יהיה בסדר(תיהי מוכנה לפרמט בזמן הלימוד של 'איך לשמור על המחשב')
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים איך יש לכם כל כך קצת?!תסתכלו מה הולך אצלי במנהל המשימות:http://img90.imageshack.us/img90/3623/aaddfdsg8qj.jpg
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים Vitnir:אני משתמש בANTIVIR די הרבה זמן אני מרוצה ממנה היא מתעדכנת אוטומטית (והרבה),ממשק קל ומוצאת הרבה וירוסים שתוכנות אחרות לא...בקיצור אני ממליץhttp://www.free-av.com/בטח ימליצו לך גם על AVG אבל היא פחות טובה מANTIVIR מניסיון...לילה טוב ;D
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים זה המקסימום שפועל אצלי [אולי עוד ICQ וuTorrent,לא יותר מזה.]. לפני מה שרואים אתה משתמש בKAV ויש לך ATI אז תגיד ל י למה אצלי יש את כל הCLI הזה?!!? זה של הATI ולמה לך אין את זה?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר הרבה יוצאים מנקודת הנחה שזה בגלל אתרים מפוקפקים ן warez וסקסאז לכל מי שתהה-לא מי גולש לאתרי סקס מאז הטורנטים ואימיול? כנ"ל לגבי warez וכו'אני מנסה לשחזר את קבצי לוג של התוכנות כדי לראות בדיוק מאיפה זה הגיע - אני לא מבין גדול בזה אבל אני מניחשזה התחיל מרוגלה 1 או 2 שפשוט "הזמינו" את כל השארבטוח שלאימיול יש חלק בזה וכמובן האקספלורר שהשתמשתי בו בכוונה ב 4 ימים האלואגב כמו שאמרתי יש בעיות שלא ניתנות לתיקון והמחשב הזה יעבור פירמוט היוםלמי שגולש בלי אני מציע שוב לעשות בדיקה על התוכנות הנ"ל - חבל על החומר שלכםאצלי זה היה במחשב השני כך שלא היה איכפת לי כל כך
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים איך יש לכם צריכה כ"כ גבוהה של זכרון?!!?!אצלי בעבודה סטנדרטית WIN XP SP2 - רק kaspersky עובד, ללא תוכנות מסרים: 150MB-140MB.תמונה לאחר BOOT:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אחרי BOOT זה ב128MBבעבודה שוטפת - (כמו שכבר הבאתי בתמונה מקודם) - זה ~300MB תלוי מה עושיםתורידו SERVICEים שאתם לא צריכיםתבדקו מה רק לכם בSTARTUPתתקינו תוכנות קלות ולא מכבידות
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אצלי המחשב רץ חלק בלי התוכנות האלה כחצי שנה, פעם בכמה שבועות אני בודק עם ad-aware והוא מוצא לי רק רוגלה אחת בשם TACאני משתמש ב FF עם תוסף NoScript שמבטל את ה javascrips אולי זה מה שעוזר לי לשמור על מחשב נקי.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים הרבה יוצאים מנקודת הנחה שזה בגלל אתרים מפוקפקים ן warez וסקסאז לכל מי שתהה-לא מי גולש לאתרי סקס מאז הטורנטים ואימיול? כנ"ל לגבי warez וכו'אני מנסה לשחזר את קבצי לוג של התוכנות כדי לראות בדיוק מאיפה זה הגיע - אני לא מבין גדול בזה אבל אני מניחשזה התחיל מרוגלה 1 או 2 שפשוט "הזמינו" את כל השארבטוח שלאימיול יש חלק בזה וכמובן האקספלורר שהשתמשתי בו בכוונה ב 4 ימים האלואגב כמו שאמרתי יש בעיות שלא ניתנות לתיקון והמחשב הזה יעבור פירמוט היוםלמי שגולש בלי אני מציע שוב לעשות בדיקה על התוכנות הנ"ל - חבל על החומר שלכםאצלי זה היה במחשב השני כך שלא היה איכפת לי כל כךישנה עוד דרך לקבל רוגלות, מוסיפים אותן בהתקנות של כל מיני תוכנות. הטריק הוא במקום ללחוץ next בלי סוף צריך לקרוא מה אתה מתקין. אני באופן אישי לא מבין מה הבעיה לשמור על מחשב נקי, במחשב הישן שלי (קניתי חדש לפני חודשיים) השתמשתי במשך שנתיים וחצי ללא פירמוט וללא שום תוכנת פיירוול ואנטיוירוס. הוא היה נקי ועבד יופי טופי במשך כל הזמן הזה (ואפילו השתמשתי באקספלורר לגלישה). כשאני קורא שאתה קיבלת כל כך הרבה זבל תוך 4 ימים אני באמת לא מסוגל לדמיין מה עשית עם המחחשב שלך שזה קרה :\
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים לא יודע מה אתכם כבר איזה שנתיים שלוש אני בלי בלי אנטי וירוס ופיירוול אף פעם לא התקנתי והמחשב מצוין (אגב גם לא פירמטתי מאז שיצא sp1 לפניי שנים רבות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.