עבור לתוכן

סקר: האם כדאי ללכת לחדר כושר?

האם כדאי ללכת לחדר כושר? 854 הצבעות

1. 1. האם כדאי ללכת לחדר כושר?

• כדאי, אבל לא לגילאים 16-18
    • כדאי, לכל הגילאים
    • לא כדאי, זה פוגע בבריאות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים..

ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר...

מה דעתכם?

פורסם

כדאי.

תמיד חשוב לשמור על כושר... רק פשוט צריך במקום מוסמך שיתן תרגילים גם בהתאם לגיל ולא רק לנתונים פיזיים.

פורסם
  • מחבר

זה נושא על חדר כושר, לא על שחייה או כושר מסוגים שונים..

אם אתה מתכוון לכושר בספורט והכול חוץ מחדר כושר, אז אתה אומר שלא כדאי..

תבהיר את עצמך.

פורסם

כדאי.

אצלי גם עזר לעודד את ההורמוני גדילה לפעול יותר ובזכות זה שהתחלתי להתאמן בחדר כושר התחלתי לגבוה יותר. :xyxthumbs:

כמובן שאסור להגזים והכי חשוב שתעשה הכל מבוקר ושתבקש מהמדריך בחדר כושר תוכנית אימונים.

פורסם

במכון כושר שאני הולך אליו יש 5 ילדים בני 14 שמתאמנים...שטויות,תלך זה עוזר לכושר וזה טוב זה לא יפגע לך בכלום כל עוד אתה עושה אימון טוב עם מדריך שמסביר לך.

דווקא זה עוזר לגדילה,זה לא פוגע בגדילה.

זה לא פוגע בכלום כל עוד אתה עושה את הכל נכון בדיוק כמו שהמדריך מסביר לך.

כדאי.

אצלי גם עזר לעודד את ההורמוני גדילה לפעול יותר ובזכות זה שהתחלתי להתאמן בחדר כושר התחלתי לגבוה יותר. :xyxthumbs:

כמובן שאסור להגזים והכי חשוב שתעשה הכל מבוקר ושתבקש מהמדריך בחדר כושר תוכנית אימונים.

בן כמה אתה?

פורסם

אני ממליץ לך ללכת לחדר כושר!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אם אתה עובד נכון זה לא פוגע בכלום

פורסם

deso זה גם תלוי איזה פעילות אתה מתכנן לעשות..

בניית גוף, עיצוב גוף או כושר כמו ריצות וסיבולת.

אני מתאמן מגיל 14 אבל בהתאם ליכולות שלי ולגיל.

במידה ותרשם תנסה ללמוד מהמדריכים איך לבצע תרגילים בצורה נכונה ואיך לעבוד ולחלק את העבודה על הגוף בצורה נכונה.

תרגיל שנעשה בצורה לא נכונה לא יעבוד על מה שאתה רוצה ואף יזיק לגוף.

וגם אל תעבוד רק על הגוף העליון, אני רואה המון אנשים שמתאמנים רק על הגוף העליון ומתנפחים אבל יש להם רגליים של ילדות קטנות.

זה לא טוב, זה לא תורם ליציבה, רגליים חזקות תורמות לחוזק של כל הגוף.

פורסם

מרשים לבוא לחדר כושר מגיל 14...

אני גם רוצה ללכת, אבל אני מפחד מזה שאומרים שזה עוצר את הגדילה וכו'... :-\

פורסם

בעיקרון מה שהכי "מסוכן" (הכל תלוי כמובן אם עושים כמו שצריך ושלא מעמיסים סתם יותר מדי) זה הדחיקת חזה (המתקן ששוכבים על הגב ומרימים את המוט שמשני צדדיו יש משקולות).

אבל שובבב, הכל תלוי באם תעשה את זה לפי התוכנית או שתחליט שאתה איש בריון לוחם בשריון ותשים סתם יותר מדי ותפגע בעצמך ..

פורסם

כמו שאמרתי..

יש כל מיני סוגי פעילויות ואם אתה הולך לחדר כושר בגיל כזה זה לא אומר שאתה להרים ישר משקולות.

בכל חדר כושר שמכבד את עצמו יש שני חדרים מרכזים אחד למתאמנים מתקדמים - חדר משקולות ומתקנים רציניים.

וחדר עם מתקנים למתחילים שדומים למתקנים בחדר המשקולות אך מיועדים לשימוש מתון יותר אך יעיל ומתאים יותר למתחילים.

עם הזמן והניסיון מתקדמים ולומדים, חדר כושר זה דבר מזה כיף כל עוד באים להשקיע ולא עם חברים כי אז רק צוחקים ומטרידים בנות :smile1:

פורסם

שטויות,לא עוצר את הגדילה ולא כלום כל עוד אתה עושה את זה נכון,גם לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 16 דחיקת מוט כמו שמישהו פה אמר זה מעמיס על הכתפיים המאמן ידע לתת לכם את האימון הנכון.

אני אישית התחלתי להתאמן מגיל 14-15.

המאמן לא יתן לכם להרים משקולות,יש עוד הרבה מכשירים לעשות לאו דווקא משקולות.

יש בחדר כושר שאני הולך ילדים בני 14.

פורסם

אני בגיל 14 עשיתי בדחיקה מחזה ::)

פורסם

אז מה אתה רוצה להגיד בזה?

כפיים? ( :yelclap:)

גם דחיקת חזה אפשר לעשות בגיל 14 אבל הכל תלוי במשקלים ובזה שתעשה את התנועות כמו שצריך ושלא תעמיס את כל המשקל הכתפיים (כמו שהרבה אנשים עושים ואז מקבלים דלקות בכתפיים) ושתרים ותוריד בצורה מאוזנת והכל....

פורסם
  • מחבר

ייתכן שאתה צודק..

פורסם

אל תזיין במוח deso...

ויש המון שהולכים אחרי גיל 40 אגב

אני תאמת התחלתי להתאמן בכיתה ט,אני זוכר שהייתי מתמיד הרה והייתי מאד זהיר במשקלים ויש כמה תרגילים שבאמת לא עשיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים