פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מגיע כרגיל....ופעם קודמת באמת לא באו הרבה אנשים..ובכלל אחרי ההגרלה הרוב הלכו :-\...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני אולי יבוא עם ליאור פרץ (אותו אזור), אבל אני חייב ללכת לפני 9:20 כי אני לא רוצה לפספס את הרכבת, ולחכות לאוטובוס בתחנה מרכזית זה סיוט (מפעם אחת שהייתי שם). הבאסה, שאין לי איזה גאדג'ט להביא למפגש, אפילו לא דיקסמן (נתתי לאחי הגדול לכבוד נסיעתו לחו"ל). אלא אם כן Telit x95 נחשב כגאדג'ט(בעעעעעעעעעעע )
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים בכיף תבוא איתינפגש בתחנת רכבת, ועוד לא קרה לי שבמפגש נשארתי עד הרכבת האחרונה
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים בכיף תבוא איתינפגש בתחנת רכבת, ועוד לא קרה לי שבמפגש נשארתי עד הרכבת האחרונהעד מתי בערך נשארים שם?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים הבאסה, שאין לי איזה גאדג'ט להביא למפגש, אפילו לא דיקסמן (נתתי לאחי הגדול לכבוד נסיעתו לחו"ל). אלא אם כן Telit x95 נחשב כגאדג'ט(בעעעעעעעעעעע ) מצבך טוב יחסית..
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר moonjib אתה גר בבית שמש?עים כן גם אני גר בבית שמש אני ליאור ועידן(id4np).טוב אז אני יבוא עים לא יצוץ "מקרה של הרגע האחרון".פעם שעברה הלכתי לפני ההגרלות אני לא בא בשביל זה אני בא לראות את האנשים המקסימים של הפורום.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אם לא יהיה חילוק של דברים חינמיים, והגרלות... ככה יגיעו פחות משתמשים - או יותר נכון פחות ילדודסכבר לא פעם מגיעים סתם משתמשים שנרשמו שבוע לפני מפגש רק בשביל השתתפות בהגרלות...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים טוב, כל מי שבא מאזור ירושליים ומגיע ברכבת, אז נתאם מראש, (מיני מפגש פורום ברכבת...)
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים moonjib גר קרוב, בעמק האלהבכל מקרה על הרכבת יש נכון לעכשיו אותי, את moonjib, את אלי ועידן ואת Installאגב פעם שעברה נשארתי בערך עד 7:30
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר בכיף זה מה שאמרנו פעם שעברה לא כל כך הלך אבל בוא ננסה שוב "עים לא מנסים לא מצליחים".ד?ימ?ש??ק?י תאמין לי שמור אוהב אותנו פעם שעברה הוא הביא 2 חולצות נראה לי אחת קיבל ליאור על הכי הרבה הודעות ביום והשניה לא יודע למי והוא הביא מלא פוסטרים של xfx כולם קיבלו משהו אני קיבלתי גם פוסטר וגם מחזיר מפתחות הנה תמונות של שניהם כמו שאני אומר תמיד hwzone קרוב לליבי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אם יהיה חמים אני אבוא עם החולצת XFXאגב דני (Chevy) קיבל את החולצה השנייה על תרומתו לאתר
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר חחח אני בתקווה לקבל אחת במפגש הקרוב.מור הפעם אל תתקמצן ותשמור לעצמך חולצות תביא כמה.הנה אני במפגש לא לשאול חחחח:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.