עבור לתוכן

משיכת כסף מפאיפאל לחשבון בנק ישראלי

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כסף שנשלח לי בפאיפאל וממתין שאני אקבל אותו, אך לא מצאתי דרך להוסיף ולמשוך כסף לחשבון בנק ישראלי. האם יש דרך לעשות זאת?

תודה,

פורסם

אי אפשר למשוך מpaypal לישראל.

פורסם

שאל אותם באימייל...

נראה לי שאפשר שיזכו אותך בMASTERCARD..

מקסימום תקנה כמה דברים בכסף הזה :D

פורסם

יש חברות שמתמחות בהעברת כסף מפעיפעל לחשבונות ברחבי העולם, אבל הם לוקחים ריבית די גבוה...

פשוט תקנה משהו עם הכסף הזה בחנויות שמקבלות פעיפעל

פורסם

חשבון בנק בינלאומי אם אתה מעל גיל 18 או כרטיס אשראי בינלאומי שפי פאל יקבלו אותו. אם לא כמו שאמרו כדאי שתקנה בכסף הזה משהו.

פורסם

אני הייתי משתמש בכסף בפייפאל לקנות דברים שאני צריך ב EBAY, אם אתה צריך משהו תשתמש בזה.

פורסם

אי אפשר ישירות... רק ע"י תיווך מסויים שזה כאמור יקח לך עמלה לא קטנה, עדיף שתקנה עם זה משהו כבר

פורסם
  • מחבר

גם אם אני מכניס ויזה אי אפשר?

פורסם

אי אפשר ,נקודה .

PP לא תומכים בבנקים בארץ , גם אם יש לך חשבון בינלאומי בארץ .

שכח מזה .

פורסם

ראיתי השבוע ב-EBAY אמנית ישראלית מת"א שמוכרת לחו"ל ומקבלת רק PAYPAL.. מעניין מה היא עושה, אני אנסה למצוא אותה ולשאול, כי גם אבא שלי מעוניין למכור דברים ב-EBAY.

פורסם

כניראה היא מכירה מישהו מארה"ב שמושך את הכסף משם ושולח לה בחזרה

פורסם

מצאתי אותה ושלחתי לה הודעה, אני אעדכן אם היא תענה

פורסם

http://www.jonathonart.com/paypal.html

"In addition to the U.S., PayPal is now available in the following countries: Anguilla, Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Chile, China, Costa Rica, Denmark, Dominican Republic, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Iceland, India, Ireland ,Israel, Italy, Jamaica, Japan, Luxembourg, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Singapore, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, and the United Kingdom. Users in these countries are limited to sending money with their PayPal accounts. They may not receive payments."

ואם הבנתי נכון, אתה לקנות מה ששאתה רוצה ולהוציא כסף מהחשבון החוצה, אבל לא לקבל תשלומים.

פורסם

אתה כן יכול לקבל כסף , אבל בתור לקוח פרטי ולא עסקי .

פורסם
  • מחבר

אני רוצה למשוך תשלום שקיבלתי לבנק ישראלי. מעצבן שאי אפשר...

למישהו יש מושג מה זה Western Union, איך זה עובד וכמה עמלה הם לוקחים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים