עבור לתוכן

בעיה עם זיכרון חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, רכשתי זיכרון חדש, שתי סטיקים של 512mb ddr400 של kingston ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה שלהם -

לאחר שחיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, נכנסתי לBIOS והיה רשום לי שם שלמחשב יש רק 512MB זיכרון, ולא 1024 כמו שמחובר למחשב

והבעיה השנייה היא, שעכשיו, כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס, המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל דקה בערך...

אז לבנתיים החזרתי את הזיכרון הישן שלי והוינדוס עובד בסדר

אם למישהו יש מושג למה זה אני יודה לו מאוד

ד"א אם זה חשוב -

לוח אם - ASUS pm4s533-vm

מעבד - pentium 4 2400Mhz

פורסם

מועבר לפורום תמיכה טכנית

תשים כותרת חוקית

פורסם

יכול מאד להיות שהזכרון שקנית הוא DOUBLE SIDED, מה שאומר שמני צדדי הסטיק שי ציפים. ויכול להיות שהלוח לא תומך בשני זכרונות כאלה במקביל.

תנסה להוציא סטיק אחד ותראה אם זה יראה 256MB או 512MB, אם זה יראה 256MB אז זה הלוח 100%, אם זה יראה 512MB תנסה את הסטיק השני.

אם המחשב יעבוד טוב רק עם סטיק אחד (ותנסה את שני הסטיקים) אז רוב הסיכויים שהלוח פשוט לא תומך בזכרון שקנית.

פורסם

יש כמה אפשרויות.

1) הסטיק של הזיכרון פגום (די לא סביר)

2) הלוח שלך לא תומך בכמות זיכרון רחבה כזו (די לא סביר גם, בגלל התגובה של המחשב שאתה מתאר גם)

3) הסלוט של הזיכרון פגום (אולי...)

4) זיכרון לא מחובר טוב (סבירות גבוהה) - כנראה לא חיברת טוב את הסטיק. נסה להוציא ולחבר את 2 הסטיקים שוב.

זה האפשרויות שאני רואה לנכון לפי מה שאתה מתאר. :)

עדכן מה קורה עם זה שניסת שוב לחבר.

עריכה :

וגם מה שאמר מעלי הגיוני.

למרות שבלוחות של פנטיום 4 הבעיה הזאתי של הdouble sided צריכה להיות פתורה, לפי דעתי.

פורסם

גם אצלי לוח של אסוס רק מהדגם P4S800, ויש לי 2 סטיקים רגילים ואחד דו-צדדי והכל עובד מצוין, כנראה שבאמת הסטיק לא הוכנס כמו שצריך לסלוט.

פורסם

אין סטיק של 512 שהוא לא D.D...

והלוח שלו תומך עד 2G זיכרון בכללי (בכול סלוט סטיק של 1G) ועד PC2700....

ותעשה בדיקה עם MEMTEST לסטיקים..(כול אחד בנפרד ובסלוטים שונים)...

פורסם
  • מחבר

תודה חברה על העזרה

בדקתי את החיבורים כמו שהצעתם ובאמת הסטיק השני לא היה מחובר טוב,

אבל אני חייב להגיד, אני לא לא יודע אם זה אצל כל הלוחות אם או שזה רק אצל הלוח הישן שלי,

כדי לחבר אותם צריך ללחוץ עליהם ממש, ממש חזק, באיזשהו שלב חשבתי שהלוח ישבר, זה מוגזם מאוד.....

אבל העכשיו הזיכרון עובד בסדר גמור, וגם הוינדוס, תודה........

פורסם

לפעמיים צריך להשתמש בקצת יותר כוח משנראה לעין..אין מה לעשות..

ועם הכול עובד סבבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים