פורסם 2006 באפריל 919 שנים אוקיי אז ככההמחשב נתקע כל בערך 20 דקות של משחק במשחק כבדד מאוד אני כבר קרוב ל 2 שנים משחק במשחק וזה התחיל בחודש האחרוןאני לא באובר קלוק טמפ המעבד 30 (נורטווד 3 ג'יגה)אוקייבזמן שזה נתקע רואים תמונהאני מדבר עם חברים בתוכנה בשם טים ספיק ושומעים אותם כלומר את המילה האחרונה שמישהו אמר50 פעם אתם יודעים - כמו שהמחשב נתקעאחרי איזה חצי דקה מהרגע שהוא נתקע או שהמחשב עושה ריסט או שנכבה המסךיש לי כמה חשדותהאחד = המעבד השני = הספקלמה? כאשר נתקע המחשב אני שומע קולות מהמארז של טיק כזהכמו שבדרך כלל נגיד הורדתם את הקירור של המעבד, אז אתם מדליקים את המחשבואחרי כמה שניות הוא נכבה אותו הרעשלמה הספק? יכול ליהיות שהוא לא מספק מספיק לרכיבים שלילמרות שזה ספק 400ואטקיצר מבקש את עזרתכם
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אם הספק הספיק לך עד עכשיו אין סיבה שפתאום הוא לא יסחוב..ויש לי תחושה לפי ה"תיק" שזה הHD....ותבדוק טמפ'..ולגבי הריסטריטים תעיין קצת פה...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0
פורסם 2006 באפריל 919 שנים יכול להיות תוכנת ריגול ?הרצת בדיקה עם ADAWARE או תוכנות דומות ?כשהתוכנה טים ספיק לא פועלת, זה עדיין קורה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.