עבור לתוכן

בעיה במחשב לאחר התקנת ווינדוס מחדש

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי מחשב בבית פנטיום 4 בן 4 שנים. באיזשהו שלב לפני שבועיים מערכת ההפעלה הפסיקה לעלות. שום דבר לא עזר.

התקנתי היום Windows XP Pro מחדש וההתקנה הלכה חלק, התקנתי עדכונים לווינדוס והכל, עשיתי הפעלה מחדש, ושוב בדיוק אותה הבעיה ממקודם.

עולה מסך הבוט של המחשב ואח"כ ההודעה על הפנטיום 4 ואז קו קטן בצד שמאל למעלה שמהבהב.

מערכת ההפעלה לא עולה יותר.

האם זה אומר שזהו סופו של המחשב?

פורסם

מההסבר הקצר שלך נראה שהבעיה היא דווקא במערכת ההפעלה או בדריברים (הייתי מהמר על דריבר לכרטיס מסך - או אולי בכרטיס המסך עצמו),

אם הבנתי נכון הליך ההתקנה עובר חלק ואפילו הווינדוס עולה ועובד כמו שצריך ורק אחרי עדכונים שונים חוזרת הבעיה...

תנסה להעלות את המחשב מ-BOOT CD (כמו BART's XP boot CD) ותראה אם הבעיה קיימת... כמו כן תנסה לעלות ב-Safe Mode ותראה אם המחשב עולה...

בהצלחה,

פורסם
  • מחבר

לא.. מה שעשיתי לאחר התקנת הווינדוס זה התקנת דרייבר לכרטיס מסך שאותו הורדתי ישירות מהאתר של NVIDIA (מס. 84)

עדכונים לווינדוס (דרך windows update), התקנת עברית ועוד כמה תוכנות וזהו. תהליך שאני עושה אותו הרבה פעמים על המחשב הזה..

BOOT CD לא עולה בהפעלת המחשב חוץ מזה של ה-windows. (יתכן?)

לחיצה על F8 כדי להגיע למצב בטוח לא מניבה תוצאות.

פורסם

רגע... אתה מקבל הודעה כלשהי או שאחרי הפוסט המחשב פשוט נתקע? בדוק אם ההארדיסק מזוהה בביוס, ובדוק אם יש דיסקים באחד הכוננים האופטים אצלך (קרה לי פעם אחת כמעט עשיתי פורמט בגלל זה :silly: ) תבדוק חיבורים בפנים ותשאיר רק רכיבים חיוניים להפעלה של המערכת ותחזור עם תשובות

פורסם
  • מחבר

חברים, אני חושב שפתרתי את הבעיה.

ההארד דיסק מזוהה בביוס והכל בסדר.

הבעיה הייתה כונן הדיסקים. כבר כמעט שנה שהוא הרוס ולא מגיב ולא הואלתי לנתק אותו.

אתמול ניתקתי אותו ובינתיים עשיתי שם הכל כולל הפעלה מחדש איזה 5 פעמים למחשב והוא לא נתקע אפילו פעם אחת.

TnX Anyway... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים