פורסם 2006 באפריל 1719 שנים רגע אתה רומז שמי שמקשיב לדאנס וכאלה הוא מתרומם?שמע גם אני אוהב דאנס, אבל כנראה שלאוהבי הדאנס יצא שם של הומואים.אז הייתם צריכים להגיד מראש שצריך לשמוע את המוסיקה בשקט....
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים איזה אפס אתה... אני לא יודע איפה אתה גר אבל אני והחברים שלי (אלה שיש להם מערכת) שמים על פול ווליום... אתה היחיד שיש לו את הדעה הזאת (וכל מי שגר איפה שאתה גר) אל תעלב או משהו אבל אתה כזה פטי (אם ככה מאייתים את זה, לא שממש אכפת לי אם טעיתי) אחותך בטח אחת כזאת
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אני שם הדאנס, האוס, טראנס, בעצם הכל על פול ווליום (כשאין אף אחד בבית לפחות ) לא מזיז לי מה אנשים חושבים, אותי מעניין לשמוע מוזיקה איכותית.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים תנמיכו רגע את הווליום ותענו לי בבקשה על השאלה הבאה... ממתי אפשר להתחיל לאכול שוב פיתות? חמישי בערב או ראשון בבוקר?...
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים ד"א חפשו גם שירים של ELLES DE GRAAF , KIRSTY HAWKSHAW , JAEL FROM LUNIK יצוצו לכם המון שירים טובים.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים תחזרו לנושא הדיון. עוד הודעה אחת לא קשורה - וכותב ההודעה יזכה באזהרה. ובקשר לנושא - מי שאוהב את הסיגנון, אולי יאהב את Crystal Lake. יש להם כמה שירים חביבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.