פורסם 2006 באפריל 1419 שנים שלום...לאח שלי יש מחשב ובתוכו סטיק אחד של samsung 512mb ddr 400mhzוהיום הוא קנה סטיק שני של v-data 512 ddr 400mhzוהוא נתן לי לחבר אותם והם פשוט לא עובדים ביחד... |:שמישהו יעזור לי פה בבקשה.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אני מדליק את המחשב ופשוט שום דבר לא עולה במסך... |:אוקיי, ורק עם אחד מהזיכרונות?(לא משנה איזה, רק להיות בטוח ששניהם תקינים ושהמחשב תקין)אבל תן בבקשה מידע על המערכת שלך.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר תנסה לבטל את ה DUAL DDRאו לשחק בתיזמוני הזיכרון אבל הקטע הוא שאני מפעיל את המחשב עם הזיכרונות המסך לא עובד...ולא נראה לי שאני יכול dual ddr למה המחשב לא תומך בזה..
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר אוקיי באתי להכנס לביוס בשביל לשחק עם ההגדרות של הזיכרוןלהפתעתי אני רואה שיש סיסמא לכניסה של הביוס ואף אחד לא יודע אותה ואז נזכרתישלפני שנה בערך נתקלתי בזה וניסיתי להסיר את הסוללה שעל הלוח אם בשביל לאפס את הסיסמא כמו שאמרו לי פה וכמו שרשום במדריך של הלוח אםאך זה לא עזר...הלוח אם המדובר: Gigabyte GA-K8NSתודה מראש לעוזרים.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אתה אמור להדליק את המחשב בלי סוללה... או לפחות להיעזר בג'מפר שיכול להיות וקיים על הלוח עצמו שמאפס הגדרות
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר טוב תראו מה עשיתי...אחרי הרבה חשיבה... אפיסתי את ה cmos בזה ששמתי שם ג'מפר אחרי זה שמתי את הזיכרון והכל פועל חלק ! תוד ה לכולם על העזרה הנושא נסגר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.