פורסם 2006 באפריל 919 שנים יש לי winamp גירסה 5.1 , חלק מהקבצים שלי הם שירים בעיברית כאשר אני צעלה אותם בplay list אני רואה ג'יבריש ולאומת זאת יש קבצים בעיברית שאני רואה אותם בלי בעיה (ככה שלא נראה לי שזה בעיה של פונטים או הגדרות עיברית)עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ואז גיביתי את השירים ופירמטתי את המחשב כאשר התקנתי שוב את התוכנה והחזרתי את השירים התחילה הבעיהמה עושים?
פורסם 2006 באפריל 919 שנים תנסה את הסקין הישן והמקורי, כי אני משתמש בישן וזה לא עושה לי כלום.כל העברית חלקה.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר ניסיתי גם את הskin הישן והטוב וגם בתהליך ההתקנה בחרתי classic במקום modern ושום דבר לא עזריש אולי עוד רעיון?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר יש לי xp home edition enable אבל לא נראה לי שזה בגלל ההגדרות של העיברית כי את חלק מהקבצים הוא מזהה טוב וגם כשאני משנה את הקבצים של הג'יבריש ב file info אז זה מזהה עיברית
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אז זה רק בגלל זה... זה עיברית בתוספת !! תראה מה תעשה... לוח בקרה=> אפשרויות אזור ושפה... תבדוק שגם באפרויות אזוריות וגם במתקדם השפה שנבחרת היא עברית....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.