פורסם 2006 באפריל 1219 שנים החלטתי לפתוח פה בסוף, נראה לי הכי מתאים בפורום הזה.הבעיה מתוארת בלינק הבא:http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15התקנתי אתמול את ה-X-FI פלטיניום. לא עובד, בדיוק כמו שמתואר בת'רד בלינק.אני מקבל מלא "UNKNOWN PCI DEVICE" בבוט, וכל פעם עושה ריסטרס לעצמו... אני לא יכול להעלות את הווינדוס בשום מקרה.עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ועדיין לא עובד.הבנתי שקרייטיב יכולים לעדכן את ה-FIRMWARE של הכרטיס, אבל קניתי אותו בארה"ב ואני לא יודע למי לפנות. יש להם יבואן בארץ, הוא יכול לעדכן/להחליף את הכרטיס למרות שקניתי בחול?המפרט:AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800DFI NF4 ULTRA INFINITYSAMSUNG DDR 1024MB 400mhz*2WD 200GB 7200RPM 8MB SATAIILEADTEK 7800GT 256MB 256BIT PCI-ENEC ND-4550FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400Wיש למישהו רעיונות?
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים כרגע לא Creative ולא DFI הוציאו עידכון חוץ מלפי מה שאני יודע אפשר לשלוח את הכרטיס ל Creative והם יעדכנו את החומרההכרטיסים החדשים לא אמורים לעשות בעיות תבדוק שקיבלת כרטיס שיוצר לאחרונה...ד"א רוב הלוחות של DFI כולל ULTRA-D סובלים מאותה בעייה
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר כרגע לא Creative ולא DFI הוציאו עידכון חוץ מלפי מה שאני יודע אפשר לשלוח את הכרטיס ל Creative והם יעדכנו את החומרההכרטיסים החדשים לא אמורים לעשות בעיות תבדוק שקיבלת כרטיס שיוצר לאחרונה...ד"א רוב הלוחות של DFI כולל ULTRA-D סובלים מאותה בעייהאין מה לבדוק.. הוא לא מזוהה בכלל....שלחתי אימייל לקרייטיב, נראה מתי הם יענו...יש להם יבואן/נציג בארץ? אם יש לפנות אליהם ישירות?
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים הייצור האחרון של Creative לכרטיסים האלו אמורים לפתור את הבעייה עלייה אתה מדברבגלל זה אני אומר שתבדוק מתי הוא יוצר ותנסה להחליף אותונ.בנסה לדבר עם איסטרוניקס יבואנית קריאטיב בישראלאיסטרוניקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.