עבור לתוכן

רכשתי בקבוק וויסקי איכותי, וכשהגעתי הביתה גיליתי שהפקק פתוח. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

אולי לשייקים פינלנדייה טובה כי היא נטרלית למדי מבחינת מרקם, אבל לשתייה נקייה היא בהחלט לא שווה את המחיר שלה, כלומר אם אתה משווה לאבסולוט הבינונית ביותר אז פינלנדיה זה עסק לא רע, אבל כשיש לך וודקות פרימיום (או על גבול הסופר פרימיום לפי מספר מבחני טעימות) כמו סטולי קריסטל באותו המחיר אני לא רואה שום סיבה לקנות פינלדיה.

• תגובות 83
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואנוידיה,אני רואה שלמדת כמה מילים מהאינטרנט "ילד כאפות"

פחחחח וזה בא ממישהו שהכינוי שלו זה אנוידיה,חשבת על זה בעצמך?

מה קשורה ההודעה להודעה שלי? :bash: לפחות בפעם הבאה, תשתדל להגיב על הנושא, לפחות קצת. :kopfpatsch:

ואגב-כינוי זה כינוי, לא חשבתי הרבה בבחירתו, ולא, הוא לא משנה כלום בחיים שלי.

פורסם

רוב האנשים בוחרים את הכינוי שלהם כשהם רק מגלים את האינטרנט ומתחילים להשתמש בו ושומרים את הכינויים איתם לאורך הזמן מכורח ההרגל. במקרה של רוב האנשים כאן, זה בגיל 12 פלוס מינוס, מה שמסביר את הכינויים הילדותיים והמפגרים.

פורסם

אני מבין שחקרת את זה לעומק?

פורסם

לא, לא נראה לי שאתה מבין.

פורסם

מישהו עם כינוי כזה מוכרח להיות חננה.

עכשיו זה מובן?

פורסם

שניכם תרגיעו

הבא שמגיב בלי קשר לדיון מקבל אזהרה או השתקה או הרחקה, לפי מה שנראה לי נכון באותו רגע לתת לו

פורסם
  • מחבר

ראשית כל, אני אחזור על מה שאמרתי בהודעה הראשונה: אם אין לכם מה להגיד, אל תגידו את זה - ובטח שלא פה!

בבקשה את המלחמות אגו שלכם תשאירו מחוץ לדיון שלי, כל אחד נהיה לי פה מפקד של מיליציה שעוד שניה שולף איזה צבא והורג חצי מהפורום. חלאס.

בקשר לנושא הדיון-

ביום חמישי אני מגיע למכולת עם חבר מרוקאי עצבני, ועוד חבר שהתקבל לשייטת לא מזמן.

תכל'ס מוכר מטומטם. הוא איבד לקוח שקנה אצלו כבר יותר מ10 שנים בגלל 200 שקל שהוא לא הולך להרוויח, ואם הוא יתעקש לזמבר אותי - הוא יאכל קנס של 15 אלף שקל כי אני בן 17!

פשוט טיפש!

בכל מקרה חברים שלי כבר יסבירו לו... :-*

פורסם

יש לי חבר רומני גם הוא עצבן מאד

הוא יכול להצטרף עליכם

"המרוקאי העצבני זה היה לכבוד המימונה או מה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים