פורסם 2006 באפריל 1519 שנים תאמינו לי אני לא יודע איך אתם שומרים על המחשב ככה!! תסתכלו: ואני לא עושה כלום!! שום משחק שום תוכנה כבדה... אנטי וירוס קספרסקי Ad watch מסנג'ר windows washer snag it daemon והכל בTRAY
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים שנים כבר ללא FW תוכנה, אני משתמש רק בFW של הראוטר + "הגנת" NAT אנטי וירוס לא התקנתי בחיים (!) ואני לא מעט זמן עם מחשב מולי בגלל זה יש מה שנקרא power-user ויש את שאר המשתמשים PU יכול לשמור על המחשב שלו בצורה טובה מאוד לבדו בלי הרבה עזרה מתוכנות מכבידות משתמשים פשוטים - לא (לא יאמן מה שהולך במחשב של ההורים שלי! פשוט זוועה!!!) דרך אגב, בלי קשר לוירוסים/רגולות/וכו' - אני תמיד אוהב פעם ב3 חודשים לפרמט את המחשב ולהתקין הכול ידנית (לא IMAGE), כול התהליך לוקח כ3 שעות (כולל TWEAKים, התקנות של תוכנות, הגדרות ושאר ירקות), מומלץ לכולם ולזה שמעלי - 600MB?? אני לא מגיע לנפחים האלו כשאני לא משחק! אולי רק הVISTA אצלי מגיעה לדברים כאלו, אבל זה צפוי - BETA...
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים שנים כבר ללא FW תוכנה, אני משתמש רק בFW של הראוטר + "הגנת" NAT אנטי וירוס לא התקנתי בחיים (!) ואני לא מעט זמן עם מחשב מולי בגלל זה יש מה שנקרא power-user ויש את שאר המשתמשים PU יכול לשמור על המחשב שלו בצורה טובה מאוד לבדו בלי הרבה עזרה מתוכנות מכבידות משתמשים פשוטים - לא (לא יאמן מה שהולך במחשב של ההורים שלי! פשוט זוועה!!!) דרך אגב, בלי קשר לוירוסים/רגולות/וכו' - אני תמיד אוהב פעם ב3 חודשים לפרמט את המחשב ולהתקין הכול ידנית (לא IMAGE), כול התהליך לוקח כ3 שעות (כולל TWEAKים, התקנות של תוכנות, הגדרות ושאר ירקות), מומלץ לכולם ולזה שמעלי - 600MB?? אני לא מגיע לנפחים האלו כשאני לא משחק! אולי רק הVISTA אצלי מגיעה לדברים כאלו, אבל זה צפוי - BETA... אתה צוחק עלי? 600 זה עוד טוב חכה שאני יפעיל גם את האיסיקיו ועוד דפים של FF ואם אני משחק בכלל זה עובד כבר את ה1000 ומה זאת אומרת התקנה ידנית? אני מפרמט כל חצי שנה-שנה(אני לא יכול שלא זה מפריע לי) אני מכניס דיסק של וינדוס ומתקין.. =\ רק בשביל להוכיח לך הפעלתי איסיקיו ווינאמפ שתי תוכנות פשוטות
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים זה ידני : הוא התכוון שיש כאלה שחוסכים בזמן אחרי שפרמטו, התקינו תוכנות חיוניות וגיבו את זה, כך שכאשר יצטרכו לפרמט הם פשוט יעלו את הגיבוי ותוך 20-30 דקות אולי פחות, יש להם מערכת הפעלה מוכנה ולא צריך להתקין כבר את התוכנות כגון WINRAR וכדומה.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים זה ידני : הוא התכוון שיש כאלה שחוסכים בזמן אחרי שפרמטו, התקינו תוכנות חיוניות וגיבו את זה, כך שכאשר יצטרכו לפרמט הם פשוט יעלו את הגיבוי ותוך 20-30 דקות אולי פחות, יש להם מערכת הפעלה מוכנה ולא צריך להתקין כבר את התוכנות כגון WINRAR וכדומה. אני עושה גם משהו כזה אני מפרמט מתקין וינדוס ויש לי דיסק עם כל התוכנות שאני צריך ואני מתקין
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים בדיוק, או לדייק - IMAGE, כלומר לבצע "תמונה" של הHD במצב שאתה רוצה אותו ולאחר מכן ניתן לעלות על הIMAGE הזה ולדרוס מה שהיה בתוך 10 דקות בערך, כך שיש לך מערכת הפעלה 'קומפלט' בלי שום התקנהLEFTRIGHT - נראה לי שיש לך בעיה איפה, או בך או במחשבזה לא הגיוני 600MB בלי כלום ועוד הרבה יותר בשימוש רגילאצלי בשימוש רגיל זה באיזור ה300MB (כולל זלילת הMB של FF)
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים בדיוק, או לדייק - IMAGE, כלומר לבצע "תמונה" של הHD במצב שאתה רוצה אותו ולאחר מכן ניתן לעלות על הIMAGE הזה ולדרוס מה שהיה בתוך 10 דקות בערך, כך שיש לך מערכת הפעלה 'קומפלט' בלי שום התקנהLEFTRIGHT - נראה לי שיש לך בעיה איפה, או בך או במחשבזה לא הגיוני 600MB בלי כלום ועוד הרבה יותר בשימוש רגילאצלי בשימוש רגיל זה באיזור ה300MB (כולל זלילת הMB של FF)זה דבר מצוין! ככה לא נכנסים לREG כל מיני שטויות וגם קבצים שטוטיים לוינדוס אני צודק?ובקשר לזלית זכרון של המחשב שלי...לא יודע איך להסביר את זה כנראה שאני מתקין יותר מדי תוכנות...
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אצלי - 370 עם סטים זון אלארם, סקייפ גוגל טוק, , msn zone, וינאמפ אגנט, קוויק טיים, דימון טולז, הדריברים של הכרטיס קול של רילטק והדריברים של MS לעכבר(יכול להיות שעוד משהו לא בדקתי הכל).
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים תאמינו לי אני לא יודע איך אתם שומרים על המחשב ככה!! תסתכלו: למה זה ככה? גם אצלי יש מספרים גבוהים: 491Mb עם: kasparsky pro spysweeper download accelerator plus v.8 ב-tray. למה זה לעזאזל? גם אצלכם מספרים גבוהים?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים תבדוק בתהליכים כמה כל תוכנה לוקחת.. לי נראה שזה הקספרסקי אצלי זה עם nod32 , za , emule http://img68.imageshack.us/img68/3770/tasmgr7xa.jpg
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים תבדוק בתהליכים כמה כל תוכנה לוקחת.. לי נראה שזה הקספרסקי אצלי זה עם nod32 , za , emule http://img68.imageshack.us/img68/3770/tasmgr7xa.jpg אימיול בכלל טוחן לי את המחשב
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים זה כבר בעבודה שוטפת+: (תאמינו לי שאני לא רוצה את הWINRAR! אבל פשוט ה7-ZIP לא הצליח להתמודד עם זה.... :s05:)
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים כבר כמה חודשים שהאנטיוירוס הגם ככה דפוק שלי לא מעודכן (לא מתעדכן גם בגלל פגם בתוכנה...). המחשב קצת איטי ומעצבן אבל חיי.קיצר, לא צרייך לעשות ניסויים - תראה את הניסים והנפלאות של הגרוטאה שלי.אגב, תמליצו לי על אנטיוירוס חינמי. אפילו דוגמית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.