פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים..ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר...מה דעתכם?
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים כדאי.תמיד חשוב לשמור על כושר... רק פשוט צריך במקום מוסמך שיתן תרגילים גם בהתאם לגיל ולא רק לנתונים פיזיים.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר זה נושא על חדר כושר, לא על שחייה או כושר מסוגים שונים..אם אתה מתכוון לכושר בספורט והכול חוץ מחדר כושר, אז אתה אומר שלא כדאי..תבהיר את עצמך.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים כדאי. אצלי גם עזר לעודד את ההורמוני גדילה לפעול יותר ובזכות זה שהתחלתי להתאמן בחדר כושר התחלתי לגבוה יותר. כמובן שאסור להגזים והכי חשוב שתעשה הכל מבוקר ושתבקש מהמדריך בחדר כושר תוכנית אימונים.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים במכון כושר שאני הולך אליו יש 5 ילדים בני 14 שמתאמנים...שטויות,תלך זה עוזר לכושר וזה טוב זה לא יפגע לך בכלום כל עוד אתה עושה אימון טוב עם מדריך שמסביר לך. דווקא זה עוזר לגדילה,זה לא פוגע בגדילה. זה לא פוגע בכלום כל עוד אתה עושה את הכל נכון בדיוק כמו שהמדריך מסביר לך. כדאי. אצלי גם עזר לעודד את ההורמוני גדילה לפעול יותר ובזכות זה שהתחלתי להתאמן בחדר כושר התחלתי לגבוה יותר. כמובן שאסור להגזים והכי חשוב שתעשה הכל מבוקר ושתבקש מהמדריך בחדר כושר תוכנית אימונים. בן כמה אתה?
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אני ממליץ לך ללכת לחדר כושר!! :xyxthumbs: אם אתה עובד נכון זה לא פוגע בכלום
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים deso זה גם תלוי איזה פעילות אתה מתכנן לעשות..בניית גוף, עיצוב גוף או כושר כמו ריצות וסיבולת.אני מתאמן מגיל 14 אבל בהתאם ליכולות שלי ולגיל.במידה ותרשם תנסה ללמוד מהמדריכים איך לבצע תרגילים בצורה נכונה ואיך לעבוד ולחלק את העבודה על הגוף בצורה נכונה.תרגיל שנעשה בצורה לא נכונה לא יעבוד על מה שאתה רוצה ואף יזיק לגוף.וגם אל תעבוד רק על הגוף העליון, אני רואה המון אנשים שמתאמנים רק על הגוף העליון ומתנפחים אבל יש להם רגליים של ילדות קטנות.זה לא טוב, זה לא תורם ליציבה, רגליים חזקות תורמות לחוזק של כל הגוף.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מרשים לבוא לחדר כושר מגיל 14...אני גם רוצה ללכת, אבל אני מפחד מזה שאומרים שזה עוצר את הגדילה וכו'... :-\
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים בעיקרון מה שהכי "מסוכן" (הכל תלוי כמובן אם עושים כמו שצריך ושלא מעמיסים סתם יותר מדי) זה הדחיקת חזה (המתקן ששוכבים על הגב ומרימים את המוט שמשני צדדיו יש משקולות).אבל שובבב, הכל תלוי באם תעשה את זה לפי התוכנית או שתחליט שאתה איש בריון לוחם בשריון ותשים סתם יותר מדי ותפגע בעצמך ..
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים כמו שאמרתי.. יש כל מיני סוגי פעילויות ואם אתה הולך לחדר כושר בגיל כזה זה לא אומר שאתה להרים ישר משקולות. בכל חדר כושר שמכבד את עצמו יש שני חדרים מרכזים אחד למתאמנים מתקדמים - חדר משקולות ומתקנים רציניים. וחדר עם מתקנים למתחילים שדומים למתקנים בחדר המשקולות אך מיועדים לשימוש מתון יותר אך יעיל ומתאים יותר למתחילים. עם הזמן והניסיון מתקדמים ולומדים, חדר כושר זה דבר מזה כיף כל עוד באים להשקיע ולא עם חברים כי אז רק צוחקים ומטרידים בנות
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מרשים לבוא לחדר כושר מגיל 14...אני גם רוצה ללכת, אבל אני מפחד מזה שאומרים שזה עוצר את הגדילה וכו'... :-\ שטויות,לא עוצר את הגדילה ולא כלום כל עוד אתה עושה את זה נכון,גם לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 16 דחיקת מוט כמו שמישהו פה אמר זה מעמיס על הכתפיים המאמן ידע לתת לכם את האימון הנכון.אני אישית התחלתי להתאמן מגיל 14-15. המאמן לא יתן לכם להרים משקולות,יש עוד הרבה מכשירים לעשות לאו דווקא משקולות.יש בחדר כושר שאני הולך ילדים בני 14.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אז מה אתה רוצה להגיד בזה? כפיים? ( ) גם דחיקת חזה אפשר לעשות בגיל 14 אבל הכל תלוי במשקלים ובזה שתעשה את התנועות כמו שצריך ושלא תעמיס את כל המשקל הכתפיים (כמו שהרבה אנשים עושים ואז מקבלים דלקות בכתפיים) ושתרים ותוריד בצורה מאוזנת והכל....
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר מרשים לבוא לחדר כושר מגיל 14...אני גם רוצה ללכת, אבל אני מפחד מזה שאומרים שזה עוצר את הגדילה וכו'... :-\ייתכן שאתה צודק..
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אל תזיין במוח deso...ויש המון שהולכים אחרי גיל 40 אגבאני תאמת התחלתי להתאמן בכיתה ט,אני זוכר שהייתי מתמיד הרה והייתי מאד זהיר במשקלים ויש כמה תרגילים שבאמת לא עשיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.